Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

(Video) Μια συγκλονιστική παράσταση για την έμφυλη βία από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Για τη συγκλονιστική παράσταση "Μόνος γίνεσαι κανένας" που ανεβάζει η Τέχνη Κιλκίς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, μιλούν στη Γνώμη η Πρόεδρος Σοφία Κεσίδου και μέλη της Θεατρικής Σκηνής του φορέα.

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου


Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*
Το πρώτο #Bookclub του Βιβλιοπωλείου Ψάλτου ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο και χριστουγεννιάτικο τρόπο, εγκαινιάζοντας την χριστουγεννιάτικη περίοδο εκδηλώσεων στο μικρό μας βιβλιοπωλείο. Το μικρό μας βιβλιοπωλείο, γέμισε με τις δικές σας παιδικές φωνές και στολίστηκε με τα δικά σας χαμόγελα. 

Βραβείο Τουριστικής Αριστείας απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στην “Κτήμα Χατζηβαρύτη”

Βραβείο Τουριστικής Αριστείας στην επιχείρηση “Κτήμα Χατζηβαρύτη” της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που διακρίθηκε στο θεσμό της Τουριστικής Αριστείας στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της φετινής «Philoxenia».

Δήλωση αλληλεγγύης στους απολυμένους του Ομίλου ΑΛΟΥΜΙΛ

Ανακοίνωση Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς
Το ΔΣ του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς καταδικάζει τις απολύσεις στην ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ, στέκεται αλληλέγγυο και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Νομού για καλύτερη ζωή και σταθερή εργασία, με συλλογικές συμβάσεις.

Διαδικτυακή συνάντηση Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς

Σύνδεσμος

https://us02web.zoom.us/j/85204943200?pwd=MlVmdVdPWlF5M09NaExlOFErekRMUT09

Εκδρομή του Τμήματος Οδηγισμού Κιλκίς στο Μύλο των Ξωτικών στο Τρίκαλα

Ανακοίνωση Τμήματος Οδηγισμού Κιλκίς
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τι πιο φανταστικό από μια εκδρομή στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στο Κιλκίς, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Νατάσα Σωτηριάδου.

Το ΚΔΑΠ Kinesis μαθαίνει για τους εφευρέτες και τις εφευρέσεις

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Θέμα της εβδομάδας που μας πέρασε οι εφευρέτες-εφευρέσεις και οι μικροί μας δημιουργοί στα εικαστικά έφτιαξαν έναν ιδιαίτερο εφευρέτη και την εφεύρεση του που ήταν το τηλέφωνο! Μιλήσαμε για τον Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, εφευρέτη του τηλεφώνου και στη συνέχεια φτιάξαμε την κατασκευή μας.

Black Friday, Cyber Monday και άλλες ιστορίες...

Το Ψηφιακό Κινητό Πλανητάριο Θεσσαλίας στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 το Ψηφιακό Κινητό Πλανητάριο Θεσσαλίας θα επισκεφθεί το σχολείο μας. Στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας θα τοποθετηθεί ο Κλειστός Θόλος του Πλανητάριου και θα παρουσιαστεί πρόγραμμα “Από τη Γη στο Σύμπαν, μίξη με την Ροζέτα”. 

Spot σχετικά με τη νέα τηλεφωνική γραμμή 10410 της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία των ζώων


Ενημέρωση από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς
Με τις καταγγελίες για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων να έχουν πληθύνει, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία ανέπτυξαν μια νέα δράση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

(Video) Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων 2022 ατο Κιλκίς

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων 2022 ατο Κιλκίς. Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ αναζητά νέους συνεργάτες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες για το δίκτυο των καταστημάτων PLAY στην παρακάτω περιοχή, την οποία θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση.

(Video) Το Ράντσο Κιλκίς γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του