Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο υποψ. ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλά στη Γνώμη


Αλλά...ΖΩ: "Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση"

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ
"Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ, μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνοντας συνειδητά την πολιτική τους υπέρβαση, εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο του κινήματος και ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας για μια διαφορετική αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι αλήθειες στο σεξ που δεν παραδέχονται άντρες και γυναίκες

Άντρες και γυναίκες υποκλίνονται στο βωμό του σεξ και τα τελευταία χρόνια, χάρη κυρίως σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Sex and the City ή το Californication, μιλούν πιο ανοιχτά γι’ αυτό, ενώ αρκετοί νιώθουν πιο απελευθερωμένοι γενικότερα.

Ποια είναι τα 4 νοθευμένα λάδια που εντόπισε ο ΕΦΕΤ



Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Β' Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων, τα οποία πωλούνται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ενώ από την εξέτασή τους προέκυψε ότι είναι ΗΛΙΕΛΑΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΑ.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά γκοφρέτες καλαμποκιού της ΑΒ Βασιλόπουλος


Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση γκοφρέτας καλαμποκιού στην οποία διαπιστώθηκε η παρουσία μυκοτοξίνης DON (Deoxynivalenol) πάνω από το νομοθετημένο όριο.

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στη μεταφορά μαθητών στη Θεσσαλονίκη

Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα δόθηκε λύση σήμερα στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Δήλωση Δημήτρη Σισμανίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος -7Πολις’’ Δημήτρης Σισμανίδης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου εκλογικού γύρου στο Δήμο Κιλκίς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αυτά είναι τα λουλούδια του μπαξέ!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, πέντε (5) υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται, μεταξύ άλλων, σε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες και οχήματα στη Νότια Πιερία, καθώς και στη Λάρισα, την Αττική, την Εύβοια και την Κορινθία.

Φλαμίνγκο στο Κιλκίς

Του Βασίλη Ιωαννίδη
Την στιγμή που στα χωριά και τις κωμοπόλεις του ν. Κιλκίς υπήρχε συνωστισμός πολιτικών τοποθετήσεων και αντιπαραθέσεων από επαγγελματίες και ερασιτέχνες πολιτικούς με υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου για το αύριο αυτού του τόπου, σε κάποιο άλλο σημείο του τόπου εμφανίστηκε ένα αποδημητικό είδος του ζωικού βασιλείου.

Γκουντενούδης: «Αξίζουμε και δικαιούμαστε πολλά περισσότερα»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Την Κυριακή 18 Μαΐου οι δημότες του Δήμου Παιονίας, με την τιμητική τους ψήφο έδωσαν στην ‘’Παιονία Ισχυρή’’ την πρώτη θέση.
Οι δημότες της Παιονίας έστειλαν ηχηρό το μήνυμά τους για μια πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, για μια Παιονία που εισέρχεται στη νέα εποχή με αναπτυξιακή δυναμική.

Γεωργαντάς: «Πάμε μπροστά ή μπαίνουμε σε περιπέτειες;»

Του Γιώργου Γεωργαντά
Την Κυριακή με την ψήφο τους οι πολίτες και του ν. Κιλκίς καλούνται να αποφασίσουν όχι μόνο ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  αλλά και για την πορεία του τόπου. Το αληθινό διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι πλέον  αν η Ελλάδα θα προχωρήσει στη μετά τα μνημόνια εποχή με ευρωπαϊκό βηματισμό και σε αναπτυξιακή τροχιά ή θα εισέλθει σε νέα εποχή αστάθειας.

Τουτουντζίδης: "Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση"

"Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έστειλαν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες.
Κυρίως όμως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του συνδυασμού «συμμετέχω», σε όλους όσους μας στήριξαν, γνωστούς και άγνωστους ψηφοφόρους, ασχέτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης.

Ευρωβουλή: Συλλογική ευθύνη για την προστασία των καταθέσεων! (Το προτείναμε μια σχεδόν χρονιά πριν!)

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Στις 10 Ιουνίου 2013, σε άρθρο μας με τίτλο «Κούρεμα των καταθέσεων: Η κερκόπορτα της Ευρωζώνης!» (βλ. www.enet.gr/?i=news.el.article&id=368946), σημειώναμε ότι η προστασία των καταθέσεων κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ, χωρίς την ύπαρξη από κοινού (Κοινοτικών) μηχανισμών προστασίας υπέρ των προς πτώχευση τραπεζών, θα οδηγούσε σε μια δυσμενή εξέλιξη: Στην απογύμνωση των κρατών-μελών της ΕΕ σε κρίση, από κεφάλαια που θα βρίσκονταν σε τραπεζικές καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σκληρό μήνυμα-Τα διλλήματα του Β΄ γύρου και οι εύθραυστες ισορροπίες·Το σκεπτικό του Πρωτοδικείου που δικαίωσε τις καθαρίστριες· Εκτεθειμένος ο Στουρνάρας με τα «ομόλογα» του Θεοχάρη
ΕΘΝΟΣ ·Κάλπες φωτιά-Ψήφος δύο ταχυτήτων από τους πολίτες-Υπεροχή Ν. Δ και ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια- Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική·Πρωτιά Ν. Δ. και ΠΑΣΟΚ σε 12 Περιφέρειες-Υστέρησαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ·Το φίδι ξαναβγήκε από το αβγό –Κίνδυνος από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Δήλωση Τζιτζικώστα για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Με την εμπιστοσύνη σας, ανεβάσατε την “Αλληλεγγύη” στην πρώτη θέση. Με την επιλογή σας κερδισμένη βγήκε μόνο η Αυτοδιοίκηση. Σήμερα το μήνυμα είναι καθαρό και δυνατό:

Τι είπε ο Σαμαράς για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάθε κάλπη έχει τη δική της σημασία. Κι ασφαλώς, ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Δε θέλω να σταθώ στα πολύ θετικά κι αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα, που είχε η παράταξή μας στην περιφέρεια και στους δήμους.