Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι θα ψεκάσουν στο νομό Κιλκίς έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2014


Δείτε
το πρόγραμμα
ψεκασμών

"Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει τη Δημόσια Εκπαίδευση"

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 συνεδρίασε το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς για τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2014-2015.Στην συνεδρίαση δήλωσα την αντίθεση μου με υπόμνημα* και τη θέση μας για τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων.

Πετυχημένες οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς. Εκατοντάδες κόσμου και νεολαίας του Νομού συμμετείχαν και γέμισαν την πλατεία Ειρήνης όπου ήρθαν σε επαφή με το μήνυμα του Φεστιβάλ. Ήρθαν σε επαφή με την ΚΝΕ, γνωρίστηκαν με τα μέλη της Οργάνωσης, συζήτησαν τις θέσεις του ΚΚΕ, την επαναστατική στρατηγική του, έπαιξαν, έμαθαν, διασκέδασαν. Στις εκδηλώσεις οι νέοι προβληματίστηκαν για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό.

Στις 2 Νοεμβρίου 2014, ο τέταρτος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο Πάικο του Νομού Κιλκίς

Στις 2 Νοεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί ο τέταρτος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο Πάικο του Νομού Κιλκίς, ο οποίος και φέτος είναι αφιερωμένος στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλης της Β. Ελλάδας ενάντια στα μεταλλεία:

Η Dilek Koç και η ομάδα κρουστών Κιλκίς "άιΝΤΟς" στο ανοιχτό θέατρο του λόφου Κιλκίς


Ημερίδα της ΕΠΣ Κιλκίς με θέμα "Αθλητιατρικός έλεγχος και παροχή πρώτων βοηθειών"

Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η ημερίδα της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, από τους λιγοστούς ομολογουμένως εκπροσώπους των ομάδων που παραβρέθηκαν και την παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον.