Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κλοπές και τις ληστείες; Πως προστατευόμαστε;

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κλοπές και τις ληστείες; Πως προστατευόμαστε; Γιατί συμβαίνει και πως τιμωρούνται οι δράστες;
Συνέντευξη Κωνσταντίνου Τζίκα στην Tv100-Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και στον δημοσιογράφο κο Παναγιώτη Κρινή.

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Πολιτικές δράσεις εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ Ν.Δ νομού ΚΙΛΚΙΣ. μετά την συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αποφάσισε σειρά πολιτικών δράσεων εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ορισμός της εορτής του Αγίου Πνεύματος ως ημέρας τοπικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι στο με αριθμό ΦΕΚ 2780/τ.Β/03-06-2022 δημοσιεύθηκε η με αριθμό Οικ. 380081(1068)/27-05-2022 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζτιτζικώστα, με την οποία ορίσθηκε η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος ως τοπική αργία για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοτύλη, το άγνωστο και όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Όλοι θέλουν να βοηθήσουν το Νομό Κιλκίς για να αναδειχθούν οι ομορφιές του, λίγοι είναι εκείνοι που θα τις ψάξουν.

Εναλλακτικές διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης στη διασυνοριακή περιοχή του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α. Α.Ε. Ο.Τ.Α, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και σε συνεργασία με τον Δήμο Κόντσε και την Τουριστική Ένωση Στρούμιτσα, σχεδιάζει πρωτότυπες εναλλακτικές διαδρομές της τουριστικής ανάπτυξης στη διασυνοριακή περιοχή του Κιλκίς και της γειτονικής μας χώρας με σκοπό να την βάλει στον τουριστικό χάρτη.

Η Ελένη Θ. Ανεσιάδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς

Επιμέλεια: Θωμάς Μαρκόπουλος
Σήμερα μιλάμε με την νεαρά κυρία Ανεσιάδου Θ. Ελένη Μεταφράστρια και Δημοσιογράφο με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διεθνή Πολιτική & Στρατηγική Ανάλυση στο Παν. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, υποψήφια δημοτική σύμβουλο Καλαμαριάς με τη Δημοτική Παράταξη ''ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ'' με Υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Βάρδα.

Ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διποτάμου...

"Η προϊσταμένη και οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Επιστασίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,  ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διποτάμου για τα λουλούδια και τα όμορφα καλλωπιστικά φυτά που χορήγησε στο νοσοκομείο μας."

Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες, από το φροντιστήριο ΟΜΗΡΟΣ

 

Bazaar παιδικού βιβλίου και ανθοέκθεση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

 


Εξιχνιάσθηκαν 11 διαρρήξεις οικιών που έγιναν το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου στην πόλη των Σερρών

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 11 διαρρήξεων σε οικίες και 3 κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας από σταθμευμένα οχήματα, που έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο στην πόλη των Σερρών.

Κοινή δήλωση των υποψηφίων βουλευτών νομού Κιλκίς του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ξεκινάμε όλοι και όλες, μαζί με όλες και όλους τους φίλους του κόμματος και της ΚΝΕ που δώσαμε την μάχη των προηγούμενων εκλογών, με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, να δώσουμε τη νέα εκλογική μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Δωρεά των Football Celebrities Kilkis προς το μοναστΉρι του Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη προς τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη
"Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες μας να πετύχουν τον στόχο τους.

Φίλιππος Πλιάτσικας και Βαγγέλης Γερμανός με τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια», στο Θεοδώρειο Σερρών

Δελτίο τύπου 
1ου Bellekroussia Festival

Βουνό με βουνό δε σμίγει - εκτός αν είναι το Μπέλλες και τα Κρούσια. Οι δύο οροσειρές σμίγουν, αγκαλιάζονται και χορεύουν στους γεμάτους ήχους της υπέροχης φύσης τους.

Video: Ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού "Νέο Κιλκίς" του Θεόδωρου Βαφειάδη

Ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού "Νέο Κιλκίς" του Θεόδωρου Βαφειάδη. Τετάρτη 31 Μαϊου 2023.