Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Καταργείται του χρόνου η εμποροπανήγυρη του Κιλκίς - Αναβρασμός σε Αγιο Μάμα και Αιγίνιο!

Αποστολή στο Κιλκίς: Καραιλχάν Μαύρος
Όχι μην τρομάζετε, δεν καταργείται ακριβώς αλλά αλλάζει ριζικά το ύφος και ο χαρακτήρας που είχε μέχρι τώρα, με στόχο να αναβαθμιστεί και να πάρει επιτέλους την πρωτιά!

Τον Οκτώβριο ξεκινά ο τελευταίος κύκλος του σεμιναρίου "Παραγωγή φαρμακευτικών φυτών και αιθέριων ελαίων"

Μετά από τη διεξαγωγή ήδη εννέα κύκλων του σεμιναρίου, την επιτυχή διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., αλλά και από το αμείωτο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τον επόμενο κύκλο (10ος) έχουν ήδη αρχίσει.

Θετικό πρόσημο στις οικονομικές, εμπορικές και πολιτιστικές λειτουργίες της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Με σταθερό σύμμαχο την καλοκαιρία και με αθρόα την προσέλευση δημοτών και επισκεπτών στις οριοθετηθείσες ζώνες εμπορίου, εστίασης και ψυχαγωγίας ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Σταυρός: Από σύμβολο τιμωρίας, σε σύμβολο ελπίδας....

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της Χριστιανοσύνης γιορτάζεται σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Ο Σταυρός είναι ένα από ισχυρότερα και γνωστότερα σύμβολα όλου του κόσμου, τα νεότερα χρόνια. Έχει φανατικούς φίλους, αλλά και εχθρούς....

Κιλκίς: Δόθηκε η ''Συμφωνία του φθινοπώρου'' στην πλατεία Λατσιών

 Με εξαίσιες και νοσταλγικές μελωδίες υποδέχθηκε το φθινόπωρο ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας,Πολιτισμού, Δόμησης και Περιβάλλοντος φιλοξενώντας τη Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών.

Υλοποιείται το Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων»

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. υλοποιείται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Διατμηματικό (στο οποίο συμμετέχουν ως εισηγητές μέλη των Τμημάτων του Φαρμακευτικού, Χημικού, της Ιατρικής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων».

Εκδήλωση ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς με Ευριπίδη Στυλιανίδη


Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς 
Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς στο σινέ “ΑΣΤΡΟΝ” στο Κιλκίς. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης. - Δείτε την ομιλία ΕΔΩ

Ο Ανδρέας Βεργίδης στον αγιασμό σχολείων του Κιλκίς

Δυο σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς. Ο κ. Ανδρέας Βεργίδης παραβρέθηκε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κιλκίς και στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Στους Αγιασμούς χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ.

Σύνταξη Σχολικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης - Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας


Υπογράφει
ο Δημήτριος Ιωακειμίδης
Μαθηματικός - Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περ. Εν. Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων σας καλούμε να μεριμνήσετε για την:

«Φυλάξου από τα φαντάσματα που άφησες να σου ξεφύγουν…»

Παπαδόπουλος Αριστείδης (Άρης)
Εκπαιδευτικός, μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Διανύουμε ήδη την τελευταία εβδομάδα των εκλογών αλλά ακόμη και σήμερα προβληματίζουν τους ψηφοφόρους ερωτηματικά και αμφιβολίες, διλήμματα και αβεβαιότητες.

Αγιασμός για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε χθες, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στις εγκαταστάσεις της με πλήθος κόσμου και αθλητών. Στον αγιασμό που έγινε από τον πατέρα Κωνσταντίνο Κουτρή παρευρέθησαν εκτός της Διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου και ο Γεν.Γραμματέας της ΕΠΣΚιλκίς κ. Πάταρας Κων/νος, οι οποίοι ευχήθηκαν μία γεμάτη αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και καλή φώτιση σε όλους τους αθλητές της.

Στη Βουλγαρία και Πολωνία το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Στη Βουλγαρία και την Πολωνία παρευρέθησαν αντιπροσωπείες του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε. Erasmus+/τομέας αθλητισμού και στόχο την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ και του περιβάλλοντος των μέσω του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia.

Δασική ρυθμιστική διάταξη καυσοξύλευσης περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δασαρχείου Κιλκίς 
 Με την ευκαιρία της έκδοσης της ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Κιλκίς για το έτος 2015, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Ο δασικός πλούτος του Νομού μας ανήκει σε όλους μας και είναι αυτός που:
- έχει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ισορροπίας στη φύση.

Τένις open τουρνουά, διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει open τουρνουά, μονό απλό αντρών
και διπλό, από τις 14/9/2015 έως και τις 30/9/2015 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, δρόμος προς Προφήτη Ηλία. Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ ανά άτομο και οι μπάλες του ηττημένου. Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχουν μπάλες προς πώληση.
Τηλ.Επικοινωνίας : 23410 20151, 6972607898

Σχετικά με τη 2 φάση των Αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

Πεππές Δημήτρης
Τακτικό Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ με τη ΔΑΚΕ καθηγητών
Σας ενημερώνω ότι η 2η φάση των αποσπάσεων στη Δ/θμια εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη 17/09/2015 και πριν τις προσλήψεις Αναπληρωτών. Στην προσπάθεια αυτή καθοριστική θα είναι η συμβολή της Διοίκησης.

Πετυχημένο για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ».Την ευθύνη διοργάνωσης είχαν οι σύλλογοι παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και ΦΙΛΩΝ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε ΔΟΪΡΑΝΗΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ.

Περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε χωριά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Στα ηρωικά χωριά του Κιλκίς, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στους μεγάλους αγώνες του λαού, από τις μάχες ενάντια στους τσιφλικάδες, στη συνέχεια των δυνάμεων κατοχής, μέχρι στην ανάπτυξη της κορυφαίας μορφής της ταξικής πάλης που έδωσε ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας, τίμησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με περιοδεία του την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015. Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί από την Ξηρόβρυση. Ακολούθησαν η Κορομηλιά, το Μεταλλικό, το Χωρύγι, το Π. Γυναικόκαστρο, το Π. Αγιονέρι.

Ομιλία Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Κιλκίς - Video




Κεντρική προεκλογική ομιλία Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, με τον πρώην Υπουργό, βουλευτή Ροδόπης και υπεύθυνο εκλογικού αγώνα Νέας Δημοκρατίας για την κεντρική Μακεδονία Ευριπίδη Στυλιανίδη. Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, 12.00 στον κινηματογράφο “ΑΣΤΡΟΝ”

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·»Λίστα Λαγκάρντ» -Κύμα αποκαλύψεων με κινήσεις λογαριασμών (πολιτικών;) και «σκοτεινών» offshore – Στην κατάθεση Φαλτσιιάνι!· Σκέψεις για εισοδηματικά κριτήρια στο ΕΚΑΣ, προτού καταργηθεί· Μεϊμαράκης, Μιχαλολιάκος, Καμμένος στη δημοκρατία – Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις για τη μάχη της Κυριακής
ΕΘΝΟΣ ·Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Ν. Δ. στο «Έθνος» - Θέλω εντολή για πολιτική σταθερότητα· Με εκπλήξεις η αναμέτρηση των αρχηγών- Τι θα δούμε στο ντιμπέιτ· Υγρός τάφος το Αιγαίο- Μαρτυρίες – σοκ για τη νέα τραγωδία