Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 9/7/2020, 11:15 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροικία που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένα αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων.

"Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου"


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παιονίας, λόγω της ανεξέλεγκτης μετακίνησης παράνομων μεταναστών, ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που του έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Παρουσίαση του βιβλίου "Με σφραγισμένα χείλη" του κιλκισιώτη συγγραφέα Γιάννη Τσιτσίμη


Επίσκεψη Διοικητή 1ης Μεραρχίας Πεζικού στο Δήμαρχο Κιλκίς και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’ Θωμά Δημόπουλο με την ευκαιρία της επίσκεψης στην έδρα της Ταξιαρχίας για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Μέτρα ελέγχου για την covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, ζητά ο Δήμαρχος Παιονίας

Μέτρα ελέγχου για την covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων ζήτησε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Τα "κλειδιά" της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Γιώργο Χατζηιωαννίδη

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εμπιστεύεται τις τύχες της ομάδας στον νέο και φέρελπι διπλωματούχο προπονητή Γιώργο Χατζηιωαννίδη ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο ''χτίσθηκε'' η ιστορική επιτυχία της ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας και στην κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς) την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Εύχεται δε στον προπονητή Γ. Χατζηιωαννίδη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναφορά Φραγγίδη και άλλων με θέμα «Αποζημίωση εποχικά εργαζόμενων»

Αναφορά Φραγγίδη και άλλων προς τους υπουργούς:
Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση
Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα
Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη
Κύριοι Υπουργοί,
Σας καταθέτουμε τις επιστολές της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, με αφορμή το μεγάλο αριθμό απορριφθέντων εποχικά εργαζόμενων από το πρόγραμμα στήριξης του ΟΑΕΔ. Στις επιστολές παρατίθενται τα προβλήματα και οι αδικίες εις βάρος εργαζόμενων σε εποχικές επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σε εποχικά επαγγέλματα, ενώ ζητείται η άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Σεμινάρια Ρομποτικής στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Παιδικός Σταθμός ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ


"Ο Έκπτωτος" στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’


"Ο Έκπτωτος", το πολιτικό θρίλερ που σάρωσε τα βραβεία Γκόγια της ισπανικής ακαδημίας κινηματογράφου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για το σενάριο, τη σκηνοθεσία του Ροντρίγκο Σορογκόγιενκαι το μοντάζ αποκαλύπτεται απόψε το βράδυ στις 21:30 στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’.

(Video) Ξενάγηση στο φιλόξενο χώρο του ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"


Ξενάγηση στο φιλόξενο χώρο του ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση", την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020.