Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

...Καληνύχτα ήλιε, για το ΠΑΣΟΚ!

Με ανοιχτή πιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και την κυβέρνηση η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, απαγορεύει από εδώ και στο εξής να ακούγεται το τραγούδι ύμνος για το ΠΑΣΟΚ, "Καλημέρα Ηλιε" σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του κόμματος.

Οι τράπεζες μέσα από ένα σκίτσο


Δοκιμές παικτών στον Κιλκισιακό

Στο πλαίσιο σχεδιασμού για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια χρονιά, στις 4 Ιουλίου ξεκινούν δοκιμές νέων παικτών για πιθανή ένταξη τους στο δυναμικό του Κιλκισιακού. Οι δοκιμές θα διεξαχθούν στις 4, 6 και 8 Ιουλίου, στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς στις 6 το απόγευμα και απευθύνεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές του νομού Κιλκίς. Πληροφορίες: Παναγιώτης Ζιάκας, τεχνικός, 6947562966, Ντίνος Μεταλλίδης, γεν. αρχηγός, 6977298105.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΕΥΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Διακρίθηκαν Καρνάβας, Μιχαλόπουλος και η σκυταλοδρομία 4 Χ 100

Θετική, τηρουμένων των αναλογιών και παρά τις ατυχίες που προέκυψαν, μπορεί να χαρακτηρισθεί η αγωνιστική παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Περιφερειακό διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών του 2ου ομίλου, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας κάτω από ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες (ισχυρός αντίθετος άνεμος στους δρόμους ταχύτητας ) και με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 σωματείων του ΣΕΓΑΣ της Κ. Μακεδονίας και Δ. Μακεδονίας της Θεσσαλίας.

“Παρών» ψηφίζει ο Κ. Κιλτίδης για το Μεσοπρόθεσμο

Δριμεία επίθεση, κατά της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε αργά χθες το βράδυ, στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει «παρών» στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Από το Τμήμα Φαρμάκων – Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 9.00 π.μ- 14.00 μ.μ. για προφορική εξέταση και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 και ώρα 9.00 π.μ.- 12.00 π.μ. για γραπτή εξέταση στην αίθουσα Δ12 του κτιρίου της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τροχαίο ατύχημα

Στις 27-6-2011 και ώρα 13.45΄, στο 5ο χλμ. Επ. Οδου Κιλκίς - Τερπύλλου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 29χρονης ημεδαπής, που οδηγούσε η ίδια, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Τ. Κιλκίς.

Πυρκαγιά στην περιοχή Πλατανιάς

Στις 27-6-2011 και ώρα 15.40, σε αγροτική περιοχή της Πλατανιάς, εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, πυρκαγιά με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν -2- στρέμματα σιτοκαλαμιών και χορτολιβαδικής έκτασης, ενώ την 20.10΄ ώρα της ίδιας ημέρας, σε οικόπεδο στο Κιλκίς, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν θάμνοι και αυτοφυή δένδρα, εντός του οικοπέδου. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές ή οικίες. Οι πυρκαγιές κατασβέστηκαν από Π.Υ. Κιλκίς, η οποία διενεργεί και την προανάκριση.

Δυο "ναι" κι ένα "παρών" για μεσοπρόθεσμο





Καθώς πλησιάζει η ώρα για τη κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο, οι κάτοικοι του νομού μας δεν έχουν πλέον καμιά απορία για τη στάση που θα κρατήσουν οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του. 

Ομιλία Γιώργου Φλωρίδη στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Γ. Φλωρίδης: Δεν σας αποχαιρετώ

"Σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετώ". Με την εύγλωττη αυτή φράση ο Γιώργος Φλωρίδης άνοιξε και έκλεισε μια ιστορική ομιλία του, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Κιλκίς. Μέσα σ` ένα Συνεδριακό Κέντρο που πλημμύρισαν η αίθουσα, οι διάδρομοι και το φουαγιέ του εκατοντάδες Κιλκισιώτες, ο πρόσφατα παραιτηθείς βουλευτής εμφανίστηκε με στόφα εθνικού ηγέτη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο πολύχρωμο από πολιτική άποψη ακροατήριό του.