Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Εισοδεύοντες στη Μεγάλη Εβδομάδα

† Ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Σε μια περίοδο που η θρησκευτικότητα, για πολλούς λόγους, συρρικνώνεται ολοένα και περιορίζεται περισσότερο στην αίγλη της κοινωνικής προσφοράς, διαπιστώνουμε από πολλά τεκμήρια ότι παρά ταύτα αναζητείται από τον λαό μας η ενεργός λειτουργική συμμετοχή και η συμμετοχή στην παραδοσιακή ευλάβεια (την έμμεση μίμηση) στα πρότυπα των αγίων, των συγχρόνων αγίων (παράδειγμα η προβαλλόμενη τηλεοπτική σειρά με τον άγιο Παϊσιο).

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (18/4/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"

Το πρώτο βήμα η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς για τα ημιτελικά
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση σταματήσει ημιτελικά της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στα γήπεδα Planet της Νίκης Ευκαρπίας.

Ετήσια εκπαίδευση 2022 του πυροσβεστικού προσωπικού Γουμένισσας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Αντιπύραρχος
Στις 12,13 & 14 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας και εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Γουμένισσας, η Ετήσια Εκπαίδευση του πυροσβεστικού προσωπικού.

Ευχές Πάσχα από τον Θεόφιλο Τιρεκίδη

Η ανάσταση του Χριστού φέρνει το μήνυμα της Ελπίδας σε όλους τους ανθρώπους καθώς αποτελεί τη νίκη της Ζωής έναντι του Θανάτου. Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και Αναγέννηση για τον τόπο μας, την Παιονία.
Θεόφιλος Τιρεκίδης

Κορωνοϊός (18/4/2022): 3.868 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 63 θάνατοι και 307 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.868. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.242.037 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 85 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 120.235(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ερώτηση Φραγγίδη με θέμα «Διάλυση του Τμήματος Αναισθησιολογίας του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα, λόγω τραγικής υποστελέχωσης»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης και ο βουλευτής Αχαϊας κ. Γιώργος Παπανδρέου προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, με την οποία θέτουν το πρόβλημα της τραγικής υποστελέχωσης του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας και ειδικότερα του Τμήματος Αναισθησιολογίας.

Διήμερο εθελοντισμού με δενδροφυτεύσεις σε Αξιούπολη και Ευρωπό


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Διήμερο εθελοντικής δράσης πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Απριλίου στην Κοινότητα Αξιούπολης, όπου φυτεύτηκαν δέντρα σε Αξιούπολη και Πηγή, κυρίως από παιδιά, εφήβους και αθλητές των Αθλητικών Συλλόγων Αλέξανδρου Αξιούπολης και Εθνικού Αξιούπολης .

MED-QUAD: o ρόλος των Κοινωνικών Πανεπιστημίων είναι το κλειδί για μια παραγωγική συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων και πολιτών

Οι εταίροι του έργου MED-QUAD ανέδειξαν τον ρόλο των Κοινωνικών Πανεπιστημίων μέσω ενός Διεθνούς Σεμιναρίου για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίων και πολιτών.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ) και η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ., Επικεφαλής Εταίρος του έργου MED-QUAD, φιλοξενούν στο Κιλκίς, τους εκπροσώπους των εταίρων του έργου στο πλαίσιο του Διεθνούς Σεμιναρίου με θέμα το «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο». Το Διεθνές Σεμινάριο υλοποιήθηκε την περίοδο 31/3/22 έως 1/4/2022.

Ι. Ανδρίτσος: Απάντηση στις ψευδείς ειδήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Δημ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Πρόεδρος Νοσοκομείου Κιλκίς
Είναι σαφές ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αγαθόπουλος, ενόψει και του συνεδρίου το κόμματός του, επιλέγει τη «λάσπη» κατά του Γ.Ν. Κιλκίς και του Διοικητή προσωπικά για να επιδείξει αντιπολιτευτικό έργο, αφήνοντας υπονοούμενα για την πανδημία, ενώ ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ζητήσει από τη Διοίκηση τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των νοσηλειών και των εξιτηρίων των κλινικών covid. 

Κρίμα και ντροπή: Συναυλία του Δήμου Κιλκίς … privé

Για του λόγου το αληθές κάντε κλικ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα
Υπογράφει η Κασσάνδρα
Σε συναυλία privé για το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του εξελίχθηκε η κατά τα άλλα εξαιρετική εκδήλωση με τη μυστηριακή φωνή της Νεκταρίας Καραντζή.
Ποιος την γνώριζε άραγε και πώς ακριβώς επικοινωνήθηκε στους δημότες μια τέτοια σημαντική διοργάνωση;

Πολύκαστρο: Έκθεση εικονογραφίας της Adela Alexe με τίτλο «Από τα Πάθη στην Ανάσταση»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης εικονογραφίας της Adela Alexe με τίτλο «Από τα Πάθη στην Ανάσταση».

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Δημήτρη Μικρό υποδέχθηκε σήμερα, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Πίνουν λάσπη μετά από κάθε βροχή στο Ίσωμα του Δήμου Κιλκίς

Όχι δεν είναι χυμός πορτοκάλι. Είναι το νερό της ύδρευσης του Ισώματος του Δήμου Κιλκίς μετά από κάθε βροχή. Το πρόβλημα υπάρχει πολλά χρόνια και απ' ότι φαίνεται δεν λύνεται μόνο με προεκλογικές υποσχέσεις.

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Σκοτώθηκε 61 ετών γυναίκα σε τροχαίο

Χθες (17 Απριλίου 2022) και ώρα 17.00 περίπου, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Δ.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 61 ετών ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 61 ετών γυναίκας και τον τραυματισμό του 63χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Ειδική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 5η Μαϊου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης με μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (18/4/2022)

Μεγάλη εμπορική εταιρία με έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ζητά υπάλληλο άντρα ως οδηγό για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητο το δίπλωμα οδήγησης Γ' κατηγορίας.
Τηλ επικ.: 2341025770

Ε-mail: ioarizan@otenet.gr