Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη κομπίνα με ρευματοκλοπή: Πως δρούσε το κύκλωμα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε κύκλωμα που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων ρευματοκλοπής, με τη μέθοδο της παραβίασης των μετρητών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Θεσσαλονίκη: Ίδρυση της Λυρικής Σκηνής Κεντρικής Μακεδονίας

Η Skull of Yorick Productions ανακοινώνει την ίδρυση της Λυρικής Σκηνής Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίας οι δραστηριότητες θα είναι υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: «ΠΡΟΣΩΠΑ και ΧΩΡΟΙ» - Έκθεση Φωτογραφίας της Νέλλης Τραγουστή

«ΠΡΟΣΩΠΑ και ΧΩΡΟΙ»
Έκθεση Φωτογραφίας της Νέλλης Τραγουστή
Έκθεση
Διάρκεια:10.11.2016 – 17.12.2016
Πρώην Αποθήκες Στρατού
Προβλήτα Α, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη
Εγκαίνια: Πέμπτη, 10.11.2016, ώρα 20.00
Είσοδος ελεύθερη
Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση τιμής του μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΑΛΚΥΩΝ» βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την  Εκδήλωση Τιμής του μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου  για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην Ελληνική Λαϊκή Μουσική.

Κιλκίς 7.500 νεκροί - Η "Δημοκρατία" άρχισε να σερβίρεται.

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Κιλκίς
Τελέστηκε για ακόμα μια φορά στον Λόφο 44 του Κιλκίς, το μνημόσυνο για τους 7.500 νεκρούς Έλληνες πατριώτες. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν αγωνιστεί ενάντια στον Γερμανό κατακτητή και είχαν αντιταχθεί στα σχέδια των Βουλγάρων για κατάκτηση της Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας

Τρεις νέοι κύκλοι σπουδών στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, με αρχή από το Νοέμβριο 2016.

«Δάγκουλας, ο «δράκος» της Θεσσαλονίκης. Συμβολή στην ιστορία των Ταγμάτων Ασφαλείας επί κατοχής (1941-1944)


Επιμέλεια κειμένων
Βλάσης Αγτζίδης
Στη συνάντηση της Παρασκευής 11-11-2016 [7.15 μ.μ. – 9 μ.μ.«Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη Δήμου, Oδός Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού] του Σεμιναρίου Σύγχρονης Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του δήμου Κηφισιάς θα διαπραγματευτούμε το ζήτημα του δωσιλογισμού κατά της περίοδο της γερμανικής Κατοχής.

Δράσεις Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το μητρικό θηλασμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2016), το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μία σειρά δράσεων σε μαιευτικές κλινικές με στόχο την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Έτσι καταστρέφονται από την Αστυνομία τα κατασχεμένα ναρκωτικά


Σημαντικός είναι ο απολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαρκή μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, που αποτελεί βασική προτεραιότητα των Υπηρεσιών του Σώματος.

Εξετάσεις φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, περιόδου Δεκεμβρίου 2016

Από το Τμήμα Φαρμάκων και Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2016,θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως εξής:

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα: «Η δυστυχία του να είσαι άθεος» με τον κ. Βασ. Νικόπουλο

Βιωματικά εργαστήρια σε μαθητές της Στ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης Νηρέας Κιλκίς
Στα πλαίσια εφαρμογής της ολοκληρωμένης παρέμβασης για την μετάβαση στο γυμνάσιο - βασισμένη στη φιλοσοφία των ομότιμων, υλοποιήθηκαν 2 τρίωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές των δύο τμημάτων της ΣΤ΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς που συμμετέχουν στην παρέμβαση. Η φετινή παρέμβαση είναι συνέχεια αυτής που υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά στα ίδια τμήματα, με θέμα την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς.

Πρακτική άσκηση φοιτητών στην Αναπτυξιακή Κιλκίς

Με δεδομένο ότι είναι πολλοί οι Κιλκισιώτες φοιτητές που φοιτούν σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα συναφή με τις εν γένει δραστηριότητες της Αναπτυξιακής Κιλκίς, οι οποίοι έχουν την ανάγκη αλλά και την επιθυμία για μια ουσιαστική και χρήσιμη πρακτική άσκηση, η εταιρεία αναπτύσσει πρόγραμμα συνεργασίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα ιδρύματα που συμμετέχουν στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» 2014 - 2020, με σκοπό να προσελκύσει φοιτητές και να τους απασχολήσει στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Κρύα Βρύση: 80χρονος παρέσυρε και σκότωσε 80χρονο

Χθες (08-11-2016) το απόγευμα στην Κρύα Βρύση Πέλλας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος ημεδαπός, παρέσυρε έναν 80χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πεζού. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Δείτε το νέο Δ.Σ. του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Εκλογών (23/10/2016) στον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού για ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Πανέτοιμο το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για το νομό Κιλκίς

Την ετήσια τακτική του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ). Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

"Μαμά, άκου..." Μουσικοκινητική βρεφών μαζί με τον γονέα

Νέο τμήμα στο Κιλκίς!
Καλλιέργεια αισθήσεων βρεφών και νηπίων
6 μηνών - 4 ετών μαζί με τον γονέα
Νοέμβρης 2016
Τμήμα Μουσικοκινητικής
Υπεύθυνη μουσικοπαιδαγωγός : Τίνα Μαργαρίτη
Πληροφορίες : 6976092080

"Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς και την εταιρεία ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ"

Ανακοίνωση  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Το Τοπικό Συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες του στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς για τη εξόχως ευγενική του χειρονομία να χορηγήσει φαρμακευτικό υλικό για τις κατασκηνώσεις των Ομάδων μας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.