Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Έλαβε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς

Τη στεναχώρια και την αγωνία διαδέχτηκε σήμερα η χαρά και η ικανοποίηση μετά το άγγελμα της είδησης ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης και Τοποτηρητής της Ι.Μ.Πολυανης και Κιλκισίου κ.κ. Δημήτριος έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου και νοσηλευόταν μετά την σοκαριστική επίθεση προχθές στην Ιερά Μονή Πετράκη.

3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της "Σοσιαλιστικής Προοπτικής"

Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής της 3ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Σοσιαλιστικής Προοπτικής
Η επίθεση στα λαϊκά δίκαια και στις δημοκρατικές ελευθερίες επιδεινώνεται και οι διεθνείς προκλήσεις εντείνονται με σοβαρές, επαπειλούμενες εξελίξεις για την Ελλάδα και την παγκόσμια ισορροπία.

Κορωνοϊός (26/6/2021): 375 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 12 θάνατοι και 238 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 375, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 420.670 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 41 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 618 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 26/6/2021, 5:54 μ.μ.


Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για λαθραία καπνικά προϊόντα
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 184.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων και πάνω από 18 κιλά λαθραίου καπνού
Συνελήφθη χθες (25 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Έχεις ενημερωθεί για την απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης "sextortionscam"


Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες – χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής τους, μέσω αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου.
Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιπτώσεις διεθνούς απάτης γνωστής ως «απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης – “sextortionscam”» που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, με σκοπό να τους φοβίσει και στη συνέχεια να τους αποσπάσει χρήματα. Στα μηνύματα αυτά εμπεριέχεται κείμενο στα ελληνικά με θέμα: « Your data was hacked » ή «Open and read this letter».

"Τα Ψέματα τελείωσαν - Δικαιώνει το Νοσοκομείο Κιλκίς η Εθνική Αρχή Διαφάνειας"


Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Δεν ήταν λίγες οι φορές που γνωστοί καιροσκόποι αντί να υποστηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια ιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κιλκίς να προστατεύσουν την υγεία μας εν μέσω της πανδημίας, επιδόθηκαν σε μια ανεύθυνη και διαρκή εκστρατεία υπονόμευσης της δημόσιας υγείας στο Νομό.

Κριτική προσέγγιση του βιβλίου "Κυματοθραύστες" του Κιλκισιώτη δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου


Γράφει η θεοδώρα Θεοδωρίδου
Μάρτιος 2020: Πανελλαδικό κλείσιμο εκπαιδευτικών δομών, καταστημάτων εμπορικών και εστίασης, χώρων λατρείας, σημαντικοί περιορισμοί στην κυκλοφορία και μετακίνηση πολιτών σ ’ολόκληρη την Επικράτεια. Η ζωή στην Ελλάδα - η ζωή των περισσότερων Ελλήνων - σε χειμερία νάρκη, λόγω πανδημίας.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένα άτομο για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (25 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ανήλικος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την επίθεση, που δέχθηκαν μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την επίθεση, που δέχθηκαν μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη. Μεταξύ των αρχιερέων ήταν και ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, Δημήτριος.

Τα ζώα της θάλασσας "επισκέφτηκαν" τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Μια ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Μια εβδομάδα με πολλή ζέστη που έκανε τους πάντες να αισθανθούν ότι το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ. Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids το δροσερό περιβάλλον και οι ευχάριστες δραστηριότητες έκαναν τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά να ξεχάσουν τη δυσφορία των υψηλών θερμοκρασιών. Με θεματικές όπως τα ζώα της θάλασσας, τα καλοκαιρινά σνακ και το κλείσιμο των σχολείων, οι μαθητές πέρασαν ευχάριστες δημιουργικές στιγμές.

Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο «Από την Ελευθερία της Πατρίδος... στα Ελευθέρια της πόλης μας»


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η Ελληνική Επανάσταση σμίγει με τα Ελευθέρια του Δήμου Κιλκίς σε μια θεατρική και μουσική συνοδοιπορία. Ο Δήμος Κιλκίς και η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου γιορτάζουν τα 200χρόνια έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης και την απελευθέρωση της πόλης το 1913, με την παράσταση ‘’Από την Ελευθερία της Πατρίδος…στα Ελευθέρια της πόλης μας’’, που θα παρουσιαστεί αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.