Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

(Video) Αποκριάτικο Πάρτυ 2022, του ΚΔΑΠ KINESIS

Αποκριάτικο Πάρτυ 2022, του ΚΔΑΠ KINESIS, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στη ΔΕΘ


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», το «Όλοι μαζί μπορούμε» και η ΔΕΘ HELEXPO A.E., με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης τους για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, αλλά και για την επάρκεια των αποθεμάτων αίματος της χώρας, διοργανώνουν δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Ο πρ. γραμματέας Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος, μιλά στη Γνώμη και τον Μπάμπη Καραγεωργίου


Συνέντευξη από τον κ. Παναγιώτη Βλάχο, στέλεχος ΚΠΕ, πρ. γραμματέα Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Επιμέλεια: Μπάμπης Καραγεωργίου
Από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝΑΛ και έπειτα παρατηρείτε μια καθαρά ανοδική τροχιά του Κινήματος στις μετρήσεις. Σε ποιους παράγοντες θεωρείτε ότι οφείλεται αυτή η άνοδος; Η Σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει ως κυβερνητική επιλογή;

Στο Κιλκίς η νέα θέση για την Ελληνική Χλωρίδα θέση του είδους Πουλσάτιλλα του J. (Hans) G. Hallier Pulsatilla halleri subsp. rhodopaea (Stoj. & Stef.) K. Krause


Του Βασίλη Ιωαννίδη
Το Βαλκανικό αυτό είδος με τα λουλούδια στο τέλος του χειμώνα κρύβεται στα βουνά της Βόρειας Ελλάδας. Όλυμπος, Βούρινος, Βόρας, Φαλακρό, Τσιγκέλι, Όρβηλος και Ροδόπη που έδωσε μάλιστα στο υποείδος την ονομασία, τα βουνά που έχουν την τύχη να το φιλοξενούν. 

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την 8η Μαρτίου 2022 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης την 10.00 και ώρα λήξης την 11.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Σάββατο 05-03-2022


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 06/04-03-2022) που ισχύει από αύριο Σάββατο 05-03-2022.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
επί της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Αντικατάσταση του πληθυσμού του Καμπ Νέας Καβάλας με πρόσφυγες από την Ουκρανία


Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του πληθυσμού του Καμπ Νέας Καβάλας στον δήμο Παιονίας με πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 4/3/2022, 7:53 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (3 Μαρτίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 74 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Φεβρουάριο


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Φεβρουάριο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 74 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΟΠΑΠ ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία


Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ουκρανία, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό των πληγέντων, συνεισφέροντας στη σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Λογική του παραλόγου


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τελικά ο πόλεμος είναι ένα πρώτης τάξεως πρόσχημα για να επιστρέψει ο σκοταδισμός από ανοιχτές κερκόπορτες. Αρχής γενομένης από τη Μενδώνη που έκοψε τη μετάδοση της Λίμνης των Κύκνων από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

H Gnomiwebtv στο Ράδιο Αρβύλα

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στη φωτογραφία

Το ΚΔΑΠ Kinesis ετοιμάζεται για την Καθαρά Δευτέρα και μιλά για την Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε και η θεματολογία μας αφορά την κ. Δευτέρα και τα διάφορα έθιμά της. Μιλήσαμε για το πέταγμα του χαρταετού και τι συμβολίζει κι έπειτα ζωγραφίσαμε τον δικό μας. Χωρίσαμε τον χαρταετό μας σε έξι κομμάτια, τον χρωματίσαμε κι έπειτα γεμίσαμε το κάθε κομμάτι με σχέδια της αρεσκείας μας. Προσθέσαμε γκοφρέ για "ουρά" και έτοιμοι για την Κ. Δευτέρα.

(Video) Δωρεά Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, για τους πληγέντες στην Ουκρανία

Δωρεά Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, για τους πληγέντες στην Ουκρανία, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Δωρεάν rapid tests σε Μικρόκαμπο, Ξυλοκερατιά, Καμπάνη και Λαοδικηνό


Συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορΩνοϊού (rapid tests) σε τέσσερις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (4/3/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 4Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10004)
2. 1Γ/2022: Έκδοση προκήρυξης
3. 6Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων
4. 4Κ/2021: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων ΔΕ
5. 2Κ/2022: Έκδοση Προκήρυξης
6. 5Κ/2020: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων ΠΕ
7. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Δικαιοσύνης
8. Αναμορφωμένοι πίνακες μετά από ενστάσεις επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Τουρισμού
9. Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Τουρισμού
10. 5Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10002, 10004)
11. 4Κ/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΔΕ, ΥΕ
12. 7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ

Καθαρά Δευτέρα στο Ράντσο Κιλκίς


ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Η 8η Μαρτίου δεν είναι γιορτή, είναι διεκδίκηση


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας εύχεται σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά και καλή δύναμη.

Συμμετοχή 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο πρόγραμμα Erasmus+


Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ “Our common multicultural future in Europe via our own cultural heritage” στο οποίο συμμετέχει το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς εδώ και 3 χρόνια μαζί με σχολεία από Κύπρο, Φιλανδία, Τσεχία και Ισπανία, δύο καθηγητές και 4 μαθήτριες του σχολείου επισκέφτηκαν την Αλμερία της Ισπανίας από 20-27/02/2022. 

Εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, σηματοδοτώντας τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα.

Ανθρωπιστική βοήθεια Δήμου Παιονίας για την Ουκρανία


Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει στην Πανελλαδική Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών που τελείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού ‘’ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’ για τα παιδιά και τις οικογένειες που βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συνάντηση Γ. Φραγγίδη με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών Οδοντιάτρων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΙΟ-ΠΦΥ)


Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών Οδοντιάτρων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΙΟ-ΠΦΥ) είχαν χθες ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, η Γραμματέας της Κοινοβ. Ομάδας κ. Λιακούλη Ευαγγελία και ο Δ/ντης της Κοινοβ. Ομάδας κ. Γλαβίνας Θανάσης. Από την πλευρά της ΠΟΙΟ - ΠΦΥ συμμετείχαν οι κ.κ. Μπούρος Χάρης, Θεσσαλονικεύς Νίκος, Γώγου Μαρία, Διούδη Μαρία, και Μπράτσου Αλεξάνδρα.

Πρόταση Ε. Αγαθοπούλου για τη δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης για την Ισότητα των Φύλων

Ομιλία της Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ε. Αγαθοπούλου στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη Επιτροπής Ισότητας FEMM
Χαίρομαι που συμμετέχω στη σημερινή διάσκεψη εκ μέρους της Ελλάδας. Ο Covid-19 δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια μας έχει αποξενώσει και μας έχει στερήσει την προσωπική επαφή, αλλά ευτυχώς η τεχνολογία μας παρέχει τον τρόπο για να συναντιόμαστε και να συζητάμε.