Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Αστυνομία Κιλκίς μετά την αναδιάρθρωση - "Δες τι απέμεινε"

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς λειτουργούν (Σύμφωνα με το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως 9/2/2017-14, για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.) το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικό σε αυτή:

Απόσυρση της βεβαίωσης για το προσδόκιμο επιβίωσης ζητά ο ΠΙΣ

Δελτίο τύπου Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Την απόσυρση της βεβαίωσης για το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενή, προκειμένου να του χορηγηθεί συγκεκριμένο ραδιενεργό φάρμακο, ζήτησε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ. 
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

Μασκέ πάρτυ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 35χρονο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας για κατοχή κάνναβης.

Αιτήσεις για άδειες επιβατηγού δημόσιας χρήσης (ταξί)

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος για την απόκτηση νέας άδειας Επιβατηγού Δημόσιας Χρήσης (ταξί) ή για την μετατροπή υφιστάμενης άδειας σε άλλο τύπο μπορεί να υποβάλλει σχετική αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες (Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης) μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Vacu fit thermal elegance pro και αντίο περιττά κιλά, λίπος και κυτταρίτιδα

Ανακοίνωση Kinesis-Gym-Κιλκίς
Με εκπλήξεις και προσφορές ήρθε ο Φεβρουάριος για να μας θυμίσει πως το καλοκαίρι δεν αργεί και ήρθε η ώρα να προσέξουμε το σώμα μας αλλά και την υγεία μας. 

Κιλκίς: 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών πολιτιστικών κέντρων ΟΤΕ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργανώνει το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Η Θρακική Εστία Κιλκίς κόβει την πίτα της

Δελτίο τύπου
Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Η Θρακική Εστία Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, στη κοπή βασιλόπιτας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΗΣΤΩΝΙΑ. Επίσης την ημέρα εκείνη τα παιδικά και εφηβικά τμήματα θα παρουσιάσουν χορούς από τη Θράκη μας.