Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

(Video) Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς, τσικνίζει


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς, τσικνίζει, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, στο Ράντσο Κιλκίς.

(Video) Αποκριάτικος χορός Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ


Αποκριάτικος χορός Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, στο Ράντσο Κιλκίς.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα της


Δελτίο τύπου Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα της. 

Η νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς, παρουσιάζει τα πεπραγμένα της περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σας προσκαλεί στην παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς της περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Βιβλιοπαρουσίαση της Αποστολίδου Σταυρούλας: «Η δική μου Ηλέκτρα» και «Αναζητώντας την Ηλέκτρα»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου η παρουσίαση των βιβλίων της κ. Αποστολίδου Σταυρούλας «Η δική μου Ηλέκτρα» και «Αναζητώντας την Ηλέκτρα». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη" με την στήριξη του Δήμου Παιονίας.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνάσιο Κιλκίς 
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί το κρεοπωλείο του κ. Στρατηγούση Στέλιου για τη σημαντική χορηγία του στη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Τσικνοπέμπτης.

Ξεχώρισαν οι αθλητές του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου αγώνες κλειστού στίβου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο κλειστό των Αμπελοκήπων.

Κιλκίς: Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, εκδήλωση προς τιμήν του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συνάντηση Ν. Σωτηριάδου με Δήμαρχο Πέλλας

Υπογράφει η Νατάσα Σωτηριάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς
Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς και ως Πρόεδρος της επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Κιλκίς, πήρα την πρωτοβουλία και συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Πέλλας, κ. Γρηγόρη Στάμκο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 21/2/2020, 11:30 π.μ.

Σύλληψη για κλοπή 

υνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2020) σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, 33χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (19 Φεβρουαρίου 2020) το βράδυ διέρρηξε κατάστημα σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (21/2/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά και να επισκεφτεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου τον Ειδικό Γραμματέα Υποδοχής Δρ. Εμμανουήλ Λογοθέτη στον οποίο παρουσίασε αναλυτικά όλες τις ζημιές και τις ασύμμετρες επιβαρύνσεις που έχει υποστεί ο δήμος Παιονίας λόγω της Προσφυγικής- Μεταναστευτικής κρίσης τα τελευταία χρόνια.

Συνάντηση Γεωργαντά με τον Υφυπουργό Υγείας - Πρόσκληση για επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Απόκριες στο Δήμο Κιλκίς σημαίνουν Θέατρο, Μπλόκο Μασκαράδων, Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, Face Painting σε αφθονία γιατί έτσι απαιτούν οι περιστάσεις, Παρέλαση Καρναβαλιστών και πολλή πολλή μουσική με Ευρυδίκη και Εύη Σιαμαντά!

Αποκριάτικος χορός Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κρηστώνης Κιλκίς


"Σκέφτηκαν άραγε ότι μπορεί να έσωσε ή να προστάτευσε και τους δικούς τους προγόνους;"

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Με λύπη πληροφορήθηκα ότι βανδάλισαν και την προτομή του μακρινού μου θείου και σπουδαίου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Γενναδίου του Α' (καταγόμενου από τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μου τη Μεσαίπολη Βιθυνίας, σημερινό Aydinpinar, απ’όπου κατάγονται και οι περισσότεροι συγχωριανοί μας στο Φανό Παιονίας. 

Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς

Υπογράφει ο Αναστάσιος Γ. Χονδροματίδης
Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των κατοίκων, συνδυάζοντάς την με την κοπή της βασιλόπιτας. 

Συνάντηση Ηλία Ζάχαρη με προέδρους τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου - Κ.Υ. Γουμένισσας 
Την Τετάρτη 12.02.2020 και ώρα 12:30 μέσα σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μεταξύ του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Γουμένισσας κ. Ηλία Ζάχαρη και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Παιονίας, κ. Κύρου Καλαβάζη Κοινότητας Αξιούπολης, κ. Ευάγγελου Γεωργίου Κοινότητας Γοργόπης, κ. Δημητρίου Μπακάλη Κοινότητας Γρίβας, κ. Αλεξάνδρας Πάντη Κοινότητας Καστανερής, κ. Βασίλειου Ραμπιάδη Κοινότητας Ρυζίων, κ. Λεωνίδα Τραϊανού Κοινότητας Στάθη, κ. Πέτρου Αριαντζή Κοινότητας Τούμπας, κ. Κωνσταντίνου Παυλίδη Κοινότητας Φιλυριάς, κ. Τραϊανού Κιτσούκη Κοινότητας Πολυπέτρου, κ. Θεοδώρας Κεχαγιά τοπικής Συμβούλου Κοινότητας Αγίου Πέτρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Μαρία Παλάνη.

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με Σύλλογο Αιγοπροβατοτρόφων

Συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη είχε η Διοίκηση του Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Κιλκίς για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάριο Ρομποτικής για ενήλικες

Το ΚΕΚ- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. διοργανώνει σεμινάριο Ρομποτικής για ενήλικες. Η πολυετής δράση της Επιμορφωτικής στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης (έτος ίδρυσης 1995) έχει αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων του προσωπικού της στο σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ενήλικες, τόσο σε βασικά θεματικά πεδία όσο και σε εξειδικευμένα. 

Πολύκαστρο: Ενημερωτική ημερίδα για το φυσικό αέριο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πολυκάστρου η εταιρεία EDIL HELLAS πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με τον δήμο Παιονίας σχετικά με την εγκατάσταση του φυσικού αερίου στο Πολύκαστρο.

Επιμορφωτική Κιλκίς: "Software for Mobility" στο πλαίσιο του Erasmus+

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο πρόγραμμα με τίτλο “Software for Mobility” και ακρωνύμιο «SoftMob» στο πλαίσιο τουErasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Είναι το 4ο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς για το 2019.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο κ. Δ. Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Κιλκίς κ. Ι. Λιναρδάκη, για την άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση ενός χρόνιου ζητήματος και συγκεκριμένα, τη ρύθμιση και την παροχή ζεστού νερού στο βασικό κτίριο της σχολικής μας μονάδας, εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες των εργαστηρίων του σχολείου μας.

(Video) Τσικνοπέμπτη 2020, με τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού


Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, με τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού, στο Κιλκίς.