Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στην Ευκαρπία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αγωνιζόμενη με τα τήματα Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων σε φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

"Εμπαίζονται κατ’ εξακολούθηση οι μαθητές από το Υπουργείο Παιδείας"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Η προχειρότητα και η έλλειψη εκπαιδευτικού σχεδιασμού της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνονται καθημερινά. Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνιστούν ύψιστη δοκιμασία για τους μαθητές, οι οποίοι εμπαίζονται κατ’ εξακολούθηση, αντί να επικεντρώνονται απερίσπαστοι στην κορύφωση της προσπάθειάς τους.

Κιλκισιακός: Γκολ από κόρνερ η Μουρατίδου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και επιβλήθηκε για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 1-0 των Ολυμπιώτισσων Ελασσόνας. 

Ο Άθλος Κιλκίς στη σχολή κριτών-διαιτητών στην Λάρισα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 01/04/2017 πραγματοποιήθηκε Σχολή αλλά και γραπτές εξετάσεις Διαιτητών - Κριτών για το άθλημα του Κick Boxing από την Πανελλήνια Ομοσπονδία κικμποξινγκ (Π.Ο.Κ.).

Στα ταμεία του Κράτους 2,5 εκατομμύρια δολάρια που είχαν κάνει «φτερά»

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Δυόμιση εκατομμύρια δολάρια που είχαν κάνει "φτερά" εντοπίστηκαν, διεκδικήθηκαν και ανακτήθηκαν από την Ελλάδα. Πρόκειται για χρήματα του υπουργείου Εξωτερικών που είχαν χορηγηθεί το 2008 -επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη-, όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση, από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» (ΚΚΑΚΚ), στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

Τις καλύτερες ευχές μας για τον δικό μας μικρό Δημήτρη

Δελτίο τύπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Σε μια ζέστη σεμνή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε εχθές η εκδήλωση συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κρυσταλλούδη και την οικογένεια του.

Από την Γνώμη: "Και του χρόνου"

Πιστοί στην παράδοση του καθιερωμένου ψέματος της Πρωταπριλιάς, το φετινό μας αθώο ψεματάκι αφορούσε τα καταπληκτικά και πεντανόστιμα Κιλκισιώτικα σουβλάκια.

Δροσάτο Κιλκίς: Ομιλία με θέμα "Τι να προσέξω στη νηστεία"


Ποδόσφαιρο: Κρηστώνη-Κιλκισιακός 0-2

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια του για το φετινό πρωτάθλημα ο Κιλκισιακός μιας και επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017, με 2-0 της Κρηστώνης.

Προστατέψτε τους λογαριασμούς σας με ισχυρά Passwords

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Κάθε χρήστης του Διαδικτύου έχει πλέον στην κατοχή του τουλάχιστον ένα λογαριασμό Email, ένα λογαριασμό E-banking και ένα λογαριασμό για τα κρατικά φορολογικά συστήματα. Το σύνηθες βέβαια είναι να διαθέτει πολύ περισσότερους λογαριασμούς σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. 

Δωρεάν εξέταση πελματογραφήματος στο ιατρείο του Ατέρμονα

Την Παρασκευή 07/04/2017 σε συνεργασία με τον Κ. Λέβα, θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ εξέταση πελματογραφήματος για παιδιά από 6 έως 12 ετών, στο χώρο του ιατρείου που βρίσκεται στον Ατέρμονα.

Κιλκίς: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Χαράς Ανδρεΐδου με τίτλο “ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΤΙΑ”

Το Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο, η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών N. Κιλκίς και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Χαράς Ανδρεΐδου με τίτλο “ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΤΙΑ” .
Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στις 19:30, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών N. Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς).
Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Κωνσταντίνος Ραμπίδης, εκπαιδευτικός, και η Φωτεινή Μπάπκα, εκπαιδευτικός.

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κιλκίς

Η συγγραφέας Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου
Δελτίο Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι δημιουργικής γραφής με εισηγήτρια την Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου, συγγραφέα.

Θεσσαλονίκη – Κιλκίς: Βίντεο παρουσίασης Μνημείων Α’ Παγκοσμίου Πολέμου


Σε ένα βίντεο περίπου 3,5 λεπτών παρουσιάζεται η ιστορία του Μακεδονικού Μετώπου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το βίντεο που έχει τη μορφή μίνι-ντοκιμαντέρ, αναδεικνύει τα Μνημεία, τα Κοιμητήρια και τα Πολεμικά Μουσεία της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.

Παθήσεις θυρεοειδούς αδένα - Βρογχοκήλη

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται μπροστά από τα σπλάγχνα του τραχήλου. Στον ενήλικα έχει βάρος 20 με 25 γραμμάρια, είναι λίγο μεγαλύτερος στις γυναίκες. Διογκώνεται ελαφρώς στη διάρκεια της εφηβείας και της κύησης. Είναι ένας ενδοκρινής αδένας, ο οποίος παράγει ορμόνες που με τη σειρά τους επηρεάζουν ορισμένες μεταβολικές διεργασίες.