Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Βίντεο από τις περιοδείες του Υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη


Δελτίο τύπου Υποψήφιου βουλευτή νομού Κιλκίς, Στέφανου Παραστατίδη
Ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης, συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλο το νομό Κιλκίς γεμίζοντας τα καφενεία που κάνει τις πολιτικές του ομιλίες.

Καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου "ΒηματίΖΩ"


Κιλκίς: Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (22 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 62χρονος ημεδαπός και 4 αλλοδαποί ηλικίας 34 έως 51 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 62χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τους αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου τους. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Δυναμική παρουσία Γιώργου Αναστασιάδη σε όλο το Νομό Κιλκίς

Μεγάλη είναι η αποδοχή σε όλο το Νομό Κιλκίς στο πρόσωπο του υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αναστασιάδη. Ο Γιώργος συνεχίζει τις επισκέψεις στους οικισμούς όλου του Νομού και δεν σταματά να συναντά και να συζητά με το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας. 

Δείτε Video από τη Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας Περιβάλλοντος στο ΒΒΚΚ Κρουσίων


Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας Περιβάλλοντος στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Σύσκεψη υποψηφίων βουλευτών Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας ενόψει της καλύτερης δυνατής παρουσίας της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε σε τοπικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Μ. Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Bουλευτών που έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοφέλτιο του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη για την επέτειο του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Υποψ. βουλευτής νομού Κιλκίς
"Σαν σήμερα (23/6/1996) έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ηγέτης ο πρωθυπουργός της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμφιλίωσης ο πατριώτης οραματιστής Ανδρέας Παπανδρέου.

Συζήτηση για την εκπαίδευση με τον Στέφανο Παραστατίδη

Συνάντηση υποψήφιων και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωση Κιλκίς»

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωση Κιλκίς» 
Συνάντηση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων Γιάννη Φαχουρίδη (επικεφαλής, από τη δημοτική ενότητα Κιλκίς) και Κώστα Σιδηρόπουλου (από τη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο «Μπλόκο» στο Κιλκίς. Το «παρών» έδωσαν και εκλεγμένοι κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο νέος πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνειας.

Παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη Γουμένισσα. Μέλη και φίλοι του κόμματος συγκεντρώθηκαν στο καφέ «ΚΟΡΤΕ» όπου οι υποψήφιοι Αγαθοπούλου Ειρήνη, Καπνίδης Τάσος, Περπερίδης Γιώργος, Φούρας Πέτρος και Ψαρρά Σοφία παρουσιάστηκαν και διατύπωσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου.