Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η κορυφαία πολυτέλεια της Mercedes-Benz S-Class

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.gocar.gr
Το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα της Mercedes-Benz είναι δίχως άλλο η S-Class, ένα μοντέλο με κορυφαία πολυτέλεια και τεχνολογία, το οποίο βρίσκεται πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως στην κατηγορία του ξεπερνώντας τα 300.000 αυτοκίνητα.

Ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της Αμφίπολης


Αναβάλλεται η εκδήλωση. Δείτε ΕΔΩ
Ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της Αμφίπολης, που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιείται στις Σέρρες τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Γιώργος Βλάχος, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Γεώργιος Βλάχος
Λογιστής – Ασφαλιστικός Σύμβουλος
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και την επιλογή τους προς το πρόσωπο μου και με εξέλεξαν στην 2η θέση του συνδυασμού μας με 93 ψήφους στο τμήμα Υπηρεσιών.

Σε φιλανθρωπικό παζάρι συμμετέχουν, οι έφεδροι αξιωματικοί νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς 
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συμμετέχει στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του διοργανώνει η 71η Α/Μ Ταξιαρχία την 9η Δεκεμβρίου 2017 με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της στον περίβολό της Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς.

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ποίηση της Κιλκισιώτισσας ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου


Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στον πολυχώρο «Διαμέρισμα 5» (Σκρα 12, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην ποίηση της Κιλκισιώτισσας ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (6/12/2017)

Η εταιρία n&m ζητάει άτομο για πρόσληψη στο κατάστημα επί της οδού Σπάρτης 13 στο Κιλκίς. Απαραίτητες καλές γνώσεις υπολογιστή. Για πληροφορίες στο 2341076157 ή στο κατάστημά. Βιογραφικό απαραίτητο.

Ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων έως 50.000 ευρώ, μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 4158B) η με αριθμό 130060/2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (επισυνάπτεται στην παρούσα), η οποία αναλύει τις προϋποθέσεις και την διαδικασία για την υπαγωγή στον εξωδικαστικό μηχανισμό των επιχειρήσεων, οι οφειλές των οποίων δεν ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 50.000€ .

Πληρωμή της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι στις 05/12/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2016 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 06/12/2017 έως και την 12/12/2017.

Πληρωμή της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι στις 05/12/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2016 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 06/12/2017 έως και 12/12/2017.

Συνάντηση Γεωργαντά με τους Πρυτάνεις του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε συναντήσεις με τους νεοεκλεγέντες Πρυτάνεις του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χασάπη Δημήτριο και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Τζιώνα Παναγιώτη.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στην Τερπνή Σερρών

Ο ηρωισμός, η ανιδιοτέλεια και η γενναιότητα είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις τα μακεδονικά χώματα . Στην Τερπνή Σερρών όλα τα συναντάς μπροστά στα μάτια σου.

Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, στο Πάρκο Δεινοσαύρων

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Δράσεις του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 συνδιοργάνωσε με το ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Κιλκίς: Εκδήλωση - ομιλία με θέμα "Τοπία στον Πόντο"

Το τμήμα εκμάθησης της Ποντιακής διαλέκτου του Συλλόγου Εθελοντών Κιλκίς «ΟΜΝΕΣ», σας προσκαλεί, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 8 μ.μ., σε ομιλία του ομότιμου καθηγητή Δασοπονίας, Ελευθεριάδη Νικόλαου, με θέμα «Τοπία στον Πόντο».

Ο Κώστας Σιωνίδης ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο  Κώστας Σιωνίδης 
"Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θέλω να σας ευχαριστήσω για την μαζική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, που ανέδειξε τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.

Ομιλία Γεωργαντά για τους πλειστηριασμούς και τις ατομικές συμβάσεις εργασίας

Γαλλικός Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και Μπαζάρ



Δελτίο τύπου Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλλικού "Ο Εχέδωρος"
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 09/12 στις 18:00 στο πάρκο του χωριού να ανάψουμε και φέτος το δέντρο, να ψωνίσουμε όμορφα δώρα και να στηρίξουμε τον Σύλλογος Γονέων Γαλλικού, να μιλήσουμε με τον Άγιο Βασίλη, να φάμε κάστανα και άλλα εδέσματα, να πιούμε ζεστό κρασί και να υποδεχτούμε και φέτος τα Χριστούγεννα με μια όμορφη γιορτή!


24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 24ης Νοεμβρίου 2017, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης την ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν.

Γελαστές γιορτές στο "Χριστουγεννιάτικο Παιχνιδοχωριό Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Χριστουγεννιάτικα... Παραμυθένια... Τραγουδιστά… Έτσι κάνουμε γελαστές τις γιορτές και δημιουργούμε χαρούμενη συντροφιά με όσους μας ακολουθήσουν στο «Χριστουγεννιάτικο Παιχνιδοχωριό», από 11 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2017 στο ψυχαγωγικό αγρόκτημα "Ράντσο Κιλκίς" με ώρες λειτουργίας 9:00-13:00.

Κιλκίς: Εισήγηση με θέμα, «Η ζωή ως τέχνη ή η τέχνη της ζωής;»

Υπογράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει στο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο της Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) με την πρωτότυπη και ερευνητική εισήγηση με θέμα: “Η Συμβολή της Μουσειακής Εκπαίδευσης στην Επαγγελματική Ανάπτυξη των Μαθητών”, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2018.

Ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς


"Άντε και στο Κιλκίς σύντροφοι"

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει! Να γελάς ή να κλαις;
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γκάζι άνοιξε πρόσφατα ένα μαγαζί το οποίο πρέπει να είναι μοναδικό στο είδος του. Ο λόγος για το Πολιτιστικό κέντρο «Η Αλλαγή» που έχει ως σύνθημα «Σαμπάνια, Σολομός, Σοσιαλισμός».