Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

(Video) Κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2023, στο Κιλκίς

(Video) Η μεγάλη παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2023, στο Κιλκίς

Εγκρίθηκε η πρόταση « Εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης όλων των οικισμών του δήμου από την ΔΕΥΑ Παιονίας»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΑ υπέγραψε την απόφαση ένταξης της πράξης «ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΗΓΩΝ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5201694 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον άξονα προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)».

Μια χειροτονία ευκαιρία διαλόγου με τόσες συνειδήσεις

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Η μοναδική Προηγιασμένη μεσοβδόμαδα της Μεγ. Τεσσαρακοστής, μεθέορτα της ενθαρρυντικής Σταυροπροσκύνησης και προεόρτια του Ευαγγελισμού, ήταν η μέρα που επιλέξαμε για ειδικούς ποιμαντικούς λόγους, ώστε να λειτουργήσουμε το εσπέρας στο Ναό της Παναγίας Άξιόν Εστιν Αξιούπολης και να τελέσουμε τη χειροτονία ενός Ιεροδιακόνου από την επαρχία μας. Για αρκετά χρόνια διακονούσε εθελοντικά κάθε Κυριακή ως ιεροψάλτης τις λειτουργικές ανάγκες Ενοριών μας και τώρα πλέον έφθασε η ώρα να διακονεί ως άμισθος Διάκονος τον εμπερίστατο παπα-Ηλία της Πηγής Αξιουπόλεως.

Μήνύματα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Η μεγάλη, διπλή γιορτή του Έθνους εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας, ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης.

Γ. Φραγγίδης: 25η Μαρτίου - Διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Ημέρα ορόσημο για την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό την Άνοιξη του 1821, ημέρα εθνικής μνήμης, υπερηφάνειας και αγωνιστικότητας, αλλά και ημέρα πίστης και ελπίδας της Χριστιανοσύνης, με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μήνυμα τιμής και ευγνωμοσύνης

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!
Μας παρέδωσαν κράτος και Πολιτεία Ελλήνων, με ανάδυση του αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος. Ευγνωμονούντες, γονατίζουμε μπροστά στην μνήμη τους!