Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Θεοφάνεια: Δεν θα γίνει η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο Kολυμβητήριο Αλέξανδρος Κιλκίς

Φωτογραφία αρχείου
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα των Θεοφανίων, δεν θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο Κιλκίς, λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Το Κιλκίς είμαστε εμείς! (24 φωτογραφίες)

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Σήμερα Σάββατο πρωί, η πόλη του Κιλκίς ήταν καλυμμένη από άφθονο χιόνι που έφτανε αρκετά εκατοστά. Η έντονη νυχτερινή χιονόπτωση η οποία συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση μέχρι το μεσημέρι, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. 

Άμεση ακρόαση από τον υπουργό Παιδείας ζητούν οι Αδιόριστοι Πολύτεκνοι Εκπαιδευτικοί

Δελτίο τύπου Συντονιστικού Οργάνου Αδιόριστων Πολυτέκνων Εκπαιδευτικών 
Άμεση ακρόαση από τον υπουργό Παιδείας για να συζητήσουν τις αλλαγές στον τρόπο διορισμών και κατάρτισης των πινάκων αναπληρωτών απέστειλαν οι Αδιόριστοι Πολύτεκνοι Εκπαιδευτικοί. 

Video: Δύσκολη η συγκοινωνία χωρίς αλυσίδες στο Κιλκίς


Δύσκολη η συγκοινωνία χωρίς αλυσίδες στο Κιλκίς, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019. Το Video είναι μια ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης Λ.Ε.

Κυριακίδης: Για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν υπάρχουν "βολικές" και "άβολες" ημερομηνίες

Απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς  Δημήτρη Κυριακίδη, στον Δημοτικό Σύμβουλο Λάζαρο Παζαρτζικλή (Δείτε ΕΔΩ)
Η σύγκληση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου υπαγορεύεται αυστηρά από κριτήρια που σχετίζονται με την άμεση λήψη αποφάσεων και τη δρομολόγηση – υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων.

Γιώργο και Τάνια, να σας ζήσει η μικρούλα!

Την απόλυτη ευτυχία ζει από τις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αναστασιάδης. 

Αυτές τις μέρες ας προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε!


Υπογράφουν οι:
Αναστασία Νικολοπούλου, Δικηγόρος
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος
Εδώ και 40-50 μέρες οι πόλεις και τα χωριά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους. Τα μαγαζιά πασχίζουν να κάνουν τζίρο και να βγάλουν τα σπασμένα της σεζόν. Οι πολίτες παλεύουν να βάλουν κάτι στην άκρη για να γεμίσουν το γιορτινό τραπέζι και να πληρώσουν φόρους και χρέη.

Ευχές για το νέο έτος, από τον Κώστα Κιλτίδη


Τι λέει η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε., για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Τα σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, παρά τις προειδοποιήσεις που υπήρχαν, αναδεικνύουν τις σοβαρές ευθύνες που έχει τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και η Περιφέρεια και οι Δήμοι για τις ελλείψεις σε υποδομές και μηχανισμούς αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.

Video: Ξημερώματα Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019 στην πόλη του Κιλκίς


Ξημερώματα Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019 στην πόλη του Κιλκίς. Το Video Είναι μια ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης Γρηγόρη Βασιλειάδη.


Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Κιλκίς, για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα έργου επιχειρεί ο Δήμος Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών του Δήμου από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 οπότε και εκδηλώθηκαν φαινόμενα έντονης χιονόπτωσης. 

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών στην εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων από το 516 έως το 548 χιλιόμετρο, που είχε εφαρμοστεί από χθες λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Ανακοίνωση για τους δρόμους που χρειάζονται αλυσίδες - Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών σε Εγνατία και ΠΑΘΕ

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κιλκίς: Οι απόστρατοι αξιωματικοί στρατού ξηράς, κόβουν την πίτα τους

Το Παράρτημα Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, προσκαλεί τα μέλη του, να παραστούν στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, την 11η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
-Το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει διατηρηθεί προσπελάσιμο στο σύνολό του. Λόγω της έντασης και της διάρκειας της χιονόπτωσης και για την ασφάλεια των μετακινουμένων είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μηνάς: Εσκεμμένα απόντες Σύμβουλοι, καταδικάζουν την ΚΔΕΚ Κιλκίς

Γράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ νομού Κιλκίς
Στην τελευταία του συνεδρίαση, στις 28 Δεκεμβρίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, δεν είχε πλειοψηφική απόφαση ώστε να περάσει τον προϋπολογισμό της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Παζαρτζικλής: Περί "βολικών" και "άβολων" ημερομηνιών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Επιστολή του δημοτικού συμβούλου Κιλκίς της μείζονος μειοψηφίας Λάζαρου Παζαρτζικλή, προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη 
"Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Κάθε φορά, που ορίζεται συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για ημέρα είτε πλησίον αργίας (όπως π.χ. η Δευτέρα 7.1.19, τ’ Αγιαννιού) είτε ταυτόχρονης διοργάνωσης σημαντικών εκδηλώσεων της πολιτικής κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου, είτε γενικώς ξεχωριστής για οποιαδήποτε αιτία παρατηρείται το φαινόμενο μη προσελεύσεως όλων των δημοτικών συμβούλων λόγω αντικειμενικών κωλυμάτων κάθε φορά και διαφορετικών συναδέλφων. 

Ανοικτοί θερμαινόμενοι χώροι για το κοινό στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Κατά τη διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων θα παραμείνουν ανοικτές για το κοινό οι θερμαινόμενες αίθουσες του ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κιλκίς. Τηλέφωνο ΚΑΠΗ: 2341352278. Τηλέφωνο Δημαρχείου: 2341352102

Video: Το χιονισμένο Κιλκίς από ψηλά


Το χιονισμένο Κιλκίς από ψηλά. Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.
Λήψη: Νεκτάριος Νάνος