Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Υπογράφηκε, σήμερα, η σύμβαση για την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του νέου, υπερσύγχρονου κτηρίου του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Υπεγράφη σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, στο Διοικητήριο, η σύμβαση του υποέργου με τίτλο «Υπολειπόμενες εργασίες του Οίκου ευγηρίας & Θεραπευτήριου χρόνιων παθήσεων Κιλκίς-Ανέγερση Νέου κτηρίου-Διαμόρφωση Περιβάλλοντος χώρου-Εξοπλισμός» που ανήκει στο έργο «Οίκος Ευγηρίας & Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Κιλκίς – Ανέγερση νέου κτιρίου –Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου – Εξοπλισμός».

(Videos) Πλούσια πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα παρουσιάστηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Τρεις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διακρίθηκαν για την αρτιότητα και το τοπικό πολιτιστικό τους χρώμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Κιλκισιώτες το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος εορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς Δεκαπέντε Μαρτύρων.

(Video) Γεωργαντάς: Το Νέο Γηροκομείο Κιλκίς, αλλάζει σελίδα


Υπογράφηκε, σήμερα, η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του νέου, υπερσύγχρονου κτηρίου του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς.
Έπειτα από ενέργειες της Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, σε συνεργασία με την Πρόεδρο Βασιλική Νάκου και τα μέλη της Διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, η κατασκευή του νέου κτηρίου μπαίνει πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης, με την παράδοση του να αναμένεται άμεσα.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών



"Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς..."


Υπογράφει ο Χαράλαμπος Σιμιτσής
Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αντικατάσταση των παλιών laptop, σε όλες τις τάξεις του σχολείου (σύνολο 7 laptops αξίας 1750 € ευρώ), ώστε να γίνεται η εκπαιδευτική διαδικασία απρόσκοπτα και σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών


Υπογράφει ο 
Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Πάγιο αίτημα του ιατρικού κλάδου αποτελεί η πλήρης κατάργηση του άδικου και δυσβάσταχτου μέτρου του clawback, που απειλεί επικίνδυνα την επιβίωση ιδιαίτερα των μικρών εργαστηρίων του ιδιωτικού τομέα, των οποίων ο ρόλος υπήρξε καθοριστικός στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς για τη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως υγειονομικής κρίσης της πανδημίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 22/11/2021, 9:34 μ.μ


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Χθες (21 Νοεμβρίου 2021) το πρωί επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας, εντοπίσθηκε όχημα, ο οδηγός του οποίου σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την απώλεια του Παναγιώτη Αλμασίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς

Με οδύνη αποχαιρετούμε έναν άξιο δημοτικό μας υπάλληλο, τον Παναγιώτη Αλμασίδη, που έδωσε κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερε να βγει νικητής.

(Video) Ο πρόεδρος του "Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκας, στο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του "Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκας, στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (22/11/2021): 7.287 νέα κρούσματα (95 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 105 θάνατοι και 608 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 886.207 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 87 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.477 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στον Αρχαιολογικό χώρο Τούμπας, στην Παιονία

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, τον υπό διαμόρφωση αρχαιολογικό χώρο κοντά στον αστικό και τον αγροτικό χώρο της κοινότητας Τούμπας του δήμου Παιονίας, 8 χλμ βόρεια από την αρχαία Ευρωπό.

COP26: Η επόμενη μέρα για το κλίμα


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Η κλιματική αλλαγή, αλλά και η ανάγκη λύσεων σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα δεν μπορεί παρά να είναι το πρώτο και βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των κρατών του κόσμου. Η πράσινη διακυβέρνηση δεν μπορεί να περιορίζεται σε κενές υποσχέσεις και ευχολόγια, ούτε φυσικά να αποτελεί ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που απλά θα «ακούγεται καλά» στα αυτιά των πολιτών.

Δίπλωμα προπονητή Muay Thai από την Γ.Γ.Α. παρέλαβε ο Κώστας Πουντζουκίδης


Δελτίο τύπου "Άθλος" Κιλκίς
Στις 13 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στο Λουτράκι Κορινθίας έκλεισε ο κύκλος εκπαίδευσης των προπονητών της πρώτης και δεύτερης σχολής προπονητών Muay Thai. Οι σχολές πραγματοποιήθηκαν από την επίσημη Πανελλήνια Ομοσπονδία ΜΟΥΑΙΤΑΙ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με στόχο την ολοκλήρωση της Αναγνώρισης και της δημιουργίας Αναγνωρισμενων Προπονητών στο Ολυμπιακό Άθλημα πλέον του Muay Thai.

(Video) Εξαιρετική εμφάνιση των νεανικών μουσικών σχημάτων του Μουσικού Συλλόγου JAM

Εξαιρετική εμφάνιση των νεανικών μουσικών σχημάτων του Μουσικού Συλλόγου JAM, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στο Κιλκίς.