Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 4 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017, σε δύο πενθήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής.

Διπλό στη Κατερίνη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός βρέθηκε στη Κατερίνη και έδωσε φιλικό αγώνα με τον Πιερικό. Εξαιρετική παρουσία για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη που πήρε τη νίκη με 2-0.

Επιδείξεις της "Τόλμης" Κιλκίς στην Εμποροπανήγυρη 2017

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη που πραγματοποιείται επί σειρά ετών στην πόλη του Κιλκίς διεξήχθη και τη φετινή χρονιά στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είναι θεσμός πλέον και υποστηρίζεται συνολικά από όλους τους πολίτες.

Προκήρυξη 7ου Ημιμαραθώνιου Πάικου για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί ο 7ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο όρος Πάικο του Νομού Κιλκίς. Ο αγώνας και φέτος θα είναι αφιερωμένος στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής για την προστασία των νερών του Πάικου. 

Συμμετοχή των "Ελπίδων Κιλκίς" στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς φέτος με το τμήμα Παίδων του (γενν.2003-04) αποφάσισε και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας που αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου. Η Ομάδα μας (ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ) θα αγωνίζεται σε όμιλο κοντά στο Κιλκίς με έδρα τον Ατέρμονα στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

"Καλωσόρισες ΑΕ Πολυκάστρου"

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει την πρόσφατα ενταχθείσα ΑΕ Πολυκάστρου και την καλωσορίζει στο δίκτυο των αρτιότερων Ακαδημιών της Ελλάδος.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 18 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Βόλεϊ: Άρχισαν οι εγγραφές στον "Άτλαντα" Κιλκίς

"Σας περιμένουμε να σας εντάξουμε στην αθλητική μας οικογένεια. 
Τηλ. Συλλόγου: 23410-29376.
Τηλ. Αντιπροέδρου Ελένης Τσαχαλίδου: 6973.245.149"

Νεοχώρι: 27χρονος τράκαρε σε κολόνα της ΔΕΗ και σκοτώθηκε

Σήμερα (17-9-2017) τα ξημερώματα, στο 84ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, στο ύψος του Νεοχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εκπληκτικό το Gala Όπερας "Μαρία Κάλλας" στο Κιλκίς - Video


Εκπληκτικό το Gala Όπερας "Μαρία Κάλλας" στο Κιλκίς, με την Βάσω Βαϊούλη, την Γιούλη Καραγκούνη και τον Νίκο Ζαφρανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Οδοντικά εμφυτεύματα


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Η ανάγκη αντικατάστασης ενός χαλασμένου δοντιού γεννήθηκε στην ουσία ταυτόχρονα με την πρώτη εξαγωγή. Οι Μάγιας αντικαθιστούσαν τα χαλασμένα δόντια με οδοντόμορφα κοχύλια σχεδόν 1300 χρόνια πριν δημιουργηθούν τα πρώτα οδοντικά εμφυτεύματα από τιτάνιο, ενώ το πρώτο δείγμα οδοντικού εμφυτεύματος μας έρχεται από την Ονδούρα, το 600 π. Χ. 

Πιερία: Εξωθούσαν στην πορνεία 35χρονη Νιγηριανή

Συνελήφθησαν χθες (16 Σεπτεμβρίου 2017) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί ηλικίας 57 και 59 ετών για μαστροπεία.

Διήμερη εξόρμηση στον Όλυμπο – κορυφή Μύτικας (2.917μ.)

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 προγραμματίζεται διήμερη εξόρμηση του Συλλόγου στον Όλυμπο, με διανυκτέρευση στο καταφύγιο της Ε.Ο.Δ. στη θέση «Πετρόστρουγκα» στα 2.000μ. 

Κιλκίς: 4ο τουρνουά θύμησης και τιμής "Σταύρος Ορφανίδης"

Για τέταρτο συνεχή χρόνο οι επίσημοι σύλλογοι παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του νομού Κιλκίς ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε.ΔΟΪΡΑΝΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ ήταν πιστοί στο ραντεβού τους και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου διοργάνωσαν το καθιερωμένο τουρνουά « ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ» στον Σ.Σ. Μουριών προς τιμή του αείμνηστου μεγάλου Κιλκισιώτη πατριώτη και εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής».