Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ραδιοφωνική παρέμβαση Γ. Φραγγίδη στον 102 FM της ΕΡΤ 3


Σημεία ραδιοφωνικής παρέμβασης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στον ρ/σ 102 FM της ΕΡΤ 3, στην εκπομπή «Εδώ και τώρα» με την Ασπασία Βούζη και το Δημήτρη Καραμαούνα
Τα εμβόλια σώζουν ζωές
Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού ή τη βαρύτητα της πανδημίας ή την αναγκαιότητα των εμβολίων. Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να κάνουν το εμβόλιο. Ακόμα κι αν νοσήσουν, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Έτσι συνέβη και στην περίπτωσή μου. 

Ευχές Πάσχα 2021 από την Κοινότητα Μεγάλης Βρύσης



Ευχές Πάσχα 2021 από την Πυροσβεστική Υπηρεσία νομού Κιλκίς



Πασχαλινές ευχές από τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Αυτή τη χρονιά, την τόσο διαφορετική από τις προηγούμενες, οι δομές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids πρωτοπόρησε με μια φρέσκια ιδέα. Έφτιαξε και μοίρασε πασχαλινά πακέτα σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα των δομών, μεταφέροντας τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών στο σπίτι. Ακόμη, δημιούργησε χαριτωμένες λαμπάδες για κάθε παιδί, θέλοντας να χαρίσει σε όλους το πασχαλινό πνεύμα.

Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2019-2023 - Υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2021–2022».

Τσαλικάκης για Νοσοκομείο Κιλκίς: «Δίνει μάχη με αποφασιστικότητα και στο τρίτο κύμα»


Στο Νοσοκομείο Κιλκίς βρέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτριος Τσαλικάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στους Διοικητές των 2 Νοσοκομείων, κάνοντας λόγο για άδικη κριτική εις βάρος τους.

(Video) Ολιγόλεπτη ισχυρή χαλαζόπτωση στην πόλη του Κιλκίς

Ολιγόλεπτη ισχυρή χαλαζόπτωση στην πόλη του Κιλκίς, την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 8:15 μ.μ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 28/4/2021, 8:42 μ.μ.


Επιχειρησιακές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, σχεδίασε και υλοποίησε υπό την εποπτεία της ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων.

Δωρεάν rapid tests αύριο στο Δημοτικό Κήπο – Πάρκο Κιλκίς


Υγειονομικό συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται αύριο Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο Κιλκίς από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα πραγματοποιεί δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης (rapid tests).

Κορωνοϊός (28/4/2021): 2.781 νέα κρούσματα (34 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 63 θάνατοι και 805 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 
2.781, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 340.493 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 54 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.455 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Με 119 εκθέτες η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Μεγάλο Σάββατο της 1ης Μαϊου


Με εκατόν δεκαεννέα εκθέτες, πενήντα οκτώ παραγωγούς και εξήντα έναν επαγγελματίες πωλητές θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Μεγάλο Σάββατο της 1ης Μαϊου.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Νέα έγκριση Erasmus+ για τη μικτή διδασκαλία και μάθηση στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στις μέρες μας, σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ανθρώπου έχουν αλλάξει μορφή. Μια από αυτές είναι και η εκπαίδευση (όλων των βαθμίδων) η οποία έχει μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό στον ψηφιακό κόσμο.

Ξένα μελωδικά χορευτικά τραγούδια σήμερα στον Ok Radio


Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 28/4, ο Ilias Kalpakas και ο Nickolas Nitsas, λόγω και των ημερών, σε μελωδικά χορευτικά τραγούδια από το περίφημο Rat Pack Trio - Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr- και τον Louis Armstrong. Με παρεΐστικη χαλαρή διάθεση στον Ok Radio. 
Συντονιστείτε στις 9 μ.μ. και καλή μας διασκέδαση.
When Rat Pack Trio meet Louis

Rapid Tests στην πόλη του Κιλκίς: 1 θετικό από τα 64 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έως το μεσημέρι 64 συμπολίτες μας προσήλθαν για έλεγχο, από τους οποίους διαπιστώθηκε ένας θετικός.

Αντιπλημμυρικά έργα Αγίου Πέτρου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ενημερωθήκαμε την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 για την πρόοδο των εργασιών καθαρισμού του παλιού αντιπλημμυρικού έργου του Αγίου Πέτρου από τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη.

Ευχές Πάσχα 2021 από τον Αναπλ. Γραμματέα Τομέα Ενέργειας Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Αναστασιάδη



Ευχές Πάσχα 2021 από τον υποψήφιο πρόεδρο ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς Θεόφιλο Τιρεκίδη



Ευχές Πάσχα 2021 από το Δήμο Παιονίας



Ευχές Πάσχα 2021 από τον αθλητικό σύλλογο "Αετός" Κιλκίς



Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για την πρόταση της δημοτικής αρχής αναγόρευσης του κ. Μαργαρίτη Σχοινά, σε επίτιμο δημότη


Δελτίο τύπου Λαϊκής συσπείρωσης Παιονίας
Η επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, στον αρχαιολογικό χώρο της Ευρωπού και η πρόταση της δημοτικής αρχής ανάδειξης του σε επίτιμο δημότη του Δήμου Παιονίας, εκτιμούμε πως πραγματοποιείται σε μια οργανωμένη προσπάθεια ΕΕ, κυβέρνησης και Τοπικής Διοίκησης του Δήμου Παιονίας να αποδώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στο γεγονός, όπως προκύπτει από τα δελτία τύπου που δημοσιεύτηκαν και αυτό να συνδεθεί: