Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ομιλία Κώστα Κιλτίδη σε Αγιο Πέτρου και Ευρωπό

Δελτίο τύπου Κώστα Κιλτίδη
Στιγμές ανεπανάληπτης συγκίνησης στο χωρίο του Αγ. Πέτρου, οι κάτοικοι τον αγκάλιασαν και στην Πλατεία του Ευρωπού, οι πολίτες τον αποθέωσαν, δίνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης.

Γιορτή της Μητέρας σήμερα...


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Η Μητέρα, δεν είναι απλά η γυναίκα που θα φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Είναι εκείνη που δεν θα διστάσει να ματώσει για το παιδί της. Είναι εκείνη που αφήνει πίσω το εγώ για να γίνει το εσύ.Μάνα είναι η αγάπη. Γιατί μπορεί με τον πιο απλό και δυνατό τρόπο να αγαπήσει ένα παιδί. Δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, μόνο αγαπάει. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 14/5/2023, 11:32 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη προχθες (12 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνος, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα αποθήκης της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι. Επίσης, κατασχέθηκε 1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα.

Τακτική δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 17η Mαϊου 2023 και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στο Πολύκαστρο



(Video) Προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στο Πολύκαστρο

Προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στο Πολύκαστρο, το Σάββατο 13 Μαϊου 2023.

(Video) Εκδήλωση του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας για την γιορτή της Μητέρας

Εκδήλωση του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας για την γιορτή της Μητέρας, με ομιλήτρια τη δικηγόρο Χριστίνα Χαραλαμπίδου. Σάββατο, 13 Μαϊου 2023.

(Video) Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κιλκίς, της υποψήφιας βουλευτή Άννας Σακαλάκη

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κιλκίς, της υποψήφιας βουλευτή Άννας Σακαλάκη. Σάββατο 13 Μαϊου 2023.