Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

(Video) Αυστηρότατες οι ποινές για κακοποίηση ζώων

Δείτε το Video ΕΔΩ ή άντε κλικ επάνω στην εικόνα


(Video) EU RICE: Επιλέγουμε ασφαλές και ποιοτικό ευρωπαϊκό ρύζι

Σημαντικές δράσεις για την προώθηση του ευρωπαϊκού ρυζιού πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το τετραήμερο από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος EU RICE, που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τη Ρυθμιστική Αρχή του ρυζιού ΠΟΠ της Βαλένθια. Βασικός στόχος του τριετούς προγράμματος EU RICE, είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου, σε σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα της καλλιέργειας σε Ελλάδα και Ισπανία.

Κατοχύρωση επωνυμίας και διακριτικού τίτλου επιχειρήσεων

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εν όψει εφαρμογής του νόμου 4919/2022 «Σύσταση εταιριών μέσω των Υπηρεσιών μιας Στάσης (Υ.Μ.Σ.) και τήρηση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.)» μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και οι Κανόνες Σχηματισμού και Δέσμευσης Επωνυμίας και Διακριτικών Τίτλων. Η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος των επιχειρήσεων θα κατοχυρώνονται σε πανελλαδικό επίπεδο τηρώντας τον κανόνα της μοναδικότητας και όχι του νομού όπως γίνεται έως και σήμερα.

ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς τίμησαν τους νεκρούς της Μικρασιατικής Καταστροφής

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Με στεφάνι, το οποίο κατατέθηκε από την ταμία της Ένωσης, κα. Ζωή Φωτιάδου, τίμησαν "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" τους νεκρούς της Μικρασιατικής Καταστροφής την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 σε εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Κιλκίς. 

KKE: Ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα των βιοπαλαιστών αγροτών η συνάντηση αντιπροσωπείας του Κόμματος με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Δελτίο τύπου KKE
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Διαμάντω Μανωλάκου και Γιώργο Λαμπρούλη και τον Διονύση Αρβανιτάκη, υπεύθυνο του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, συναντήθηκε την Τρίτη 13/9/22 με τον Γιώργο Γεωργαντά, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και υπηρεσιακούς παράγοντες, κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου για ενημέρωση πάνω στα ζητήματα του υπουργείου.

Ανδρέας Βεργίδης: «Η μνήμη παραμένει ζωντανή»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης παρέστη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που διοργανώθηκαν, σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κιλκίς, από την Π.Ε. Κιλκίς.

Προκήρυξη 10ου Επετειακού Ημιμαραθώνιου Πάικου

Μετάθεση της ημερομηνίας του αγώνα για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Σκοτώθηκε άνδρας 21 ετών σε τροχαίο στην Ημαθία

Σήμερα (19 Σεπτεμβρίου 2022) και ώρα 02.00 περίπου, στο 6 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Κουλούρας – Μελίκης στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.


Σεβασμό στους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές της “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η απεργία στην επιχείρηση “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ” έχει συνεπάρει την κοινή γνώμη και η αλληλεγγύη της ευρύτερης κοινωνίας της Θεσσαλονίκης είναι έκδηλη (συλλογή τροφίμων από δήμους, πανό συμπαράστασης στα γήπεδα από τους οπαδούς των ομάδων της πόλης, χρηματικά ποσά ενίσχυσης από συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά και από μεμονωμένους πολίτες που καταθέτουν ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου κ.α.).

(Video) Εγκαίνια έκθεσης "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέου στο Κιλκίς" στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια έκθεσης "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς" στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.