Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

“Είμαστε σήμερα εδώ έχοντας γεμίσει κι άλλο από θλίψη αλλά κυρίως από οργή, αγανάκτηση και θυμό.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς χαιρετίζει τις μεγάλες συγκεντρώσεις της 8ης Μάρτη στο Κιλκίς, την απεργιακή συγκέντρωση των Κλαδικών Σωματείων Τροφίμων Ποτών και Μετάλλου, στην οποία και παρεβρέθηκε, καθώς και το μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο το απόγευμα της Τετάρτης. Ενθαρρυντική ήταν τόσο η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αλλά κυρίως η συμμετοχή των μαθητών της πόλης μας. Μας γεμίζει ελπίδα και συγκίνηση η στάση της νέας γενιάς.

Παρέμβαση Kώστα Ζώτου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Παρέμβαση Kώστα Ζώτου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Παρέμβαση Λένας Αναστασιάδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Παρέμβαση Λένας Αναστασιάδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Παρέμβαση Δημήτρη Τσαντάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Παρέμβαση Δημήτρη Τσαντάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Παρέμβαση Γιάννη Φαχουρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Παρέμβαση Γιάννη Φαχουρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Παρέμβαση Στέφανου Μάλγαρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για τα ανταποδοτικά τέλη

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Π. Δήμαρχος (πρώην δήμου)  Γαλλικού
Έπειτα από την απάντηση που έλαβα από το Δήμο Κιλκίς στο ερώτημά μου Πόσα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα ακινήτων των δημοτών μας έχουν δηλωθεί με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις και κατά πόσο αυξήθηκαν τα δημοτικά έσοδα λόγω ΑΥΤΏΝ θεώρησα επιβεβλημένο να παραβρεθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση και με τα παρακάτω ερωτήματα.

Στις πλάτες του Δημότη Κιλκίς το χρέος των 7.000.000 ευρώ της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Δημότη"
Εδώ και πολύ καιρό χτυπούσαμε το καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά στα πεπραγμένα της ΔΕΥΑ Κιλκίς. Τόσο όσο αφορά τις δαπάνες, όσο και για την διαχείριση και λειτουργία της επιχείρησης.

(Video) Παρέμβαση Θεόδωρου Βαφειάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

Παρέμβαση Θεόδωρου Βαφειάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, για το χρέος της ΔΕΥΑ Κιλκίς προς τη ΔΕΗ

35η Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη 2022

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 πραγματοποιείται η 35η Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη 2022. Συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολύκαστρο και στη Γουμένισσα

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων,

Κίνηση Πολιτών δήμου Παιονίας: Φοβόμαστε...

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών δήμου Παιονίας ΠΑΘΕ
Πενθήσαμε και πενθούμε για όλα τα παιδιά για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν στα Τέμπη πριν λίγες μέρες. Αν θέλουμε να μην θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς, αυτή την φορά εδώ, στην περιοχή μας, πρέπει να παλέψουμε, να φωνάξουμε, να ζητήσουμε τα αυτονόητα! Γιατί βλέπετε τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι φίλοι μας, εμεις οι ίδιοι ειμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά το κομμάτι της ΠΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ-ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.

Δήλωση Γκουντενούδη για την ανάδειξη νέου προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης

Υπ. Δήμαρχος Παιονίας

Για άλλη μια φορά, η διοίκηση Σιωνίδη, απέδειξε ότι δεν σέβεται τους θεσμούς, παρά μόνο το πώς θα κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας. Ο θεσμός του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ο ρόλος του είναι ουσιαστικός, διότι είναι αυτός που διευθύνει τις συνεδριάσεις του και μεριμνά για την ορθή τήρηση των διαδικασιών και την έκδοση των αποφάσεων με τις οποίες λειτουργεί ο Δήμος.