Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Επιλεκτικές ασφαλτοστρώσεις στο Πολύκαστρο. Γιατί;

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Α.Λ.
Ιούλιος 2018. Αποφάσισα να γράψω μια παρατήρηση για τα έργα στο Δήμο Παιονίας. Στο Πολύκαστρο γίνονται κάποιες βαλτώσεις στο οδικό δίκτυο. Κάποια έργα που δείχνουν ότι Δήμος φροντίζει την ποιοτική ζωή των κατοίκων. Είναι όμως έτσι;

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με αγωνιστικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Αίαντα από τη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος στην κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία 24-25 Ιουλίου. 

Live με τον Σάκη Αρσενίου στο Carabus Pool Bar “My Paradise” Κιλκίς

Το Carabus Pool Bar “My Paradise” και το προσωπικό του, σας προσκαλεί στο Live του γνωστού καλλιτέχνη Σάκη Αρσενίου την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 6.00μμ

Κιλτίδης: "Είναι η δασική πολιτική ανόητε!"

Γράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Με πίκρα και θλίψη παρακολουθώ συζητήσεις για την ανείπωτη τραγωδία της τελευταίας πυρκαγιάς. Θέτουν κάποιοι ερωτήματα που έχουν απαντηθεί από υπάρξεως οργανωμένων κοινωνιών.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 22/2018) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 έως και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Eiserner Steg: Η Ομηρική γέφυρα της Φρανκφούρτης γεμάτη Ελλάδα

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Η Eiserner Steg είναι μια σιδερένια πεζογέφυρα του ποταμού Μάιν (παραπόταμου του Ρήνου), η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Φρανκφούρτης και ενώνει τις περιοχές Fahrtor και Sachsenhausen.

Ο Γιώργος Πελίδης, τεχνικός δευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ατέρμων

Ανακοίνωση Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ατέρμων από τον κ. Πελίδη Γεώργιο.

19χρονος-δημόσιος κίνδυνος για το Κιλκίς

Σε δημόσιο κίνδυνο για την τοπική κοινωνία του Κιλκίς, εξελίσσεται μέρα με την ημέρα ο γνωστός σε όλους νεαρός, που κυκλοφορεί συνεχώς με βενζίνη και αναπτήρα ανά χείρας.