Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Μικροί μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς πρόσφεραν όμορφες χειροποίητες κάρτες


Δελτίο τύπου 
4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Οι μικροί μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς το 2ο τμήμα, αυτές τις Άγιες μέρες έμαθαν την προσφορά και τον εθελοντισμό μέσα από τη δύναμη των λέξεων. Φτιάχνοντας όμορφες χειροποίητες κάρτες με σκοπό να ομορφύνουν τις γιορτινές ημέρες συνανθρώπων τους, από τη "Βοήθεια στο σπίτι" -τους/τις ηλικιωμένους/ες αλλά και παιδιών του συλλόγου ΑμεΑ Βηματίζω και παιδιών του 24ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας που αντάλλαξαν κάρτες

Συγχαρητήρια Βεργίδη στον κιλκισιώτη, ευεργέτη, γιατρό Γ. Γεωργιάδη και στη σύζυγό του Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη


Δείτε 
παλιότερο ρεπορτάζ για το θέμα ΕΔΩ
Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” για την επικείμενη βράβευσή του (τον Μάρτιο του 2022) με το βραβείο ΗΘΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ από το Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της Ελλάδος, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης  Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

ΚΔΑΠ Kinesis: Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με την pastry chef Κόντου Έλλη


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis
Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 11 η ώρα θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο ΚΔΑΠ KINESIS την pastry chef Κόντου Έλλη. Παρέα θα φτιάξουμε λαχταριστά χριστουγεννιάτικα μπισκότα και το γνωστό σε όλους gingerbread house. Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

Κορωνοϊός (27/12/2021): 9.284 νέα κρούσματα (25 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 66 θάνατοι και 629 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.284, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.084.153 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 192 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.838 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η ΝΔ "ρετουσάρει" την ευρω-ομάδα της


Ανάλυση και Πληροφορίες: 
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς,
Επικοινωνιολόγος/Ραδιοφ. Παραγωγός
Ολικό λίφτινγκ και αρκετά ανοίγματα θα έχουμε στο ''γαλάζιο ευρω-ψηφοδέλτιο'' στις επόμενες ευρωεκλογές του 05/2024 θέλουν βάσιμες πληροφορίες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βρυξέλες. Και αυτό γιατί βλέπουμε πολλούς σε πορεία αναχωρητισμού και επιστροφής στα εθνικά πράγματα. 

O τρίτος πόλος


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα την αρχή του τέλους του δικομματισμού – διπολισμού στην χώρα μας με την ισχυρή άνοδο των ποσοστών του Κινήματος Αλλαγής.

Ματαιώνονται όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς


Κώνωψ ἐπιστὰς κέρατι ταύρου καὶ πολὺν χρόνον ἐπικαθίσας, ἐπειδὴ ἀπαλλάττεσθαι ἔμελλεν, ἐπυνθάνετο τοῦ ταύρου εἰ ἤδη βούλεται αὐτὸν ἀπελθεῖν. Ὁ δὲ ὑποτυχὼν εἶπεν· «Ἀλλ’ οὔτε, ὅτε ἦλθες, ἔγνων, οὔτε, ἐὰν ἀπέλθῃς, γνώσομαι.»

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 27/12/2021, 2:45 μ.μ.


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν χθες (26 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τρεις αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν, καθώς και χρηματικό ποσό 90 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους.

Κιλκίς: Επιχείρησε με χρήση σωματικής βίας να αρπάξει κινητό τηλέφωνο από ανήλικη, αλλά...


Συνελήφθη χθες (26 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου σε περιοχή του Κιλκίς, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πλησίασε ανήλικη πεζή και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα, Δευτέρα 27-12-2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 28/27-12-2021)με ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 27-12-2021.

(Video) Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για το 2022

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για το 2022, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021.

Συλλυπητήρια του Φ.Σ. Κιλκίς για το θάνατο της Ανατολής Αναστασιάδου


Ανακοίνωση 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη τους για την απροσδόκητη απώλεια της εξαίρετης υπαλλήλου της Δ/νσης Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κιλκίς Ανατολής Αναστασιάδου και εύχονται προς τους οικείους της κουράγιο και καλή δύναμη.

Ο μικρός λούστρος


Του Νίκου Κωνσταντινίδη
Εκπαιδευτικού – συγγραφέα

...Ο πατέρας της Μερόπης λεγόταν Γρηγόρης Καραπιπέρωφ, ήταν απόφοιτος του Γυμνασίου του Καρς και είχε υπηρετήσει στο ρωσικό στρατό. Στην Ελλάδα ήρθε το 1914, μαζί με άλλους δύο δασκάλους από το Βεζίνκιοϊ για να δουν από κοντά, πώς είναι η ζωή εδώ. Ο πατέρας του Γρηγόρη και παππούς της Μερόπης, τού είχε πει να μη γυρίσει πίσω στο Καρς, δωροδοκώντας, μάλιστα, τις ρωσικές αρχές, γιατί, αν γυρνούσε, θα έπρεπε να υπηρετήσει ξανά στο ρωσικό στρατό.

Φόρος τιμής στον τόπο θυσίας των Καλαβρύτων


Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Δημοτικό Σύμβουλος
Ο Δήμος Κιλκίς για άλλη μία χρονιά εκπροσωπήθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης των εκτελεσθέντων από τους ναζί στις 13 Δεκεμβρίου του 1943, αποτίοντας φόρο τιμής στα αθώα θύματα και στους αγωνιστές εκείνης της περιόδου ενάντια στα στρατεύματα κατοχής.