Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Αποκριάτικος χορός της "Τέχνης" Κιλκίς

Ερώτηση Φραγγίδη για τα προβλήματα των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Eρώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού (Α Π : 4135/14-2-2020), σχετικά με σημαντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τις επιχειρήσεις του κλάδου των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης και Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι συνταξιούχοι ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας 
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας για την Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2020 και ώρα 11.οο π.μ. στο καφέ-ουζερί «Το Μπαλκονάκι» που βρίσκεται, Καλούδη 32 - Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς, μέσα στον χώρο που γίνεται η λαϊκή αγορά, απέναντι από το ιατρείο του ΚΑΠΗ Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 62χρονη να μεταφέρει ναρκωτικά μέσα σε λεωφορείο από Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 62χρονης ημεδαπής στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

(Video) Μαγεύτηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς, από το τμήμα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Μαγεύτηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς, από το τμήμα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ρομποτικής του σχολείου.

Ξεκινά η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στο Κιλκίς

Στις πρώτες πόλεις που θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύων φυσικού αερίου από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΑ) συμπεριλαμβάνεται το Κιλκίς.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς με 17 μετάλλια και 30 συμμετοχές στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ (ΕΤΑΒΕ)

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 07-08-09/02/2020 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Κοπή πίτας του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Σας προσκαλούμε στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.