Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

31η Εθελοντική Αιμοδοσία Ακριτών Πολυκάστρου

Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Η ώρα πλησιάζει, η ώρα της έμπρακτης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιείται η 31η Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 12:30 στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού “Της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος” Αξιοχωρίου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ


Έναρξη εγγραφών στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Η γραμματεία του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς θα λειτουργεί από 25 Αυγούστου 2022 καθημερινά για εγγραφές και πληροφορίες.
Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. και το απόγευμα 5.30 μ.μ. έως 8.30μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2341028623
e-mail: polyaneioodeiokilkis@gmail.com

Προκήρυξη αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση
 Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 25η συνεδρίασή του στις 07/07/2022 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 12729/27-5-2022 έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τις διατάξεις του Ν.4512/2018 (ΦΕΚ 5/τ.Α΄/17-01-2018) για την ανάδειξη:Έντεκα (11) μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου (Π.Σ.) και έξι (6) τακτικών μελών καθώς και Αντιπροέδρου του Π.Σ. και έξι (6) αναπληρωματικών, Τριών (3) μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και ισαρίθμων αναπληρωματικών, Τεσσάρων (4) Εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.).

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και "σαλτιμπαγκισμός" του λεγόμενου "εθνικού" χώρου

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Πολιτικάντηδες του χώρου που αυτοαποκαλείται «εθνικός», εμφανίζονται εδώ και χρόνια σαν περιφερόμενοι σκαπανείς αναχωμάτων του συστήματος, μετακομίζοντας από το ένα κόμμα στο άλλο ή συγκροτώντας νέα, για την χειραγώγηση της λαϊκής συνείδησης με πατριδοκάπηλους βερμπαλισμούς.

Το αρδευτικό στην ατζέντα της περιοδείας Γεωργαντά – Παπαγιαννίδη σε περιοχές του Κιλκίς

Η άρδευση περιοχών του Κιλκίς κυριαρχούν στην ατζέντα της περιοδείας που θα κάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς με τον ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου, κ. Δημ. Παπαγιαννίδη, το Σαββατοκύριακο στο νομό μας.

Τι λέει ο Χ. Γκουντενούδης για την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας «Εβίνα Μάλτση»

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Στις 20 Αυγούστου του 2022, σύμφωνα με το πρόγραμμα των 45ων Θεοτοκίων, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου της Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση». Εφαρμόζοντας το παραπάνω πρόγραμμα, ο Δήμος Παιονίας, οργάνωσε την εκδήλωση παρουσία της τιμώμενης Εβίνας, των ανθρώπων που ήταν δίπλα της, κατά την διάρκεια της καριέρας της, και βέβαια των συνδημοτών της και όχι μόνο.

Σκοτώθηκε 29χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (24 Αυγούστου 2022) και ώρα 06.50΄περίπου στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Αναβάλλεται η μουσικοχορευτική βραδιά για μικρούς και μεγάλους στην Αξιούπολη


(Video) Στο στάδιο της ολοκλήρωσης ο διαγωνισμός για την κατασκευή νέων κόμβων εισόδου της πόλης του Κιλκίς

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται ο διαγωνισμός από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς που αφορά ένα σημαντικό έργο βελτίωσης και αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας, το έργο της κατασκευής νέων κόμβων εισόδου της πόλης του Κιλκίς και της βελτίωσης των χαρακτηριστικών της δυτικής περιφερειακής οδού Κιλκίς.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου 2022

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου 2022.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/8/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με ικανοποίηση η προετοιμασία του Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων εισήλθε η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ο Μιχάλης Αναστασιάδης και ο Γιώργος Δαϊλλίδης βλέπουν με μεγάλη ικανοποίηση να συμμετέχουν στις προπονήσεις όλο και περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή, δείγμα του ότι πολλά παιδιά "συμφωνούν" και τους αρέσει η φιλοσοφία του συλλόγου. Δηλαδή της ευκαιρίας συμμετοχής σε ανδρικό επίπεδο σε φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του γνωστού Κιλκισιώτη ηλεκτρολόγου Νικόλαου Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς 
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του καλού Συναδέλφου και επί σειρά ετών μέλους μας, Νικόλαου Παπαδόπουλου κι εύχεται ολόψυχα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή και το σώμα του, καθώς δύναμη και υγεία στην οικογένειά του.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων – ΛΑΕΚ 2022

Δελτίο τύπου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ Κιλκίς
Σε εξέλιξη είναι οι εγγραφές για το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2022, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2021 είχαν τουλάχιστον 50 ένσημα.

Ο ονειροπόλος

Του Κώστα Μπούζα
Την πρώτη φορά που τον συνάντησα αγνάντευε το τρικυμισμένο πέλαγος, καθισμένος σ’ ένα βράχο. Καθώς πλησίασα μου μίλησε, σαν να ‘μουνα παλιός γνωστός:

Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση ενός διαμερίσματος στο Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την 32η/10-8-2022, θέμα 14ο, απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ : 6ΤΩΞΟΞΧΣ-Σ4Ν) εκθέτει σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/1979 , άρθρο 79 και του Ν. 3996/11, ένα (1) διαμέρισμα στο Κιλκίς, με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη προσφορά από οικονομικής άποψης.
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Θέση εργασίας στο KINESIS GYM (24/8/2022)

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου KINESIS GYM προσφέρει νέα θέση εργασίας, ζητά άμεσα υπεύθυνη υποδοχής.

Κάποιοι Κιλκισιώτες έμπλεξαν στην κίνηση του 15αύγουστου και θα αργήσουν να έρθουν...

Τόπος: Καφεκοπτείο Διαμαντίδη Κιλκίς
Photo: Γνώμη Κιλκίς και Παιονίας

Το Κιλκίς υποδέχεται 35 νεοδιορισμένους μόνιμους εκπαιδευτικούς

Υπογράφει ο Σωτήρης Μαρκάδας
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου»
Τον παραπάνω όρκο έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, τριανταπέντε (35) νεοδιόριστοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που θα υπηρετήσουν στις σχολικές μονάδες των πόλεων και των χωριών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Συνολικά, τα τελευταία τρία χρόνια διορίστηκαν μετά από δώδεκα χρόνια έλλειψης διορισμών, εβδομήντα έξι (76) μόνιμοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό.