Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Αναμενόμενα πετυχημένη η 28η Αιμοδοσία της "Τράπεζας αίματος" Άσπρου - Αξιοχωρίου

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αθανασιάδης
Την Κυριακή 7/2/2021 στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 28η εθελοντική αιμοδοσία, των μελών της «τράπεζας αίματος» Άσπρου – Αξιοχωρίου.

"Η επίθεση στη Δημόσια εκπαίδευση συνεχίζεται…"


Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επί ενάμισι χρόνο στοχοποιεί τη Δημόσια εκπαίδευση. Όλα τα νομοσχέδια, που ψήφισε, πλήττουν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, στην περίοδο της πανδημίας, αδιαφόρησε και δεν προχώρησε σε κανένα μέτρο για την προστασία της υγείας της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Περιοδεία του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδα Στολτίδη, στην περιοχή του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η αγωνία του λαού του Κιλκίς για τις επιπτώσεις από τη σχεδιαζόμενη κατασκευή και λειτουργία μονάδας επεξεργασίας επικίνδυνων και τοξικών βιομηχανικών αποβλήτων στο Σταυροχώρι και η απόφαση να αντισταθούν στην υλοποίηση αυτών των επιχειρηματικών σχεδιασμών αναδείχθηκε στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε ο βουλευτής Λεωνίδας Στολτίδης μαζί με στελέχη της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Μαγειρεύουμε με τον Παναγιώτη Πιτσώλη - Μανιτάρια γεμιστά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Γυναικείο ζήτημα... ή και όχι;



Υπογράφουν:
- Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή, Τελειόφοιτος Φοιτήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν. Αθηνών / Ιδιωτική Υπάλληλος
- Μπακογιάννη Μαρία, Τελειόφοιτος Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Φλεβάρης 2020, πρώτη Γυναίκα ΠτΔ στην πατρίδα μας, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με 270 ψήφους εντός Κοινοβουλίου, με τεράστια αποδοχή από κεντρώους, δεξιούς και αριστερούς μέχρι σήμερα και λογικά μέχρι το τέλος της θητείας της, ας το χαρούμε, αλλά...

Προσοχή στις απάτες και τους επιτήδειους

Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης σε διάφορες περιοχές της χώρας, υπενθυμίζει στους πολίτες τις πιο συχνές μεθόδους που χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα και παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή τους.

Κορωνοϊός (7/2/2021): 733 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 21 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 733 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 163946, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6037 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52276 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) 28η αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Άσπρου Αξιοχωρίου

28η αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Άσπρου Αξιοχωρίου, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021