Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Φραγγίδης: Να λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές του ν. Κιλκίς με το 50% των πωλητών


Δήλωση Γ. Φραγγίδη
Τίθεται ζήτημα άμεσης λειτουργίας των λαϊκών αγορών με συμμετοχή του 50% των πωλητών. Η απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι λαϊκές αγορές του Ν. Κιλκίς αποτελεί βαρύ οικονομικό πλήγμα σε τουλάχιστον 300 οικογένειες του νομού μας (παραγωγοί και έμποροι), οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με έντονο βιοποριστικό πρόβλημα ενόψει του χειμώνα.

Κορωνοϊός (12/9/2020): 302 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, 302 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 29 συνδέονται με γνωστές συρροές και 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13036, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

Έφτασαν στο Δήμο Κιλκίς οι μάσκες για τα σχολεία


Σήμερα το πρωί Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 παρελήφθησαν από το Δήμο Κιλκίς, οι υφασμάτινες μάσκες που απέστειλε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) προκειμένου να διανεμηθούν σε μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους. 

Απώλεια


Του Φώτη Μισόπουλου
''Ελπίζω, τουλάχιστον, να μην το στερήθηκε''''Ποιος ;'', ρώτησαν κάποιοι
''Εκείνος'', είπε ο Δαμοκλής ξεψυχώντας, ''εκείνος που μου έδωσε...κάτι''
''Όχι! Ήταν ο καλός Θεός'', πετάχτηκε επιδέξια ο σερβιτόρος
Και με τα καλοσυνάτα αυτά λόγια, ο Δαμοκλής, πέθανε. [1α]

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (11/9/2020)

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Α.Σ.Ε.: Να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Υπουργός Παιδείας, παρά τα αμέτρητα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία λίγα 24ωρα πριν το «πρώτο κουδούνι», συνεχίζει να προβάλλει μία εικονική πραγματικότητα.

Αγαθόπουλος: Η οικιονομική ανεπάρκεια του κράτους ζημιώνει τους δήμους και τους δημότες

Γράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Από ότι φαίνεται τα πρώτα κρούσματα οικονομικής ανέχειας από την πλευρά του κράτους λόγω της νέας επικείμενης οικονομικής κρίσης και της σπάταλης οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά της Κυβέρνησης, είναι ορατά και έχουν άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινότητα του δημότη.

Συνελήφθησαν 5 άτομα για χασισοκαλλιέργειες σε Πέλλα και Ημαθία

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 5 ημεδαποί άνδρες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού.

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία του KilkisiakosTV

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Έπειτα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, σας φέρνουμε στο γήπεδο και κοντά στους παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας, μέσω του KilkisiakosTV. Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους αγώνες της ομάδας της πόλης μας, μέσω διαδικτύου.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το "λοκ-νταουν" στην ΠΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε σχέση με την εξάπλωση κρουσμάτων κορωνοιού στην περιοχή και η απόφαση της Κυβέρνησης για “λοκ ντάουν” στους νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας ένα πράγμα αποδεικνύουν περίτρανα, που ακόμα και ο κάθε καλοπροαίρετος δεν μπορεί πια να το αρνηθεί. H πολιτική που αντιμετωπίζει την υγεία του λαού με όρους «κόστους – οφέλους», όχι μόνο δεν μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του αλλά είναι και επικίνδυνη ακόμα και για την ίδια του τη ζωή. 

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Μέτρα προστασίας από τη νόσο COVID-19

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Μία νέα χρονιά λειτουργίας των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας και των εκδηλώσεων της ΤΕΧΝΗΣ ξεκίνησε.  Οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνεργασίας και επαφής μας εφέτος έχουν ιδιαιτερότητες και χαρακτηρίζονται από την αναγκαιότητα τήρησης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Δωρεάν σχολικά είδη από τη Μητρόπολη Κιλκίς, σε μαθητές αδύναμων οικογενειών

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι για το σχολικό έτος 2020-2021 θα προσφέρει δωρεάν τα σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.