Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Γεωργαντάς: Πάνω από 2 εκατ. εμβολιασμοί το μήνα στην Ελλάδα – Δυνατότητα πιστοποίησης του εμβολιασμού


Πηγή: ert.gr
Στόχος μας είναι να γίνονται το μήνα στην Ελλάδα 2,107 εκατ. εμβολιασμοί. Mέχρι το τέλος του έτους θα είμαστε έτοιμοι, ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτό, ανέφερε μιλώντας στη Φωνή της Ελλάδας και στον Θάνο Σιαφάκα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών στο Ηράκλειο το 2023

Δελτίο τύπου 
Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), Ιωσήφ Σταυρακάκη, ότι στην Ελλάδα και στο Ηράκλειο Κρήτης ανατέθηκε η διοργάνωση το 2023 του 6ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή 32 χωρών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 30/11/2020, 8:42 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (29 Νοεμβρίου 2020) το πρωί, πλησίασε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 250 ευρώ σύμφωνα με την παθούσα.

Θ. Καράογλου: Κανένας δε θα μείνει απροστάτευτος στην πανδημία


Χιλιάδες σωληνάρια με αντισηπτικό υγρό παρέδωσε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε αναγνώριση της συμβολής των Αστυνομικών στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της πανδημίας και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Οι Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες ευλογούν την πόλη τους, το Κιλκίς


Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν για τους ορθόδοξους Χριστιανούς το καταφύγιο τους, το απάνεμο λιμάνι τους, την παρηγοριά και την ελπίδα τους. Στο Κιλκίς, έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να τιμούμε ως Πολιούχους και Προστάτες τους Αγίους Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες, τους εν Τιβεριούπολη μαρτυρήσαντες και στεφανωθέντες από τον Κύριο τον στέφανον της δόξης.

Δήμος Κιλκίς: Τρόφιμα σε 200 ευπαθείς οικογένειες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


Αξιοποιώντας την οικονομική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αναφορικά με την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού, ο Δήμος Κιλκίς στάθηκε η γέφυρα σύνδεσης με νοικοκυριά που βρίσκονται σε ανάγκη και διευκόλυνε την πρόσβασή τους σε βασικά επισιτιστικά αγαθά.

Κορωνοϊός (30/11/2020): 1.044 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 85 θάνατοι


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.044 νέα κρούσματα και 85 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 105.271 και των θυμάτων σε 2.406. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 600 συμπολίτες μας, ενώ 581 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.373.566 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Αυτές είναι οι κορυφαίες εταιρείες στο Social Media Marketing


Ανακοινώθηκαν σήμερα οι νικητές των Social Media Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσαν για 8η χρονιά το Marketing Week και η Boussias Communications, με την υποστήριξη του Facebook, προκειμένου να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές Marketing σε όλα τα δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αδικεί κατάφορα τον κοινό αγώνα υγειονομικών και πολιτών ενάντια στην Covid-19


Ανακοίνωση Νοσοκομείου Κιλκίς

Σχετικά με δηλώσεις και δημοσιεύματα που αφορούν το Νοσοκομείο μας, θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, για τον αγώνα που καταβάλλει στη μάχη κατά του ιού. Στα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις που προβαίνουν εκπρόσωποι εργαζομένων, απαντούμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία και όχι άσκοπη πρόκληση πανικού και εντυπώσεων.

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Όχι στο πλαφόν τιμής για τεστ κορωνοϊού


Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Μετά τις ήδη μερικώς ανακληθείσες επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών, την στοχοποίηση των… "αδιάφορων να συμβάλλουν στο ΕΣΥ" ιδιωτών γιατρών, ανακοινώθηκε η διατίμηση ιατρικών υπηρεσιών κάτω του κόστους των αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται για αυτές!

Δωρεά στολών υψηλής προστασίας στα νοσοκομεία του ν. Κιλκίς από συνεργάτες και φίλους του Σ. Παραστατίδη


Ανακοίνωση πολιτικού γραφείου Σ. Παραστατίδη

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας και ο νομός μας από τις συνέπειες της πανδημίας, το δίκτυο συνεργατών /φίλων του Στέφανου Παραστατίδη, προσφέρει ως ένδειξη αλληλεγγύης στα νοσοκομεία Κιλκίς, Γουμένισσας και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου στολές υψηλής προστασίας και ειδικές χειρουργικές μάσκες.

Συνεχείς έλεγχοι στις Σέρρες για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

She’s got the look!



Υπογράφουν οι: 
- Ντάμπου Μαρία, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Πειραιά / Πολιτική Επιστήμονας Δ.Π.Θ. 
- Κυριακίδου (Φωτεινή) Φαίη, Φιλόλογος Παν. Ιωαννίνων / Σύμβουλος Ανάπτυξης / Υπεύθυνη Γυναικών Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Σμύρνης 
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος 
Αρχικώς, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τον όρο της διάκρισης, που αποτελεί κύριο παράγοντα γέννησης στερεοτύπων στις κοινωνίες. Η διάκριση σύμφωνα με τον Allport, έχει χαρακτηριστεί ως οι αδικαιολόγητες ενέργειες που στερούν σε άτομα ή ομάδες ατόμων την ισότητα στην αντιμετώπιση (1954).