Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση για την συμπαράταξη της Αριστεράς

Υπογράφει η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Συμπαράταξη Προοδευτικών, Σοσιαλιστικών, Οικολογικών και Αριστερών Δυνάμεων
"Ένα χρόνο μετά τις διπλές εκλογές του 2012, η κρίση βαθαίνει, η ανεργία, η φτώχεια αλλά και το χρέος διογκώνονται , οι ανισότητες διευρύνονται, τα εισοδήματα συρρικνώνονται, η δημόσια περιουσία εκποιείται και διαλύεται ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας. Δημοκρατικοί και συμμετοχικοί θεσμοί αντικαθίστανται ολοένα και περισσότερο από μια αυταρχική διακυβέρνηση. Η συγκυβέρνηση, πρόθυμος εκτελεστής της πολιτικής των μνημονίων και των πιστωτών, υποθηκεύει το μέλλον της χώρας.

Μπλόκο στους Σκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή στα τελωνεία Νίκης και Ευζώνων

Δυναμικές συγκεντρώσεις στα σύνορα με ταυτόχρονες διαμαρτυρίες από Χρυσαυγίτες στο Τελωνείο Νίκης και στο Τελωνείο Ευζώνων πρωινές ώρες της Κυριακής 21 Ιουλίου 2013. 

Βαφειοχώρι: Το χωριό των πελαργών

Το κάμπινγκ της 4ης Διεθνούς φέτος στην Ελλάδα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων

Το κάμπινγκ της 4ης Διεθνούς θα φιλοξενηθεί φέτος στην Ελλάδα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από τις 3 ως τις 9 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά Λεσβιακός, Ομοφυλοφιλικός και Τρανς χώρος - στέκι
Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα διεξαχθούν στο χώρο του κάμπινγκ πάνω από 15 παράλληλες εκδηλώσεις και εργαστήρια για το ΛΟΑΤ και το γυναικείο ζήτημα με θέματα όπως (στην παρένθεση αναφέρεται η χώρα καταγωγής των οργανωτών κάθε εκδήλωσης/εργαστηρίου):

3rd Stanos Reggae Festival 2013 στη Χαλκιδική

Ο Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Στανού, σας προσκαλεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 στο 3rd STANOS REGGAE FESTIVAL 2013 που διοργανώνει για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. 
Στην σκηνή του 3rd STANOS REGGAE FESTIVAL 2013 θα εμφανιστούν οι Τakis Jah Roots (d.j set), Reggetiko Project (live act), Ital Light( full band) και Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα soundsystem).

5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών στις 27 Ιουλίου 2013


Στη Νέα Αγχίαλο Βόλου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος» Βαφειοχωρίου

Με αφορμή το 5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος» Βαφειοχωρίου διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 ημερήσια εκδρομή στη Νέα Αγχίαλο Βόλου όπου και συμμετέχει με το χορευτικό του τμήμα.

Υποψήφιοι προς απόλυση 70.000 υπάλληλοι του… «μαλακού ΑΣΕΠ»

Απροστάτευτους αφήνει η κυβέρνηση με διάταξη που εντάχθηκε στο Πολυνομοσχέδιο περίπου 70.000 δημοσίους υπαλλήλους που προσελήφθησαν μεν μέσω ΑΣΕΠ αλλά οι προκηρύξεις των διαγωνισμών δεν έγιναν από την Ανεξάρτητη Αρχή αλλά από το τους ίδιους τους φορείς. Πρόκειται, προφανώς, για το «μαλακό ΑΣΕΠ» σε αντίθεση με το «σκληρό ΑΣΕΠ», όρο που είχε χρησιμοποιήσει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης για να προσδιορίσει ποιοι υπάλληλοι ακόμη κι αν ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας δεν πρόκειται να απολυθούν αλλά θα επαναπροσληφθούν σε άλλη θέση στο Δημόσιο.