Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Συναυλία ταξεων Κιθάρας, Πιάνου και Ντραμς του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς



Συνέντευξη Τύπου Α.Ε. Πολυκάστρου - Α.Ο. Κιλκισιακός

Περιστασιακοί στοχασμοί αντί σονέτου


Του Φώτη Μισόπουλου

......λησμόνησε την κραυγή των γλάρων και το φούσκωμα του βαθιού πελάγου
Θ.Σ. ΕΛΙΟΤ [1]

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων Κιλκίς



Ερώτηση Σ. Παραστατίδη με θέμα, "Εξαίρεση Μαθητών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) από το δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης"

Σε κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας, Εσωτερικών, Παιδείας & Μεταφορών προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για το φλέγον ζήτημα που προέκυψε με την έκδοση εν μέσω της σχολικής χρονιάς της υπ’ αρ. 32229/3-4-2024 (ΦΕΚ Β’2051) Κ.Υ.Α. των προαναφερθέντων Υπουργών, δυνάμει της οποίας οι μαθητές/τριες των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) εξαιρούνται του δικαιώματος της δωρεάν μεταφοράς.

Πασχαλινή Ανάγνωση Παιδικών Παραμυθιών και Δραστηριότητες στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Της Βασιλικής Γ. Καραγιαννίδου*

Πάσχα με ανοιξιάτικη διάθεση και δραστηριότητες πού αλλού; Στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου! Τα αγαπημένα μας λαγουδάκια έχουν την τιμητική τους την Κυριακή των Βαΐων, 28/04/2024 στις 17:30, στο βιβλιοπωλείο μας, 21ης Ιουνίου 201 μαζί με όλη την ομάδα τους, για να διαβάσουμε το παραμύθι «Ένα Βουνό Καρότα»,να κάνουμε την πασχαλινή κατασκευή μας και για μία ακόμη φορά να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας (Face Painting) με την Νάγια σαν τα πιο γλυκά κουνελάκια.

Απάντηση Φαραντούρη στη ΝΔ για Standard & Poor's: Το "ΒΒΒ-" όχι μόνο δεν τρώγεται αλλά βρισκόμαστε και σε παρατεταμένη 4ετή περίοδο νηστείας για τα ελληνικά νοικοκυριά

Γράφει ο Νικόλας Φαραντούρης*

Από προχθές διάφοροι κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες της ΝΔ ελλείψει άλλων επιδόσεων στην οικονομία και την ακρίβεια, κραδαίνουν την αξιολόγηση BBB- της S&P, η οποία βέβαια ΔΕΝ προβαίνει σε ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Σε 12 μήνες και βλέπουμε...

Επίσκεψη Δημήτρη Νατσιού στο δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 πμ, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΝΙΚΗ» Δημήτρης Νατσιός πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Παιονίας  Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο Πολυκάστρου.

Συναυλία βυζαντινής μουσικής για Μεγάλη Εβδομάδα



Τα νέα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς (21/4/2024)

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟΥΣ 5ους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Στους 5ους αγώνες Δημιουργικού Λόγου 2024 συμμετείχε ο Όμιλος Ρητορικής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς με διαδικτυακή παρουσία την Κυριακή 10 Απριλίου. Στους αγώνες συμμετείχαν οι μαθήτριες του σχολείου μας Κυριακίδου Μαρία, Χουρχούλη Βαρβάρα- Ευθαλία, Τσιρτσίδου Ραφαηλία, Ραφαηλίδου Σοφία, Φίστι Εύα, Ταχτσίδου Καλλιόπη, Τσιτλακίδου Κυριακή και Σεφερίδου Νικολέτα με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας φιλολόγου του Ομίλου Ρητορικής, κας Παρθένας Κυριακίδου. 

Σκοτώθηκε 67χρονος σε τροχαίο

Χθες (20 Απριλίου 2024) και ώρα 16:40 περίπου, στο 1,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αλεξάνδρειας-Γιαννιτσών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

(VIDEO) Αφιέρωμα στο Μάρκο Βαμβακάρη, από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς

Αφιέρωμα στο Μάρκο Βαμβακάρη, από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς. Σάββατο, 20 Απριλίου 2024.