Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Η κινηματογραφική Λέσχη της Τέχνης ανοίγει την αυλαία της

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου στο αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, στην ανακαινισμένη αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» της Τέχνης.

Συναντήσεις της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου σε Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχαν η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Έφη Ναβροζίδου και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Τάσος Κεσίδης για θέματα που αφορούν τις δυο υπηρεσίες αλλά και τον προγραμματισμό ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Νέα διάκριση του Χνιτίδη του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στον Γύρο της λίμνης των Ιωαννίνων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Ioannina Lake Run 2022 πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες 5, 10 και 30χμ. να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία με δρομείς από όλη την Ελλάδα να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις αποστάσεις.

Ο Πασχάλης Μασούρας, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Πασχάλης Μασούρας
Μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Αιρετών Εκπρόσωπων των Εργαζομένων στο κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς και Νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας που διεξήχθη την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, σε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Στη μέγγενη της "Δημοσιονομικής σταθερότητας", ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ματώνουν το λαό

Του Παναγιώτη Σαββίδη
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος έχει το πιο κοστολογημένο πρόγραμμα διαχείρισης και ανακύκλωσης της λαϊκής φτώχειας και ανέχειας. Δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε ο κος Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ, ότι το πρόγραμμα που εξήγγειλε «δεν διαφέρει και πολύ» από αυτό που ανακοίνωσε ο κος Μητσοτάκης και ότι διαφέρει μόνο «το όραμα, το σχέδιο, το μοντέλο».

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη σε δομές υγείας

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον Βουλευτή Κιλκίς και Τομεάρχη Υγείας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 21/9 το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στη συνέχεια το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν με την Διοίκηση και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός της επίσκεψης, η εκ νέου καταγραφή των προβλημάτων και ελλείψεων στις υγειονομικές δομές του νομού και η άσκηση πίεσης στην Κυβέρνηση, μέσω προτάσεων για την εξεύρεση λύσεων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 22/9/2022, 10:26 μ.μ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" στο 5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ σε διοργάνωση Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Δήμου Κατερίνης. Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" συμμετείχε ηχηρά στην διοργάνωση με δύο παραστάσεις ποντιακού θεάτρου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου Κατερίνης, τόσο την Κυριακή 11 όσο και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Κιλκίς: Λειτουργία σχολής διαιτησίας για την περίοδο 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την περίοδο 2022-2023.

(Video) Εκδήλωση Περιπατητών Κιλκίς, για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο 2022

Εκδήλωση Περιπατητών Κιλκίς, για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο 2022, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

MED-QUAD: Η Επιμορφωτική Κιλκίς και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας έδωσαν φωνή στο όραμά τους για το ρόλο της ανώτατης εκπαίδευσης

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) κέντρισε το ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας με τη συμμετοχή του στο έργο MED-QUAD.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), εταίρος του έργου «MEDiterranean Quadruple helix Approach to Digitalization» (MED-QUAD) και η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-ΚΔΒΜ (Επικεφαλής Εταίρος του έργου), συμμετείχαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 18 Σεπτεμβρίου 2022. 

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.414.028 ευρώ.

Συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς σε Αγώνα Ιππικής Αντοχής στην Κατερίνη

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Αθλητές και αθλήτριες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συμμετείχαν στον Αγώνα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στις 18 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη. Από τους 5 αθλητές του Κιλκίς που αγωνίστηκαν, οι 4 ήταν Παίδες Αθλητές, κάτι που κάνει αισιόδοξο το μέλλον του αθλήματος.