Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Μάρκος Μπόλαρης στο Κιλκίς


"Σας καλώ να συστρατευθούμε όλοι για μια Παιονία Ενωμένη και Ισχυρή"

Αντώνης Θεοχαρίδης
π. τελωνειακός υπάλληλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ελάχιστες εβδομάδες μας χωρίζουν πλέον από τις δημοτικές εκλογές. Οι συνδημότες μου, όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον για τα κοινά, ενημερώθηκαν για τις βασικές θέσεις των Δημοτικών Συνδυασμών και για το πρόγραμμά τους μέσα στην ερχόμενη πενταετία και τυπικά βάσει αυτών θα επιλέξουν την επόμενη Δημοτική Αρχή. Λέω τυπικά, γιατί επί της ουσίας τα κριτήρια της τελικής απόφασής τους είναι ποικιλόμορφα.

"Ο Χρήστος Γκουντενούδης μπορεί να ετοιμάσει το έδαφος για ένα λαμπρό αύριο"

Αγάπη Μουρουσιάδου – Παπαζαχαρία
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου
Εκφράζω τη στήριξή μου στο Χρήστο Γκουντενούδη και στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’.

Εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Οι εκδηλώσεις της 99ης επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων απο την Τουρκία το 1915, ολοκληρώνονται την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 με την πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ (Ριζάρη 2) με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βλάση Αγτζίδη Διδάκτωρα Σύγχρονης Ιστορίας ΑΠΘ.

Περιοδεία Π. Κολότσιου σε Βαφειοχώρι, Νέα Καβάλα, Σιταριά, Λιμνότοπο, Άσπρο και Αξιοχώρι

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Γεωργίου, Τετάρτη 23 Απριλίου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη», επισκέφθηκε τα χωριά Βαφειοχώρι, Νέα Καβάλα, Σιταριά, Λιμνότοπο, Άσπρο, Αξιοχώρι.

‘’Περιοδεία και ομιλίες Χρήστου Γκουντενούδη σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας’’

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Από τα ορεινά χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας ξεκίνησε τον κύκλο των περιοδειών και ομιλιών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή"  Χρήστος Γκουντενούδης.

Επίσκεψη Κ. Μουσουρούλη στη ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς

Το Κιλκίς επισκέφθηκε την 25-4-2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, νυν βουλευτής Χίου και πρώην υπουργός ναυτιλίας κ. Κωστής Μουσουρούλης.

«Γεια σου Γιατρέ μας»



Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Δεν ήρθα εδώ για να μοιράσω υποσχέσεις, ήρθα για να ακούσω προβλήματα, παράπονα. Δεν μιλάμε ούτε για κόμματα, ούτε για χρώματα. Δηλώνουμε παρών στις δυσκολίες σας».

Στην Κατερίνη στους «ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ 2014» το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου διοργανώνονται από τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης αγώνες στίβου με την επωνυμία «Αγώνες Φιλίας 2014» για παιδιά γεννημένα από το 2001 έως το 2007. Στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία του συλλόγου της Κατερίνης για παιδιά των ακαδημιών, «καλεσμένοι» σύλλογοι είναι αυτοί του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, του ΓΣ ΒΟΛΟΥ, του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, του ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ,του ΓΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του ΓΑΣ ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

"Να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ για το ΜΕΛΛΟΝ μας"

Αγάπη Σιαφάρα – Θεοφανίδου
Υποψ.Τοπική σύμβουλος – Δ.Δ. Πολυκάστρου
Φίλες & φίλοι συνδημότες,
Με την επιστολή μου, θα ήθελα αφενός να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια στον Δήμο Παιονίας και συγκεκριμένα στην δημοτική κοινότητα Πολυκάστρου στον συνδυασμό ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και αφετέρου να συστηθώ σε κάποιους που ίσως δεν με γνωρίζουν.

Στο Κιλκίς ο Μπόλαρης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Μ. Μπόλαρη
Πραγματοποιήθηκε χθες 25/4/2014 η επίσκεψη του επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Συμμετέχω» Μάρκου Μπόλαρη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Πρόγραμμα περιοδειών υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Π. Κολότσιου

Πρόγραμμα περιοδειών

Δείτε ΕΔΩ

Ετήσιο μνημόσυνο της Ξηρουδάκη – Ραμπίδου Ευδοξίας

Την Κυριακή 4 Μάιου 2014 τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο της Ξηρουδάκη – Ραμπίδου Ευδοξίας στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ανθόφυτο – Κιλκίς.

Παρακαλούμε όλους τους συγγενείς και φίλους που τιμούν τη μνήμη της να παρευρεθούν.

Μπόλαρης από Κιλκίς: "Πρέπει να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχείρηση"

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις άλλα και την πολιτική απαξίωσης των επιμελητηρίων που στηρίζουν τον Έλληνα επιχειρηματία, συζήτησε το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη.