Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Βέροια: Συναυλία με τίτλο, "30 χρόνια τραγουδάμε από τον Bach στους ABBA"

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας διοργανώνουν συναυλία με τίτλο: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ από τον Bach στους ABBA» με την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε μουσική διδασκαλία – διεύθυνση Μαίρης Κωνσταντινίδου και σκηνοθεσία – εικαστικά Αθανάσιου Κολαλά, το Σάββατο 24 Φεβρουάριου 2018 και ώρα 20:00, στον χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο Παλαιοχώρι Ημαθίας η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε τηλεόρασης

Ανακοίνωση 4Ε
Αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 13:00, η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε τηλεόρασης σας ταξιδεύει στο Παλαιοχώρι του νομού Ημαθίας.

Ένταξη 194 επιπλέον δικαιούχων στο Υπομέτρο «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στη Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΛ1Υ7ΛΛ-79Ξ η 1η Τροποποίηση της αρ. 315045(1274)/27-07-2017 Απόφασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα ‘Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020» στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016’.

«Ο Φεγγαροσκεπαστής» από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς, στην Καλαμαριά

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου-μαύρου θεάτρου «Ο Φεγγαροσκεπαστής» του Eric Puybaret, σε διπλή παράσταση, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 και στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» (Τριπόλεως και Χηλής 12-Καλαμαριά, τηλ.231331 4581).

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση με θέμα τις εργασιακές σχέσεις και την ανάπτυξη

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στο Εργατικό Κέντρο που αφορούσε τις εργασιακές σχέσεις και την ανάπτυξη.

Επίσκεψη του Τούρκου Εμπορικού Ακολούθου στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης υποδέχθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Mehmet Serkan Burali, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Θεσσαλονίκη: Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν Αλβανό 31 ετών για 15 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη χθες (13-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το διήμερο με βροχές και χιόνια

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 7/2018) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018:

Κατερίνη: 29χρονος λήστεψε 23 διαμερίσματα και διέρρηξε ακόμα 9

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, πολλές κλοπές και διαρρήξεις σε διαμερίσματα που έγιναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην πόλη της Κατερίνης.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Παραστατίδης: "Με ενημέρωσαν ότι χρηματοδοτείται η ΔΕΥΑ Κιλκίς με 3.850.000 ευρώ"

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Το γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης Χαρίτση Αλέξη ενημέρωσε το Βουλευτή Θ. Παραστατίδη, πως στα πλαίσια του προγράμματος «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών» χρηματοδοτήθηκαν 71 προτάσεις για όλη τη χώρα με συνολικό προϋπολογισμό 88,6 εκατομμύρια ευρώ, αυξάνοντας το προϋπολογισμό του προγράμματος κατά 53 εκατομμύρια ευρώ.

Τσικνοπέμπτη 2018, στην αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννουλάκος 
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τσικνοπέμπτη στις 08 Φεβρουαρίου 2018 τσικνίσαμε στην αυλή του Σχολείου μαζί με τους μαθητές και τους Δασκάλους και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 διεξήχθη ο Αποκριάτικος Χορός μας, στο χώρο του Σχολείου.

Τα νέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς (14/2/2018)

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Με νέο τρίποντο και ωραίο ποδόσφαιρο συνέχισε το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ επικρατώντας με 3-1 του 3ου της Βαθμολογίας ΑΟΚ Α. Αθανασίου.

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών συλλόγου του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα Μητρόπολης, πρώην Νομαρχίας Κιλκίς. 

Kinesis–Gym: Προσφορά μόνο για σήμερα -50% στις τιμές καταλόγου του γυμναστηρίου

Ανακοίνωση Kinesis–Gym 
Ο αγαπημένος μήνας όλων έχει έρθει καθώς ο Φεβρουάριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου. Στο γυμναστήριο Kinesis–Gym γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς. 

Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία Νταγάκη στο club του Μύλου

Η Γεωργία Νταγάκη παίρνει τα τραγούδια και τη λύρα της και  ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για μια μοναδική παράσταση στο club του Μύλου, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές στους αγώνες kick boxing στην Ηράκλεια

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Διασυλλογικοί και sparring αγώνες kick boxing (low kick, kick light και πυγμαχίας) υπό την αιγίδα της ΠΟΚ με υπεύθυνο τον Ιωακείμ Τσικούρη, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας στις 11 Φεβρουαρίου 2018. 

Στους βραβευθέντες της ΕΠΣ Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Ντουντούκης

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήταν η βράβευση από πλευράς της ΕΠΣ Κιλκίς στον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας και προπονητή των τμημάτων υποδομής, Κωνσταντίνο Ντουντούκη.