Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Μεταλλίδης: Απόλυτη η ανάγκη δημιουργίας γηπέδου εντός του αστικού ιστού της πόλης του Κιλκίς


Γράφει ο Λάζαρος Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
3 Ιούνη έγιναν οι εκλογές και αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Κιλκισιακού. Το σχέδιο συγκεκριμένο. Το παρουσιάσαμε. Δημιουργία υποδομών με τις καλύτερες συνθήκες. Ομάδες ανδρική και γυναικεία.

"Αλλάξτε επιτέλους ρότα, κάντε κάτι για να σας θυμόμαστε"


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Με βήμα την πρόσφατη επιστολή των νέων της πόλης μας σχετικά με την κατασκευή skatepark και bmx station στο Κιλκίς (δείτε ΕΔΩ), ένα έχω να πω: Να ακούσετε αυτά τα παιδιά κύριοι, ναι να τα ακούσετε και να μην κάνετε πάλι του κεφαλιού σας αναθέτοντας το έργο σε κάποιον μηχανικό ψιλοάσχετο επί του θέματος. 

Τα νέα του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids (3/4/2021)


“Μύρισε άνοιξη” στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Ο Απρίλης μπήκε και έτσι μπορούμε και επίσημα να γιορτάσουμε την έλευση της άνοιξης. Θεωρείται από τους περισσότερους η ομορφότερη εποχή του έτους, μιας και η πλάση αναγεννιέται. Όλα γύρω πρασινίζουν, δέντρα και λουλούδια ανθίζουν, τα αποδημητικά πουλιά επιστρέφουν. 

Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στην εφημερίδα ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ


Συνέντευξη του Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στις 3.4.2021 στην εφημερίδα ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ

Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη της κυβέρνησης κατά τη διαχείριση της πανδημίας; Το ΚΙΝΑΛ τι διαφορετικό θα έκανε;

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στην ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε.


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου 2021 ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης επισκέφθηκε την Αυγοδιατροφική Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες πτηνοτροφικές μονάδες της Ελλάδας, στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 3/4/2021, 7:23 μ.μ.


Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (2 Απριλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πατουλίδου: Ολέθρια η απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο

Υπογράφει η Βούλα Πατουλίδου
Το τελευταίο 24ώρο ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης βιώνει μια παλινωδία άνευ προηγουμένου. Η απόφαση τελικά για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου, είναι απόρροια της ανησυχητικής πορείας του κορονοιού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Είναι σαφές πως προέχει η υγεία και ασφάλεια των πολιτών και είναι ξεκάθαρο πως χωρίς την υγεία δεν θα υπάρχει ούτε λιανεμπόριο.

Κορωνοϊός: Μέτρα και ημίμετρα


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Είδηση σε σημερινή ενημερωτική εκπομπή. Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων. Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Επόμενη είδηση. Συνεδριάζουν οι ειδικοί για να ανακοινωθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και σταδιακή επανεκκίνηση της ανθρώπινης δραστηριότητας. Παρ' όλα αυτά κάποιες περιοχές ανακοινώνονται ξανά στο βαθύ κόκκινο και κάποιες άλλες στο κάτι παραπάνω απ' το βαθύ κόκκινο. 

Κορωνοϊός (3/4/2021): 3.232 νέα κρούσματα (37 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 70 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.232, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 273.459 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 93 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.270 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Με την πολιτική ως πρόταγμα και το επιχείρημα ως όπλο - Στο χέρι μας είναι


Γράφει η Σοφία Ψαρρά
Μέλος Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
H ελπίδα, που ανεδύετο από την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκδήλωση της μεταπολιτευτικής οικονομικής κρίσης ελληνικής κοπής, ώθησε στελέχη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σε άλλη κομματική στέγη. Πολίτες με τον φόβο της ανασφάλειας, που δημιουργεί η αιφνιδιαστική έλλειψη πολιτικών και κομματικών σταθερών, έστρεψαν το βλέμμα τους στην κομματική έκφραση της Ανανεωτικής Αριστεράς.

(Video) Eπιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα Κιλκίς

Eπιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα Κιλκίς, το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών 21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ότι σήμερα 3/4/2021 έχει πραγματοποιηθεί έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης στην οδό Παπαλουκά. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μεταξύ των ωρών 9:00 πμ έως 16:00 μ.μ.
Παρακαλούμε θερμά για την κατανόησή σας.

Διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας "Robotistes" του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"
Mια όμορφη διαδικτυακή πρωτοβουλία γνωριμίας και συνάντησης της ομάδας μας ‘’ROBOTISTES’’ του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ με τον πρόεδρος της Eduact και Programme Delivery Partner της FIRST LEGO στην Ελλάδα, κ. Κώστας Βασιλείου.

«Κοιτάμε Μπροστά»: "Θα πάρει σαφή θέση ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα που εξοντώνει τις λαϊκές αγορές η διοίκηση Τζιτζικώστα;"


Δελτίο τύπου Γεν. Ναβροζίδου
Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά» κατέθεσε σήμερα ερώτηση για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές που φέρνει η κυβέρνηση και για τις επιπτώσεις του στη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας, μεταφέροντας τις έντονες διαμαρτυρίες των πωλητών, που κάνουν λόγο για «εν ψυχρώ δολοφονία των λαϊκών αγορών», αλλά παράλληλα και για πλήγμα κατά των καταναλωτών.

Ενισχύσεις 24,2 εκατ. ευρώ για αγροτικά προϊόντα, συνυπέγραψαν Σπ. Λιβανός και Θ. Σκυλακάκης


Τη χορήγηση κρατικών ενισχύσεων ύψους 24,2 εκατ. ευρώ σε μια σειρά αγροτικών προϊόντων συνυπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός και ο υπουργός Αναπληρωτής Οικονομικών κ. Θεοδ. Σκυλακάκης.