Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου, ο δικός μας Κωνσταντίνος Τζίκας

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Δημοτικός Σύμβουλος ορκίστηκε και ο δικός μας, Κιλκισιώτης συνεργάτης Κωνσταντίνος Τζίκας, στον οποίο ευχόμαστε καλή αυτοδιοικητική θητεία.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Παρέμβαση ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ για ανάκληση πειθαρχικής ποινής στέρησης μισθού

Αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, για ανάκληση της πειθαρχικής ποινής στέρησης μισθού 15 ημερών στον Γενικό Γραμματέα της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς και της Διοίκησης του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, κατέθεσαν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Μισοδουλειές... στον Καμπάνη Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιώργος Κρικώνης
Η μία φωτογραφία δείχνει την κατάσταση του τοπογραφικά χαρακτηρισμένου πάρκου στον Καμπάνη Κιλκίς. Καθαρίστηκε πριν από τρία χρόνια. Ανεκμετάλλευτο πάνω από 15 χρόνια.

Για τα προσωπικά δεδομένα μιλά στον Alpha 96,5 ο Κιλκισιώτης δικηγόρος-διαμεσολαβητής Κώστας Τζίκας


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος – διαμεσολαβητής) την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 ήταν προσκεκλημένος τηλεφωνικά της πρωινής εκπομπής “Αφουγκραζόμενοι την πόλη” της κ. Εμινίδου Ειρήνης στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5 με θέμα συζήτησης την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προσωπικά δεδομένα από την Ελληνική Βουλή στις 26 Αυγούστου 2019 και ειδικότερα τα προσωπικά δεδομένα των ανηλίκων που δημιουργούν λογαριασμό στο facebook κλπ αλλά και για την πρόσβαση του εργοδότη στα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων.

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες με θέμα «Διαδρομές του νου...» το Σεπτέμβριο 2019 στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με τίτλο «Διαδρομές του νου...».

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ορίζονται επτά νέοι Αντιδήμαρχοι σε τομείς ευθύνης του Δήμου Κιλκίς με σκοπό την παραγωγή αποτελεσματικού και μετρήσιμου έργου στον πολίτη.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανίων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανίων και στη συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (οδός Προφήτη Ηλία) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής από αύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο

Δελτίο τύπου γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για το Βερολίνο όπου αύριο, Πέμπτη, θα συναντηθεί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Στόχος της επίσκεψης είναι η προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, η παρουσίαση του μεταρρυθμιστικού σχεδίου της κυβέρνησης και η συζήτηση με την κ. Μέρκελ των μεγάλων αναπτυξιακών δράσεων για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας (2020-2030) οι οποίες θα εκτείνονται, μεταξύ άλλων, στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Συγχαρητήριο Διευθυντή Δ.Ε. Κιλκίς στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δ.Ε. Κιλκίς
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας.

Συγχαρητήρια Α. Βεργίδη για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Κιλκίς, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τις ευχές μου για την επίτευξη υψηλότερων στόχων. Να έχουν πάντα στόχο την προσωπική τους επιτυχία και μέσω αυτής την προκοπή της πατρίδα μας.

Οι Gadjo Dilo συναντούν τη Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχεται το Φθινόπωρο με μια μεγάλη συναυλία. Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης οργανώνει μια βραδιά που θα αποτελέσει έναν ξεχωριστό συνδυασμό Gypsy Swing και κλασσικής μουσικής! Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών οι Gadjo Dilo. θα συναντήσουν, για πρώτη φορά, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Συμεών Ιωαννίδης.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 35χρονο για 3.459 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 35χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.459 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συγχαρητήρια Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες

Συγχαρητήρια Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), συγχαίρουν θερμά όλα τα παιδιά της χώρας, ιδιαίτερα των συναδέλφων μας υπαλλήλων στη Π.Κ.Μ, που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κιλτίδης: «Οι πυρκαγιές μας δείχνουν νέα δασική πολιτική»

Του Κώστα Κιλτίδη
Η εδαφοκλιματική συνθήκη και το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας, ανέδειξε σε κομβικές ιστορικές στιγμές την δασική πολιτική ως ζήτημα ποικιλοτρόπως. Δεν είναι τυχαίο ότι η δεύτερη σχολή στο ΑΠΘ μετά την ενσωμάτωση της Μακεδονίας ήταν η Δασολογική. Στην καρδιά των Μακεδονικών δασών έδωσε καρπούς επιστήμης και πολιτικών για την ύπαιθρο και το περιβάλλον. Η έννοια της αειφορίας και της αποκαλούμενης βιώσιμης ανάπτυξης διακηρύχθηκαν εδώ και έναν αιώνα από τον φάρο της Δασολογίας στο ΑΠΘ.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Η είσοδός τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πρώτα από όλα μια ηθική ανταμοιβή για την επίμοχθη διανοητική προσπάθεια που κατέβαλαν και μια μεγάλη προσωπική νίκη που χαροποιεί την οικογένειά τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν κοντά τους και υποστήριξαν τον αγώνα τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα Χ. Γκουντενούδη στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Μετά το πέρας των πανελληνίων εξετάσεων και την έκδοση των αποτελεσμάτων, διανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή όσων συμμετείχαν σε αυτήν την επίπονη αλλά παράλληλα χρήσιμη και δημιουργική δοκιμασία.

Φεστιβάλ παιχνιδιών "παίΖΩ" στο Κιλκίς


Γιορτή αποχαιρετισμού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς
Με μια μαγική μουσική διαδρομή στους στίχους του Γκάτσου, του Ελευθερίου και του Ελύτη σε συνθέσεις Χατζηδάκι, Θοδωράκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Αντιδήμαρχος, Άννα Δημάκη οριοθέτησαν τη μέχρι τώρα διαδρομή τους την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο χώρο του θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” στο Λόφο Αγίου Γεωργίου.

Δημήτρη Κυριακίδη ήρθε η ώρα να πας το Κιλκίς μπροστά…

Δημήτρη Κυριακίδη ήρθε η ώρα να πας το Κιλκίς μπροστά…
Παραλαμβάνεις το Κιλκίς που όλοι ξέρουμε…
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Αγαπητέ Δημήτρη Κυριακίδη, αρχικά συγχαρητήρια για την εκλογή σου ως Δήμαρχος Κιλκίς. Μόλις προχθές ορκίστηκες ενώπιον θεού, ανθρώπων και υποσχέθηκες πως θα προασπίσεις το συμφέρον των Κιλκισιωτών. Με την ελπίδα να υλοποιήσεις όλα όσα υποσχέθηκες έχοντας σαν προεκλογικό σύνθημα «Κιλκίς Μπροστά» και να πετύχεις στο δύσκολό σου έργο ώστε να μας πας το ΔΗΜΟ ΜΑΣ επιτέλους μπροστά. 

Η ταινία “Φρανκενστάιν Τζούνιορ” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά. Το ίδιο και το θερινό μας σινεμαδάκι. Οι προβολές ολοκληρώνονται την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ με μία από τις ωραιότερες κλασικές κωμωδίες όλων των εποχών, την ταινία του Μελ Μπρούκς “Φρανκενστάιν Τζούνιορ”.

Ψήφισμα για τον θάνατο του Ιορδάνη Παντελιάδη

Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ)
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συνταξιούχου συναδέλφου και παλιού Προέδρου του Συλλόγου των Υπαλλήλων της υπηρεσίας μας, Ιορδάνη Παντελιάδη. 
Δείτε το ψήφισμα του συλλόγου μας για την απώλεια του συναδέλφου μας, ΕΔΩ.

Αυλές συμπερίληψης: Το παράδειγμα του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η φιλοσοφία της συμπερίληψης διαπερνά πλέον όλα τα προγράμματα της U.N.E.S.C.O. και αποτελεί έμπνευση και βασική κατευθυντήρια γραμμή για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης για όλους. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.