Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν για την αποφυγή ατυχημάτων από κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς
Κάθε χρόνο κατά την περίοδο του Πάσχα στη χώρα μας γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, συνάνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και τραυματίζονται, κάποιοι μάλιστα σοβαρά σε σημείο ακρωτηριασμού, τύφλωσης ή και κώφωσης εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

"Υπό κατάληψη από την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 όλες οι υπηρεσίες των Ο.Τ.Α."

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε και συζητά στη Βουλή το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που υλοποιεί μία ακόμη μνημονιακή δέσμευση απέναντι στους δανειστές-δυνάστες με στόχο την εξοικονόμηση 1,8 δις ευρώ από την περιστολή της συνταξιοδοτικής δαπάνης. 

5ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανόπον», την Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Λαϊκός αγώνας δρόμου, ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: "Όσοι πιστοί προσέλθετε"

Αίτημα Ιππικού Ομίλου Κιλκίς προς Πολιτιστικούς - Μορφωτικούς Συλλόγους νομού Κιλκίς
"Σας ενημερώνουμε ότι ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς θα διοργανώσει διεθνή αγώνα Ιππικής Αντοχής στις 06/07/08/ Μαΐου 2016 με συμμετέχοντες από Τουρκία, Βουλγαρία Κροατία, Σερβία, Ιταλία. Το Σάββατο βράδυ 07/05/2016 θα παρέχει γεύμα με μουσική σε αθλητές, παράγοντες και εθελοντές του αγώνα.

Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες με «μικροτσίπ» (φωτο)

Νέες «διαφορετικές» ταυτότητες, πιο σύγχρονες και με βιομετρικά στοιχεία που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται θα έχουμε σε λίγο καιρό στα χέρια μας.