Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εξαιρετική παρουσία της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού και στην Αξιούπολη

Στο τουρνουά του Εθνικού Αξιούπολης αγωνίστηκαν το Σάββατο τρία τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Στη διοργάνωση πέραν του οικοδεσπότη, έλαβαν μέρος η Α.Ε. Πολυκάστρου και το Πάικο Γουμένισσας.

Προσοχή στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων τροφίμων εφιστά ο ΕΦΕΤ

Σε συνέχεια μεγάλου αριθμού καταγγελιών, οι οποίες υποβάλλονται στον ΕΦΕΤ και αφορούν ενέργειες παραπληροφόρησης που χρησιμοποιούνται ως μέσο προσέλκυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους για εκπαίδευση ή κατάρτιση στα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων των τροφίμων, ο ΕΦΕΤ διευκρινίζει ότι:

Διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων - ημερίδων από τον ΕΛ.Γ.Α. σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας με αντικείμενο: Ο ΕΛ.Γ.Α., η ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής και η συγκυρία

Ο ΕΛ.Γ.Α. αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη σωστή ενημέρωση των παραγωγών της χώρας, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και όσων εμπλέκονται στο θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων.

Ατομική επίδοση & 3η θέση για τη Σ. Καζαντζίδου, στα “Σπανίδεια” της Θεσσαλονίκης

Η καλύτερη ευκαιρία για την επόμενη φουρνιά των πρωταγωνιστών στις ρίψεις ήταν οι αγώνες που έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη.

Κιλκίς: Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι σύνεδροι για το 10 Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Διεξήχθησαν χθες Κυριακή 24 Μαΐου 2015 οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 5-7 Ιουνίου 2015.

Εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για το σχολικό έτος 2015 - 16

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από τις 20 Μαΐου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2015 – 16.

Η παράσταση “Φοβάσαι τη σκιά σου;”, σήμερα στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Την υπέροχη παράσταση της θεατρικής ομάδας ANGELUS NOVUS - Ιωάννα Μαμακούκα από την Ελλάδα με τίτλο “Φοβάσαι τη σκιά σου;” φιλοξενεί σήμερα 25 Μαίου στις 7 το απόγευμα το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς, μια παράσταση εμπνευσμένη από ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια.

Αγροτικός Εξοπλισμός - Έργα Πρασίνου Ιωσήφ Τσακίδης



Η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Αλεξάνδρα Μητσιάλη, στο δημοτικό σχολείο Χέρσου Κιλκίς

Δελτίο τύπου δημοτικού σχολείου Χέρσου
Την Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 είχαμε κοντά μας τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας κ. Αλεξάνδρα Μητσιάλη η οποία σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη εφάρμοσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «γνώρισε τους φίλους σου» που είναι στηριγμένο σε ορισμένα από τα βιβλία της και έχει να κάνει με τον ξένο και διαφορετικό αλλά και τη δύναμη της φιλίας και της ανθρωπιάς. Οι τάξεις στις οποίες εφαρμόστηκε το πρόγραμμα ήταν η Β και η Γ.

"Κύριε Κουζουκίδη, σας ευχαριστούμε"

Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστούν τον κ. Κουζουκίδη Χρήστο, ιδιοκτήτη του GELATERIA CAZANOVA, για την προσφορά του στους ωφελούμενους του Κέντρου την Παρασκευή 22 Μαϊου.

Αναβολή κατάταξης για τους επιτυχόντες στις σχολές Αστυνομίας

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Τι προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Τη δυνατότητα αναβολής κατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις στους επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής στις Σχολές Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων των σχολικών ετών 2012-13 και 2014-15 και 2015-16, μέχρι και την ημερομηνία εγγραφής τους στις οικείες σχολές, παρέχει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Ανοίγουν 20.385 θέσεις σε υπουργεία, περιφέρειες και εποπτευόμενους φορείς – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια κατάταξης

Καθορίστηκε ο τελικός αριθμός των θέσεων για το δευτερο πακέτο της κοινωφελούς εργασίας. Συνολικά απομένουν 20.385 θέσεις σε υπουργεία, περιφέρειες και εποπτευόμενους φορείς. Οι νέες προκηρύξεις θα αρχίσουν να βγαίνουν αφού πρώτα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του πρώτου πακέτου της κοινωφελούς εργασίας που αφορούσε 32.433 θέσεις σε δήμους.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·WARUM Dr Schauble; Ανοιχτή επιστολή της δημοκρατίας στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας·Σπάει η … κλεψύδρα στις 5 Ιουνίου-Τσίπρας: Δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ·Σύνταξη στα 67 από το 2016 απαιτούν οι θεσμοί
ΕΘΝΟΣ ·Διπλό φρένο στις πρόωρες συντάξεις-Ρυθμίσεις- φωτιά ζητούν επιτακτικά οι δανειστές από την κυβέρνηση·Απόφαση- μήνυμα με πολλούς αποδέκτες-«Ναι» σε συμφωνία με καθαρούς όρους από την Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ·»Αντάρτικο» Ζωής με σημαία την ΕΡΤ

Κιλκίς: Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (Video)


Η Γνώμη ευλαβικά μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στη Μάχη του Σκρα - Video


Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε... τους "άιΝΤΟΣ"

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Κατσαρόλες, ταψιά, κουτάλες, μπουκάλια και δοχεία διαφορών μεγεθών και υλικών, βαζάκια και πολλά ακόμη... κουζινικά σκεύη, πρωταγωνίστησαν στην μουσική παράσταση με εμψυχωμένα αντικείμενα "Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" που ανέβηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο του 17ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς.