Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Με επιτυχία στέφθηκαν και οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Παρά τα φθινοπωρινά συννεφιάσματα του καιρού, οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς και οι επισκέπτες συμμετείχαν μαζικά στα δρώμενα που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του εμπορικού – οικονομικού θεσμού και αφέθηκαν στην πενθήμερη γοητεία του.

"Θα σας εμποδίσουμε με κάθε τρόπο"

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Γουμένισσας για τον Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ. κ. Θρασύβουλο Βεντούρη
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μετά και την ενημέρωση που είχαμε από βουλευτές του νομού μας και από το Υπουργείο Υγείας για την πρόθεση μέχρι τώρα και εισήγηση πλέον προς το ΚΕΣΥΠΕ του Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ κ. Βεντούρη, να κλείσει την χειρουργική κλινική και το χειρουργείο του νοσοκομείου μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την επικίνδυνη μεθόδευση του για την πλήρη μετατροπή του νοσοκομείου μας σε χρονίων παθήσεων.

«Η ουσία της νέας ΚΑΠ»

Άρθρο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Πάρι Κουκουλόπουλου στην εφημερίδα «ΚΑΡΦΙΤΣΑ»
«H παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας έχει αφετηρία τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που θα ξεκινήσει από 1-1-2015 με τους αγρότες πρωταγωνιστές στην κοινωνική συμμαχία των παραγωγών που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Παρατείνεται η προθεσμία απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από οδούς του Κιλκίς

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου η προθεσμία απόσυρσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από οδούς της πόλης του Κιλκίς.
Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλκίς καλεί τους ιδιοκτήτες – κατόχους να απομακρύνουν τα οχήματά τους έως την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες απόσυρσης των οχημάτων αυτών.

Αποτελέσματα δημαιρεσιών στο Δήμο Κιλκίς - Εκλογή αντιπροσώπων στην Π.Ε.Δ.

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προεδρείου καθώς και νέων μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Κιλκίς. Κατά την εκλογική διαδικασία εξελέγησαν:

Βραδιά αφιερωμένη στην Ανατολική Ρωμυλία και στις αλησμόνητες πατρίδες

Βραδιά αφιερωμένη στην Ανατολική Ρωμυλία και στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας θα πραγματοποιηθεί στο Βαφειοχώρι το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, 8 μ.μ.

H Coca Cola ευνουχίζει τους δημοσιογράφους

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ο αγώνας για την επαναλειτουργία ή όχι του εργοστασίου της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πρωτοφανή συστηματικότητα: και από τις δύο πλευρές – οι απεργοί για να ανοίξει το εργοστάσιο, η Coca Cola για να επιβάλλει το κλείσιμό του ως τετελεσμένο γεγονός.

Συναντήσεις Γεωργαντά με Γκουντενούδη και Κολότσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Επίσημη επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο και τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Ομιλία Τονικίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

"Κύριε Πρόεδρε
Αγαπητοί συνάδελφοι
Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια παραγωγική θητεία με αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και θα δώσουν την απαραίτητη – τώρα όσο ποτέ- αναπτυξιακή πνοή στο Δήμο, στον τόπο μας

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 - Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (κωδικοί ΟΠΣ: 277690, 277700 και 277701 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Η νέα Οδηγική χρονιά ξεκινάει!

Αν είσαι κορίτσι ή αγόρι ηλικίας 5-17 χρόνων, έχεις όρεξη για δράση, περιπέτεια και ομαδική ζωή, τότε έλα μαζί μας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 11:00 στην Εστία μας (οδός Μεσημβρίας & Γ. Αργυρίου γωνία) για να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι και γίνε μέλος ενός Κλάδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού: Αστέρια: 5-7 ετών, Πουλιά: 7-11 ετών, Οδηγοί: 11-14 ετών, Μεγάλοι Οδηγοί: 14-17 ετών. Πληροφορίες/Εγγραφές στο τηλ. 6942 406 490 Κική Καναροπούλου/ Έφορος.

1η έκθεση εικαστικών του Πολιτιστικού Συνόλου Κιλκίς «η πόλις»

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «η πόλις» σας προσκαλεί στην 1η έκθεσης εικαστικών των μελών του που πραγματοποιείται στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς.

Ομιλία Πάνου Καμμένου στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης


Σειρά προτίμησης των προσλαμβανομένων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Για την τοποθέτηση των προσλαμβανομένων αναπληρωτών σε λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων ισχύουν τα παρακάτω:

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τίποτα!- Με άδεια χέρια ο Σαμαράς στο Βελλίδειο παρά τα αυτογκόλ υπεραισιοδοξίας των τελευταίων ημερών·«Παράθυρο» για εκλογές άνοιξε ο Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη·Αντισυνταγματικό το παράβολο των 200 ευρώ για τις εφέσεις
ΕΘΝΟΣ ·Ένα βήμα πριν από το μεγάλο μυστικό-Δέος από τις εντυπωσιακές Καρυάτιδες της Αμφίπολης·Μίνι πακέτο φοροελαφρύνσεων Σαμαρά στη ΔΕΘ- «Μπρα ντε φερ» με την τρόικα για μείωση της έκτακτης εισφοράς·»Όχι» στα ελλείμματα- Ρεαλισμός Τσίπρα αλά… Ιταλικά..

Εκλογή νέου προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του σώματος, σύμφωνα με τα άρθρα 165 και 175 του Ν.3852/2010.