Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ημερήσια Εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας, στο Μύλο των Ξωτικών

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Ημερήσια εκδρομή 
ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
Τ Ρ Ι Κ Α Λ Α 
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Αναχώρηση από Γρίβα με *ενδιάμεσες στάσεις σε Γουμένισσα, Στάθη, Γοργόπη, Αξιούπολη και Πολύκαστρο εφόσον υπάρξουν συμμετοχές.

Στεφ. Παραστατίδης: Διεκδικούμε για τους ευάλωτους δανειολήπτες μια ανάσα ζωής αντί μικρούς καθημερινούς «θανάτους»

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που αφορά την διαχείριση των δανείων από τα funds και τις εταιρίες διαχείρισης, με ομιλία παρέμβαση του ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης μεταξύ άλλων τόνισε:

Προσκλητήριο Αγάπης από την Τοπική Κοινότητα Αξιούπολης



Δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σ
υλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς

Μια ζεστή αγκαλιά με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο χάρισαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, μέλη του συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς, σε μια δράση αλληλεγγύης που συγκέντρωσε απεριόριστο ενδιαφέρον.

Διαμαρτυρία Συλλόγου Αρχιτεκτόνων θεσσαλονίκης, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, με την από 23-11-2023 ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο «Χατζηδάκη» που αυξάνει υπέρμετρα τις φορολογικές υποχρεώσεις σε όλους τους μικρούς ελευθέρους επαγγελματίες και στους αυτοαπασχολούμενους.

Το Γυμνάσιο Ευκαρπίας Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Ευκαρπίας
Το Γυμνάσιο Ευκαρπίας Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τη Διευθύντρια κ. Ιωάννα Γκιουλέκα, επειδή δέχτηκαν να συμμετάσχουμε στην εκδρομή της Γ΄ τάξης στην Βουλή και στην Ακρόπολη στην Αθήνα. Η Γ΄ τάξη του σχολείου μας είχε μια εμπειρία ζωής κατά το τριήμερο 29-11-2023 ως και 1-12-2023. Τόσο η επίσκεψή τους στη Βουλή, όπου κάθισαν στα έδρανα των βουλευτών, όσο και το προσκύνημα στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου φωτογραφήθηκαν δίπλα στο επίτευγμα αυτό του αρχαίου πολιτισμού, θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στη μνήμη τους και θα έχουν να τα διηγούνται στους δικούς τους ανθρώπους.

Δράση Δημοτικού Σχολείου Καμπάνη, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δράση Δημοτικού Σχολείου Καμπάνη, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023.

Το Οδοιπορικό_Κιλκίς του Στέφανου Παραστατίδη στο Μυριόφυτο και Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου 
Στέφανου Παραστατίδη

Το #Οδοιπορικό_Κιλκίς συνεχίστηκε κι αυτό το σαββατοκύριακο. Η ιδέα των ανοιχτών ομιλιών, συζητήσεων και επαφών με τους πολίτες του νομού Κιλκίς, σε θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος αλλά και τοπικού, συνεχίζεται να υλοποιείται σταδιακά περιοχή-περιοχή, χωριό-χωριό. Μέσα από αυτή τη διαρκή διάδραση βάζουμε νέες ιδέες στο δημόσιο διάλογο, μιλάμε πολιτικά, τολμούμε ιδεολογικά.

Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων του Κιλκίς από τα καθήκοντά τους, έως τη Δευτέρα 11-12-2023

Ανακοίνωση 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως την 1/12/2023 και ώρα 10:00 και συντασσόμενο με τις από 30/11/2023 αποφάσεις της Ολομέλειας, αποφάσισε: