Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 18/7/2020, 11:15 μ.μ.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών
Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Η επιτυχία είναι συλλογική υπόθεση στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος 
Με αγάπη, αλληλοκατανόηση, αλληλοσεβασμό, κοινούς στόχους και κοινές αξίες πορευόμαστε για να παρέχουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιδιά μας. Mε γνώμονα την παραπάνω στάση στην φιλοσοφία του εκπαιδευτικού οργανισμού μας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2020, και ενόψει της σχολικής χρονιάς που σύντομα ολοκληρώνεται, η διεύθυνση του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος θέλησε να ευχαριστήσει και να διασκεδάσει με την όμορφη ομάδα που διαμόρφωσε και διατήρησε τα τελευταία χρόνια. 

Τι λέει η Λα.Συ. Κοινότητας Κιλκίς, για το ζήτημα του προσφυγικού και των στρατοπέδων του Κιλκίς

Ανακοίνωση
Λαϊκής Συσπείρωσης
Κοινότητας Κιλκίς
Με προκλητικό και ανεύθυνο τρόπο επέλεξε να αναδείξει υπαρκτά ζητήματα στην περιοχή μας η διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου της, απαιτώντας από την μια τυφλή υπακοή στην πολιτική των ως τώρα κυβερνήσεων, της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και από την άλλη νομιμοποιώντας αντιδραστικές κραυγές που δείχνουν ως ένοχο αυτής της πολιτικής τα θύματα της, δηλαδή τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Εργαστήρια μουσικής και Bucket Drumming στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Μπορεί να έληξε η φετινή μουσική μας χρόνια στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος, όμως η αγάπη μας και η συνεργασία μας με τις κυρίες Νταβίνα Φλορεντίν και Φεβρωνία Τεβρεντζίδου δεν μπορεί να σταματήσει εδώ. 

(Video) Επισκεπτόμαστε και γνωρίζουμε το ΚΔΑΠ "Αίας" Κιλκίς


Επισκεπτόμαστε και γνωρίζουμε το ΚΔΑΠ Αίας Κιλκίς, το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.