Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Παρασκευή 24-12-21 και 31-12-21 αντίστοιχα οι λαϊκές αγορές στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι λαϊκές αγορές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24-12-21 και 31-12-21 αντίστοιχα.

(Video) Η χαριστική βολή στον εμπορικό κόσμο του Κιλκίς, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα 2021

Δωρεάν rapid tests σε Θεοδόσια, Ίσωμα, Βαπτιστή, Μεταλλικό, Ξυλοκερατιά και Νέα Σάντα


Ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα με τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid tests) σε έξι οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Κορωνοϊός (17/12/2021): 4.345 νέα κρούσματα (31 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 63 θάνατοι και 684 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.345, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.031.239 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 207 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της δασκάλας Ελένης Αναστασιάδου


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, Αναστασιάδου Ειρήνη, για την πρόωρη απώλεια της αδελφής της και δασκάλας, Αναστασιάδου Ελένης.

Video: Πετυχημένη η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2021 του ΚΔΑΠ KINESIS FOR KIDS

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Κinesis
Η πολυαναμενόμενη μέρα έφτασε για το ΚΔΑΠ Κinesis. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι μικροί μας φίλοι και οι μικρές μας φίλες έβαλαν τα γιορτινά τους και ήρθαν να διασκεδάσουν. Ξεκινήσαμε με τα χορευτικά της zumba, όπου οι μικρές μας χορεύτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ακολούθησαν οι χορογραφίες της ρυθμικής, του μοντέρνου και του κλασικού χορού και ολοκληρώθηκαν οι χορευτικές μας παρουσιάσεις από τα τμήματα της ενόργανης. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 18/12/2021, 7:37 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθησαν χθες (17 Δεκεμβρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς ο αλλοδαπός, διαπιστώθηκε να παραλαμβάνει από όχημα στο οποίο επέβαινε η ημεδαπή συνεργός του, μία χειραποσκευή που περιείχε ποσότητες κάνναβης βάρους 3 κιλών και 108 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ. 

Καθώς γύριζε σπίτι...


Του Φώτη Μισόπουλου
πάνω σε μια ιδέα του Δημ. Λ. Σταθόπουλου
......άλλωστε δεν έβλεπα πουθενά κουπιά, πρέπει να τα είχαν πάρει
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ[1]

.........καθώς γύριζε σπίτι,- έπειτα όμως περνά, τα πάντα περνούν ή γερνούν, εγώ είμαι μακριά πολύ μακριά με κάποια επίσης μακρινή ιστορία- και πυκνή ομίχλη στις σκέψεις, περήφανες και τυφλές Περίμενα σε διαισθητική νάρκη, ώσπου να διαλυθεί και φανεί τι έκρυψε- Σαν κάρβουνο μπαίνει στα χώματα ο Θεός κλεινόμαστε στους σβώλους της γης Ολοένα χτυπούν την πόρτα να μην κοιμηθούμε και μένει μόνο μετέωρη μια φωνή- ας τελειώσει, παρόλο που ετούτη η φωνή δεν είναι δική μου Εκεί θα πήγαινα αν μπορούσα να πάω Αυτός θα ήμουν αν μπορούσα να είμαι, ακολουθώντας την

(Video) Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εθελοντική Αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς και υπό την αιγίδα της ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2021, στα ΚΔΑΠ KINESIS FOR KIDS

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2021, στα ΚΔΑΠ KINESIS FOR KIDS, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

"Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους, εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς"


Υπογράφει ο Ξενοφών Κουτσιμάνης
Νοσηλεύτηκα για 30 μέρες με βαριάς μορφής πνευμονία covid στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. Είναι πράγματι ένα παλιό κτίριο με πολλές ελλείψεις όπως όλοι ξέρουμε. Σημαντικότερη έλλειψη η ανυπαρξία έστω και μίας μονάδας ΜΕΘ.