Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Εκδήλωση προς τιμήν της Αιγύπτιας φιλελληνίδας ‘Αντη Ελάραμπη, με τίτλο «Η Αιγύπτια που αγάπησε την Ελλάδα»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Καίρου σας καλούν στην εκδήλωση προς τιμήν της Αιγύπτιας φιλελληνίδας ‘Αντη Ελάραμπη, με τίτλο «Η Αιγύπτια που αγάπησε την Ελλάδα», το Σάββατο 11 Μαϊου 2024 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 29/4/2024, 8:25 μ.μ.

Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ρύθμισης των κανόνων αγοράς προϊόντων

Συνελήφθη στις 26 Απριλίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε χώρο που χρησιμοποιούσε, 135 συσκευασίες των 5 λίτρων, που περιείχαν συνολικά 675 λίτρα αμφιβόλου ποιότητας ελαίου, οι οποίες δεν έφεραν επιγραφή και για τις οποίες δεν διέθετε τα απαιτούμενα παραστατικά. Οι ποσότητες ελαίου κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία.

Η κόρη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στηρίζει την υποψηφιότητα Τσούμα στο ΠΑΣΟΚ

Με ένα κείμενο για τις ερχόμενες ευρωεκλογές η Αιμιλία Ντέκα, κόρη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει ευρωεκλογών στηρίζοντας ξεκάθαρα την υποψηφιότητα του επικεφαλής της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Τσούμα.

Άσκηση Πυροσβεστικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Φωτιά στο εργαστήριο φυσικών επιστημών του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς με ένα τραυματία ο οποίος λιποθύμησε αφού εισέπνευσε αέρια και καπνό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από την Πυροσβεστική στο Νοσοκομείο.

Κάλεσμα ΑΕΔΥ Κιλκίς για συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς 

Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1 Μαίου 2024.

Η Επιμορφωτική εκπαίδευσε σε Κιλκίς και Πολύκαστρο τα στελέχη της αλλά και πολίτες στη βασική υποστήριξη ζωής & χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή

Σε ένα σεμινάριο ζωτικής σημασίας με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής συμμετείχαν ο Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς κ. Παναγιώτης Αμοιρίδης και τα στελέχη του σε Κιλκίς και Πολύκαστρο, αλλά και πολίτες. Το πρόγραμμα αφορούσε στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ - AED” και σε αυτό δίδαξαν πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τμήμα Κιλκίς. 

Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου


Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Ανακοίνωση 
 Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα. Ολημερίς το Μοναστήρι είναι ανοικτό.

Προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο


Στο προσκήνιο της αγελαδοτροφίας: Νέες τεχνικές και εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας γάλακτος

Η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ A.E. σε συνεργασία με την εταιρεία Ζωοτροφών & Πρόσθετων ARTEMIS A.E. πραγματοποίησαν μία επιτυχημένη Ημερίδα Αγελαδοτροφίας στο υποκατάστημα της ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, όπου παρευρέθηκαν αγροκτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήριο μήνυμα 1ου ΓΕΛ Κιλκίς προς τη Βασιλική Σαμολαδά

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Σύσσωμο το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, ο Διευθυντής του, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και όλοι οι μαθητές του, συγχαίρουν την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην δισκοβολία (δίσκος 1 κιλού), με νέα ατομική επίδοση 44,29 και μαθήτριά του της Β΄τάξης Βασιλική Σαμολαδά του Ιωάννη και της Τατιάνας.

“Πάμε και όπου βγει... στην πολιτική προστασία του Δήμου Παιονίας“

Δελτίο τύπου 
Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ως ΚΚΕ επανειλημμένα έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας για την ετοιμότητα του κράτους απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή εκτάκτου ανάγκης. Κάθε χρόνο τόσο η κυβέρνηση, όσο οι τοπικές διοικήσεις ισχυρίζονται ότι είναι έτοιμες, πλην όμως διαψεύδονται κάθε χρόνο από τις τεράστιες καταστροφές.

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, στο θεματικό πάρκο της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τρίτη 9 Απριλίου το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη-δράση εργοστάσιο –Μουσείο παγωτού ΚΡΙ ΚΡΙ στις Σέρρες. Οι μαθητές της Α΄ τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας βρέθηκαν στο θεματικό πάρκο της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ.

Οδεύοντας προς το Άγιον Πάσχα

Του Ηλία Θεοχαράκη
Φθάσαμε ήδη στην Μεγάλη Εβδομάδα, και σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την Εορτή των Εορτών, το Άγιο Πάσχα. Ο αγώνας μας οδεύει προς το τέλος του, και η χαρά μας είναι μεγάλη, αφού το Πάσχα κανέναν δεν αφήνει ασυγκίνητο, αλλά πλημμυρίζει τις καρδιές όλων των Χριστιανών με το σωτήριο φως της Αναστάσεως ανάλογα με την προαίρεση, την πίστη και την προσπάθεια του καθενός.

Στο ρυθμό των "Λαζαρίνων" η Γουμένισσα

Δελτίο ύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Αγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Το Σάββατο 27 Απριλίου η Γουμένισσα κινήθηκε στο ρυθμό των "Λαζαρίνων".
Ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα, με νεαρά κορίτσια (Λαζαρίνες) από το πρωί, κάθε Σάββατο του Λαζάρου, να γυρίζουν στα σπίτια προαναγγέλοντας τον ερχομό του Πάσχα και της Άνοιξης.

Η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος των Ευρωπαίων Φιλελεύθερων - Δημοκρατών, κα. Valérie Hayer μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Επιμέλεια: Θωμάς Μαρκόπουλος 
Η Γαλλίδα Πρόεδρος του Φιλελεύθερου και Κεντρώου Ευρωπαϊκού Κόμματος RENEW EUROPE και Ευρωβουλευτής του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν μας μιλά για όλα! Σημείωση 1η, στην Ελλάδα το πανευρωπαϊκό κόμμα RENEW EUROPE κατεβαίνει με το Ελληνικό Κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τον κο. Ανδρέα Λοβέρδο. Σημείωση 2η η συνέντευξη δεν είναι στα Γαλλικά και τα Ελληνικά αλλά στα Αγγλικά. Σας ευχαριστούμε θερμά. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους, Χρόνια Πολλά!

Επιμύθιο


Του Φώτη Μισόπουλου

''......σαν σήμερα ήρθες στον κόσμο.....Η Γκάμπι σοκαρίστηκε''
R. W. FASSBINDER

πάνω σε μια ιδέα του R.W. Fassbinder
[1]