Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

(VIDEO) Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς

Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς. Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024.

Γκουντενούδης: Για μένα η αξιοπρέπεια και η αλήθεια, είναι οι μεγαλύτερες αρετές

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη
Μετά από μια πορεία τριάντα ετών ενεργούς συμμετοχής στα κοινά, από διάφορα μετερίζια, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της αποχώρησης και της ολοκλήρωσης ενός κύκλου προσφοράς και παρουσίας με θετικές στιγμές αλλά και με προκλήσεις.

Αγωνιστική Συνάντηση στο Κιλκίς απο τον ΑΘΛΟ

Ανακοίνωση ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Παρασκευή 4/2/2024 θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστική Συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium στο Κιλκίς με την επίβλεψη και Αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ του Πουντζουκίδη Κωνσταντίνου. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10.00 π.μ. και θα συμμετέχουν σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους.

Ανακοίνωση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ανακοίνωση 
Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στην κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων, (σχετική σημερινή ανακοίνωσή μας), λόγω εξομάλυνσης των καιρικών συνθηκών.

Ατόπημα του Δημάρχου Κιλκίς σε δημόσια ομιλία του

Ειδική αναφορά στο θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη έγινε κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς. Ο λόγος δεν πρέπει να προξενεί προβληματισμό καθώς το πρόσωπο που υπηρέτησε για πρώτη φορά την εν λόγω θέση στο Δήμο Κιλκίς, είναι ο δικηγόρος Αδάμ Χριστοδουλίδης, που τυγχάνει να είναι και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου. Η θητεία του συγκεκριμένου σημειώνεται ότι έληξε με το πέρας της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στο Κιλκίς - ανοιχτοί οι δημοτικοί παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς, αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δομές ειδικής εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τον παγετό. Από την απόφαση εξαιρούνται οι δημοτικοί παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα μαθήματα θα γίνουν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) σε συνεργασία των Προϊσταμένων των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων με τους Διευθυντές των σχολείων.

(VIDEO) Μια πανέμορφη άσπρη νύχτα στην πόλη του Κιλκίς

Μια πανέμορφη άσπρη νύχτα στην πόλη του Κιλκίς. Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία παντός είδους φορτηγού οχήματος με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων, στα εξής οδικά σημεία: