Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 13.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Οι επτά νότες της μουσικής και ο κύκλος του νερού πρωταγωνιστές στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Πλούσια σε περιεχόμενο η εβδομάδα που διανύσαμε στις δομές του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Μέσα από πολλές δραστηριότητες τα παιδιά εξοικειώθηκαν με νέες πληροφορίες, κατασκεύασαν δικές τους δημιουργίες και διασκέδασαν παίζοντας.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με τηλεδιάσκεψη


Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Πολύκαστρο


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε στη χώρα το 2008 και έχει τις ρίζες της στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών της από τους δύο διαχειριστές της εξουσίας (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) από την μεταπολίτευση και μετά, απογύμνωσε μεταξύ των άλλων την ελληνική επαρχία από διαφόρων ειδών υπηρεσίες.

Επιτυχημένες σκηνοθεσίες σε αποτυχημένη χώρα

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πρωτοσέλιδη αναφορά της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” (Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020) ήταν προκλητική: “ο Ερντογάν είναι σαν τον Κεμάλ και τον Χίτλερ”. Δεν ήταν αυτό το πρώτο θέμα του πρωτοσέλιδου του “Πρώτου θέματος”, αλλά όσο και να ‘ναι και ένας μικρότερος τίτλος στο πρωτοσέλιδο προσελκύει την περιέργεια των αναγνωστών και αναγνωστριών. 

(Video) Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Εξετάσεις Μελοδραματικής της μαθήτριας Αναστασίας Πατσακίδου


Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Εξετάσεις Μελοδραματικής της Αναστασίας Πατσακίδου, μαθήτριας του τμήματος Μονωδίας της Βάσως Βαϊούλη, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Δείτε ΕΔΩ.

Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εργασίες συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Παύση εργασιών του υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο νομού Κιλκίς»

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη, Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς
Προς τους Υπουργούς:
1) Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταικούρα,
2) Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε ότι το υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς θα παύσει τις εργασίες του.

Χαλκηδόνα: Σκοτώθηκε 54χρονος σε τροχαίο


Πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2020) στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βεροίας, στο ύψος της διασταύρωσης Μικρού Μοναστηρίου, Φ.Δ.Χ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό) που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, εξήλθε του οδοστρώματος και ανατράπηκε εντός αρδευτικού καναλιού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 6/11/2020, 7:45 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 18ης Οκτωβρίου 2020, πλησίασαν ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 400 ευρώ. 

Ημαθία: Σκοτώθηκε 69χρονος σε τροχαίο


Προχθές (4 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 07.00 περίπου, στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας - Κυψέλης Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά το τραυματισμό του 69χρονου οδηγού και την διακομιδή του στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου πρωινές ώρες χθες (5 Οκτωβρίου 2020) υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.


Πλήρης εκκένωση της ξενοδοχειακής μονάδας του Σ.Σ. Μουριών από μετανάστες


Αποχώρησαν σήμερα και οι τελευταίοι ενενήντα τέσσερις μετανάστες που είχαν καταλύσει προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ‘’Δήμητρα’’.

Κορωνοϊός (6/11/2020): 2.448 νέα κρούσματα (27 στην Π.Ε. Κιλκίς) και 14 θάνατοι


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.448 νέα κρούσματα και 14 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 42.254 και των θυμάτων σε 715. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 196 συμπολίτες μας, ενώ 315 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.902.458 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο συμβασιούχου στον τομέα της καθαριότητας


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Αναστασιάδη, ο οποίος εργαζόταν ως συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας.  Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κεντρική oμιλία Γ. Γεωργαντά στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας


“Η έξυπνη γεωργία, μονόδρομος για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη της ελληνικής αγροτικής παραγωγής” - Κεντρική Ομιλία του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

(Video) Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests σε πολίτες από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κιλκίς

Δωρεάν rapid tests σε πολίτες πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου) από τις 10:00 έως τις 16:00. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ είχε στελεχιακή υποστήριξη και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ). Η επίσκεψη του υγειονομικού κλιμακίου έγινε  μετά από συνεννόηση του Δήμου Κιλκίς με την τοπική ΚΟΜΥ και με τον ΕΟΔΥ.

Κορωνοϊός: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμημάτων Διευθύνσεων της Π.Ε. Κιλκίς


Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Πολιτικής Γης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς, του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κιλκίς και του Τμήματος Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων της Π.Ε. Κιλκίς έως και τις 13 Νοεμβρίου 2020- αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, καθώς υπάλληλοι ενός εκ των προαναφερόμενων τμημάτων (τα οποία στεγάζονται στον ίδιο χώρο), βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Συνάντηση Στ. Παραστατίδη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης υποδέχθηκε την Παρασκευή 30/10/2020, τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, ιατρό Παραστατίδη Στέφανο. Στη συνάντηση από την πλευρά του Επιμελητηρίου ήταν παρόντες, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Βιολιτζής και ο Διοικητικός Προϊστάμενος Γεώργιος Ηλιάδης.

Κλειστή σήμερα η ΔΕΥΑ Κιλκίς λόγω ενός κρούσματος COVID-19


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Τα γραφεία της ΔΕΥΑ Κιλκίς σήμερα 6 Νοεμβρίου 2020, στο 2οχιλ. Κιλκίς – Ξηρόβρυσης, θα παραμείνουν κλειστά λόγω ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο προσωπικό της.