Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Μ. Γεωργαντάς: Μαζί με τον Κ. Πιερρακάκη, για το μέλλον της χώρας μας, στην ψηφιακή εποχή

Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης προσκεκλημένος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά. 

Δωρεάν rapid tests σε Μάνδρες, Πεδινό, Δροσάτο και Ακρίτα


Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε τέσσερις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς, σύμφωνα με τον κοινό προγραμματισμό Δήμου και ΕΟΔΥ, που εξυπηρετεί τον υγειονομικό έλεγχο του πληθυσμού έναντι της Covid – 19.

Πανελλαδική πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Την 1η θέση κατέκτησε το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022» που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. 

Ένα κομμάτι σίδερο και όμως έκλαψα


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Ξέρετε μάγκες μου, υπάρχει ένα κομμάτι σίδερο στην καρδιά του καθενός μας, ένα κομμάτι που μόλις σπάζει ή φύγει, το κενό δεν αναπληρώνεται ποτέ. Εδώ ακριβώς θέλω να πω μπράβο στον φίλο Γρηγόρη Παυλίδη που έλεγε πάντα ότι, εμείς μάθαμε να αγαπάμε αυτά τα σίδερα.

Η Γυναικεία Ηγεσία Μπροστά!


Υπογράφει η Χρυσή – Ουρανία Παπαδοπούλου
Οικονομολόγος / Επιχειρηματίας

Γράφω με βαθιά συγκίνηση για να τιμήσω την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που εδώ και πολλές δεκαετίες, μία πλειάδα γυναικών συνέβαλε στον αγώνα για τα στερεότυπα και τις ανισότητες μεταξύ των φύλων. Επί του παρόντος, εξακολουθούν να υφίστανται οι ανισότητες μεταξύ γυναικών και ανδρών, εμπόδια και περιορισμοί ιδίως στην άσκηση ηγεσίας και στην καριέρα τους εν γένει. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 19/3/2022, 10:34 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις (18) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Βαβουγιού


Ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του επιτίμου Προέδρου της ΠΟΠΣ και του Συλλόγου μας Βαβουγιού Παναγιώτη (15-02-2022), σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:30, αποφάσισε ομόφωνα:

Σεμινάριο Brajilian Jiu jitsu στον ΑΘΛΟ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Fight Club δεχτήκαμε τον Δάσκαλο Brajilian Jiu jitsu Hermes Pantazidi και πραγματοποιήθηκε ένα τετράωρα σεμινάριο δείχνοντας στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες τεχνικές πάνω στο Άθλημα του Bjj.

Βοήθεια Ερυθρού Σταυρού στην πρώτη προσφυγική οικογένεια από την Ουκρανία


Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τα κατά τόπους περιφερειακά τμήματα του ανά την Ελλάδα, από τη πρώτη στιγμή της έναρξης του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία, στέκεται αρωγός προς το δοκιμαζόμενο λαό τόσο με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας όσο και με τη προσέγγιση και τη φροντίδα των οικογενειών που έχουν καταφθάσει στη χώρα μας.

(Video) Διεθνής ξεφτίλα για το Δήμο Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Διεθνής ξεφτίλα για το Δήμο Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς.

(Video) Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συζητά με νέους και νέες της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συζητά με νέους και νέες της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022.

Δήμαρχε Κιλκίς, δυστυχώς συνεχίζεις την ίδια τακτική


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς, δυστυχώς συνεχίζεις την ίδια τακτική.
Φωτογραφίες μπροστά από δέματα πολιτών για την Ουκρανία, φωτογραφίες να εκκλησιάζεσαι, φωτογραφίες να τρωγοπίνεις. Καλά που η φωτογράφιση γίνεται πλέον ψηφιακά γιατί θα είχαν ξοδευτεί αμέτρητα φιλμ εκεί στο Δήμο Κιλκίς.

Εργασίες κλαδέματος επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Εργασίες κλαδέματος επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Οικονομίας – Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνονται τα εξής:

Από τον Γενικό Οργανισµό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά ανακοινώνεται η ̟πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ̟πενήντα ε̟πτά (57) ατόµων για την κάλυψη ε̟ποχικών ή ̟παροδικών αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. ̟Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, (για την Κεντρική του Υ̟πηρεσία και τις ̟περιφερειακές του οργανικές µονάδες, ̟που εδρεύουν στους Νοµούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ηµαθίας) ό̟πως αυτές ̟περιγράφονται στη ΣΟΧ 2/2022 και δηµοσιο̟ποιήθηκε στη ∆ΙΑΥΓΕΙΑ µε Α∆Α: ΦΚΩ546ΦΥΚΖ-0ΠΟ. Για ̟περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µ̟πορούν να α̟πευθύνονται:

Γ. Φραγγίδης: Δυσβάσταχτο το κόστος των μακροχρόνιων όσο και των ετησίως ανανεούμενων ασφαλίσεων υγείας


Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης μαζί με βουλευτές - μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα «Δυσβάσταχτο το κόστος των μακροχρόνιων όσο και των ετησίως ανανεούμενων ασφαλίσεων υγείας».

Πρόγραμμα Καταπολέμησης και Επιτήρησης της Λύσσας - Έναρξη της 14ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Αλεπούδων


Το Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους πολίτες ότι για την αντιμετώπιση της λύσσας στα ζώα και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, η xώρα μας εφαρμόζει πρόγραμμα δύο εμβολιαστικών εκστρατειών, ετησίως, κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο με εναέριες ρίψεις εμβολίων δολωμάτων.

Γυναίκες του Κιλκίς, δημιουργούν


Δείτε το Video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ στην εικόνα

Η παράδοση συναντά τις έννοιες της ειρήνης και του πολέμου στο ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με αφιέρωμα στις παραδοσιακές φορεσιές. Συγκεκριμένα, την ώρα των εικαστικών μιλήσαμε για το τι είναι οι παραδοσιακές φορεσιές, τι συμβολίζουν και πώς διαφοροποιούνται ανά περιοχή. Έπειτα, κόψαμε τη βάση μιας Ελληνοπούλας και προσθέσαμε ένα ένα τα αξεσουάρ της φορεσιάς.