Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Θ. Koσμίδης: Χαμογελάστε, η χαρά δίνει αγάπη κι ελπίδα στον κόσμο


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Κιλκίς μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Θεμιστοκλή (Θέμη):  Καταγωγή, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, πολιτική ενασχόληση, να σε γνωρίσει ο κόσμος, που ίσως δεν σε γνωρίζει όταν ανοίξει το δημοσίευμα δηλ. κλπ.

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο για διευκόλυνση μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα

Συνελήφθη χθες (20 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, για διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από μη νομοθετημένο μεθοριακό σημείο της χώρας.

Aias Football Academy: Έναρξη ακαδημιών ποδοσφαίρου για τον Α.Σ. «ΑΙΑΣ» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. «ΑΙΑΣ» Κιλκίς 
Ο Αθλητικός Σύλλογος και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών «Αίας» Κιλκίς σας ενημερώνουν για την έναρξη λειτουργίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 

Το Kinesis Fight Club στη σχολή προπονητών της Progressive Studies University

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Το Σάββατο στις 20 Ιουνίου ξεκίνησε ο κύκλος σπουδών στις εγκαταστάσεις της Progressive Studies University στην Θεσσαλονίκη που αφορά το Kyodokyokushin Karate.

(Video) Σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας γιορτάστηκε η 107η επέτειος της ιστορικής μάχης του Κιλκίς


Με την προσήκουσα λαμπρότητα, σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας και με υψηλή θεσμική εκπροσώπηση γιορτάστηκε σήμερα η 107η επέτειος της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.

(Video) Η Μάχη του Κιλκίς, 21 Ιουνίου 1913


21/06/1913 
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την πόλη του Κιλκίς μετά από τριήμερη μάχη. Το ιστορικό αυτό ντοκιμαντέρ περιγράφει με λεπτομερή τρόπο τον ηρωικό αγώνα των Ελληνικών Δυνάμεων να εξωθήσουν το Βουλγαρικό στρατό από τις αμυντικές θέσεις Κιλκίς και Λαχανά.
Το ντοκιμαντέρ αυτό δημιουργήθηκε από μια εταιρία παραγωγής του τόπου μας, τη Honeybee Productions, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Στοχευμένες δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας καθώς και παγίωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών πραγματοποιήθηκε προχθές (19 Ιουνίου 2020) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης).

Μάχη Κιλκίς - Λαχανά: Η φονικότερη σύγκρουση των Βαλκανικών πολέμων

Του Θεόφιλου Τιρεκίδη*
Η μάχη του Κιλκίς η οποία ήταν η φονικότερη κρισιμότερη και ενδοξότερη μάχη της νεοελληνικής ιστορίας,  απουσιάζει από τα σχολικά βιβλία της ιστορίας.

"Περί «των νέων αναλυτικών προγραμμάτων» ο λόγος…"


Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι 
Η έξοδος από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα προϋποθέτει, μεταξύ των άλλων, την βελτίωση και ενίσχυση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, η οποία όμως δε μπορεί να επιτευχθεί με μειώσεις των δαπανών, με οικονομικά υποβαθμισμένους και εξουθενωμένους εκπαιδευτικούς, με μαθητές χωρίς σύγχρονα βιβλία, με σχολεία που δε μπορούν να καταρτίσουν έγκαιρα τα προγράμματά τους λόγω έλλειψης διδακτικού προσωπικού.

Φραγγίδης: 21η Ιουνίου 1913. Ημέρα μνήμης και περισυλλογής

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Η 21η Ιουνίου 1913, ημέρα εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης του Κιλκίς, αποτελεί ιστορικά μια από τις σημαντικότερες και φονικότερες μάχες του Β' βαλκανικού πολέμου, της οποίας η νικηφόρα έκβαση έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την 107η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την 107η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς
Στις 21 Ιουνίου 1913 η ιστορία δαφνοστεφάνωσε το Κιλκίς. Η δοξαστική λάμψη της επικής μάχης του Κιλκίς φωτίζει με μεγαλοπρέπεια τους ήρωες, αξιωματικούς και απλούς στρατιώτες που όρμησαν θαρραλέα στο πυρακτωμένο πεδίο της μάχης, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με τη ζωή τους την ιερή μας γη.

(Video) Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη 2020


Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη 2020, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, στον οικισμό Καμπάνης Κιλκίς.