Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Επίσκεψη Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς στο νέο διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος»

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο αντιπρόεδρος κ. Αδάμ Χριστοδουλίδης, εκπροσωπώντας τον Σ.Ε.Α.Ν. Κιλκίς, επισκέφτηκαν το νέο διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας.

Ζητείται Φιλόλογος και Μαθηματικός από φροντιστήριο στο Κιλκίς (25/5/2023)

▶ Ζητείται Φιλόλογος και Μαθηματικός από φροντιστήριο στο Κιλκίς.

Αποστολή βιογραφικών:
infodate100@yahoo.com

Τηλ. 6982064815

Θερμά συγχαρητήρια των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού προς στους εκλεγέντες βουλευτές

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών 
«Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού μας Γεώργιο Γεωργαντά, Στέφανο Παραστατίδη και Πέτρο Παπά και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πολυποίκιλο έργο που καλούνται να επιτελέσουν, προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα και ο πολύπαθος Νομός Κιλκίς να κάνει βήματα προόδου, να βγει από την αφάνεια και την εγκατάλειψη και να βρεθεί επιτέλους στη θέση που του αξίζει.

Η Νίκη Ευκαρπίας Κιλκίς βάζει τον πήχη ψηλά

Ανακοίνωση Νίκης Ευκαρπίας Κιλκίς
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη, ο Βασίλης γεννηθείς το 1960 με καταγωγή από την τέρπυλο Κιλκίς είναι ο μοναδικός συντοπίτης μας που έχει κοουτσάρει ομάδα (Ηρακλής Θεσσαλονίκης) στην Α' Εθνική και τον έχει βγάλει και Ευρώπη. 

(Video) "Πυριτιδαποθήκη" για την εκδήλωση πυρκαγιών το ακαθάριστο Δημοτικό Σχολείο Βάθης Κιλκίς

"Πυριτιδαποθήκη" για την εκδήλωση πυρκαγιών το ακαθάριστο Δημοτικό Σχολείο Βάθης Κιλκίς. Τετάρτη 24 Μαϊου 2023.

Έκθεση ζωγραφικής των εφήβων της Τέχνης

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τμήματα ζωγραφικής των εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα δημιούργησαν μικρά εικαστικά θαύματα αυτή τη χρονιά δουλεύοντας αυτοπροσωπογραφίες τους.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

8ος Λαϊκóς Περίπατος Υγείας & Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωικής Στήριξης Κιλκίς


Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων στους νικητές του 28ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 27 Μαίου 2023 και ώρα 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» της Τέχνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής βραβείων και επαίνων στους νικητές του 28ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2023» του Δήμου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 25/5/2023, 03:24 μ.μ.

Περισσότερα από 12 κιλά ηρωίνης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τα οποία είχαν αποκρύψει οι δράστες στο εσωτερικό βοηθητικού ελαστικού (ρεζέρβα)

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 33χρονο αλλοδαπό – ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης και 27χρονη ημεδαπή – μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Δήλωση Παύλου Τονικίδη μετά από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών 2023

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης
Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όσους στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό Κιλκίς και προσωπικά την υποψηφιότητα μου, έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, αλλά και όλους όσους δεν μπορέσαμε να πείσουμε για το πρόγραμμα μας, αλλά μας άκουσαν με προσοχή.

2οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου - Παλαιού Αγιονερίου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Π. Αγιονερίου
Η ομάδα ποδοσφαίρου του Π. Αγιονερίου (ΑΠΣ Ατρόμητος), μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Π. Αγιονερίου και την υποστήριξη τουΔήμου Κιλκίς, διοργανώνουν για 2η χρονιά, Αγώνες Δρόμου για μαθητές και για ενήλικες (2ο Running Π. Αγιονερίου - 2οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου), το Σάββατο 27 Μαϊου 2023, στο Παλαιό Αγιονέρι.

Υποδοχή Ιερού λειψάνου του καρτερικού καί θαυματουργού Αγίου Νικηφόρου στη Μονή Αγίου Ραφαήλ

Εκ της Ιεράς Μονής Α
γίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης-Γρίβας

Στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης-Γρίβας ετοιμαζόμεθα να υποδεχθούμε το ιερό λείψανο της τιμίας χειρός του οσίου Νικηφόρου του καρτερικού και θαυματουργού.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο ανοιχτό πρωτάθλημα Tae kwon do στην Καβάλα

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 14 Μαΐου ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς βρέθηκε στο ανοιχτό Πρωτάθλημα Tae kwon do kids που διοργανώθηκε στην Καβάλα για να δώσει την ευκαιρία απόκτησης εμπειρίας στους μικρούς αθλητές ολων των σωματείων.

(Video) Eγκαίνια της αίθουσας κούκλας "Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη" στο Κιλκίς

 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς εγκαινίασε την αίθουσα κούκλας «Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη». Τα εγκαίνια έγιναν την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

(Video) Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Ανέστη και της Νίτσας Ανανιάδη στη Βάθη Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Ανέστη και της Νίτσας Ανανιάδη στη Βάθη Κιλκίς, την Τετάρτη 24 Μαϊου 2023.